2009 júliusi babák! (beszélgetés)
GOndolom, hogy nem unatkozol két kisgyerek mellett! :) Mindkettő kicsi még.
Jobbulást kívánok!
Csak beugrottam. Köszi mindenkinek a jeleket és üzeneteket. Este válaszolok, mert most itt a barátnőm egész nap.
Drágák vagytok. :) Köszönöm. :)
Köszi!
Jól vagyunk, én egy kicsit taknyosan, torokfájósan, de ezt leszámítva jól.
Nem sok időm van jönni, csak olvasgatok, van mit csinálni a két gyerkőc mellett :)
Aki használtat vesz MINDENKÉPP kérdezzen rá, hogy karambol mentes-e, és semmi szerkezeti sérülés nincs rajta, még a hungarocell részén sem lehet sérülés, mert akkor már elveszti a hatékonyságát.
És persze, a számát is, hogy a jogszabálynak megfelelő számú legyen.
Sziasztok!
Az éjszakánk gyerek szempontjából jól telt. Én részemről kevésbé. Hajnalban kidobtam a taccsot, és meg is jött a mikulás, így a mai doki látogatás elmarad. Görcsöltem, és most is görcsölök.:(
Fannikám alszik! Muffint kér valaki?
Sziasztok!
Szép napot mindenkinek!
Nálunk sajnos esik az eső.:(
Lehetne már jó idő!
Betti sajnos már két napja nagyon nyűgös.Jön a foga.Rossz,hogy minden fogacskával szenvedünk,az elsőt kivéve.:(
Tegnap már kúpot kellett adjak neki.:(
Na elég a panaszkodásból.
Később még jövök.
Én meg hülyeséget momndtam: a mi Zoltánaink Rákok :P
Nem tudom miért, de ezt a két jegyet mindig keverem :)
Hát ezek a Zoltánok! Ejnye-bejnye!
Zaza nagyon édes! Hogy némelyik baba már hogy áll! Megáll az eszem.
Ügyesek
Sziasztok!
Az északa...szokásos...:S
Köszönjük a bókokat csajok!:)
Voltaire:El se hiszed ha aztmondom, hogy az én Zolim is skorpió:) Okt.26-án született.
Örülök, hogy mondod, hogy nektek is bevált!
Legalább kényelmesen utazik ANdris. :)
Hát igen ez nehéz kérdés, nekünk mondom sikerült kibekkelni egy kölcsön hordozóval, de léteznek kétkategóriás ülések is, amik háttal köthetőek és 0-18 kilóig jók, csak hát nem olcsóak...
De ha úgy érzed, hogy már elég stabilan ül, akkor szerintem a fektetett verzió is mehet.
Egyébként nem azzal vab a baj, hogy dönthető e vagy sem, az csak egy plusz, hanem, hogy egy baba aki nem tud még ülni, az egy esetleges ütközésnél nem tudja tartani magát, és sokkal nagyobb sérüléseket szerezhet.
(Nem akarok ám senkit megbántani, csak én így tudom)
Mi olyan dönthetőt veszünk, amit ha elalszik hátra lehet dönteni. Azok kényelmesnek tűnnek.
Nekünk olyan is van, amit később ülésmagasítóként lehet szétszedni, de az még nem kényelmes ilyen pici babának, igy a dönthetőst vesszük meg.
Ha tud önállóan, stabilan ülni, akkor lehet egyel nagyobb kategóriás ülésre váltani, ami a forgalom írányának megfelelően köthető.
Én így tudom, de ezt is mindenkinek magának kell eldöntenie.
Totónál nekünk is baj volt, hogy a hordozót hamarabb kinőtte, mint ülni tudott volna, de szerencsénkre kaptunk kölcsön egy nagyobbat, így azzal el tudtuk húzni az ülés cserét.
halihó!
Dóry nagyon édes Zaza, nayon szép karakteres arca van. olyan férfias, az a nézés:)
A főzés nálunk is rámmarad, a párom csak az alapvető dolgokat csinálja akkor ha fél órát könyörgök érte....( ragut keverget, tojást süt, kenyeret szel, paníroz stb)
Sziasztok!
AZ én férjem néhány dolgot megfőz és sokat segít. Szóval nem panaszkdok.
Milyen ülést használtok a babáknak az autóban? Nem a márkára gondolok. AZért kérdezem, mert Andris 8 kiló fölött van kicsivel, és még nincs 9 hónapos. Viszont a nagyobb ülések olyan kényelmesnek tünnek a régi hordozó viszont már nem kénylemes, mert a lába is lelóg róla. Használhatnánk már nagyobb babaülést?
Sziasztok.
Mindenkinél ilyen pocsék idő van? Tiszta köd minden.
Mi elég jól aludtunk, kicsit nyomorogva de aludtunk.
Nekem párom csak akkor segít, ha baj van, de akkor kitesz magáért. Hétköznap csak annyiban segit, hogy elviszi a lányt usziba és ennyi.
Főzni nem tud, de ha akarna, biztos tudna.
Mindig is irigykedtem az olyan pasikra, akik segitenek otthon mindenben. Főzés, mosogatás, porszívózás stb. V. kiveszik a részüket a gyereknevelésből, fürdetés, etetés stb. Nem azt mondom, hogy mindig, de néha-néha.
Nekem biztosan jól este és nemcsak akkor, ha baj van, hanem a hétköznapokon is.
Szerintem akinek ilyen pasija van, az megfogta az Isten lábát, mert az ilyen ritka, mint a fehér holló.