2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Sziasztok!
Kicsit hosszúra sikeredett a sétánk:)
De nagyon jó volt itthonról kimozdulni!:)
Csajok!Az auchanba minden kecskeméti kaja 190 Ft, tehát ha van a közeletekbe mennyetek:) Én ma vettem egy csomót, mert mentünk pelenkát venni (most még időben eszembe jutott, nem úgy mint a multkor:) ).
Örülök, hogy Debóránk jól sikerült a mütét és, hogy már ma este hazamehet ez tök szupi:) Remélem Maja megvárta és nemjött ki a fogacska:)
Írt Debora: "Ma este 7-kor hazamehetek. Juhé!"
Szuper! :)
Sziasztok!
Betegeknek jobbulást!
Örülök, hogy Debóra túl van a műtéten és jól sikerült.
A mi éjszakánk is pocsék volt.
Itt van a testvérem azért csak most értem ide.
Kibújt a 7. fogunk is.Mindig le akarom fényképezni a fogait, de meg látja a fényképezőgépet és szájzárat kap.
Sziasztok,
voltunk mi is a gyerekorvosnál, Áronka 7800 gr, és 74 cm. Még jó, hogy az a öreg nővérke, aki helyettesít, szinte vak, és csak 61et mért. De én az előbb megmértem...:-D
Ha lehet, írjatok be minket is a tablázatba. Bocsi, hogy csak 7 hós méreteim vannak, de a mérlegemet már odaadtam a hugomnak, így Áronkát nem tudom mindig mérni...Köszike...
De a doki nagyon megdícsérte, hoyg milyen ügyes, erős, mosolygós baba. :-)
Voltunk a gyerekorvosnál, Cinci 6750 gr és 66 cm. Itthon tegnap este 7100 gr volt, de mindig ez van, valamiért itthon mindig több. Pedig most már nem a kölcsönzött csecsemőmérleggel mérjük, hanem a digitális szobamérleggel, mégis 200 gr a különbség. Na mindegy, 25 nap alatt hízott 1 kg-ot!!! Azért ez nem semmi.
Meg akartam mutatni a dokinak, hogy mit nem szeret a gyakorlatok közül csinálni a kiscsaj, erre a kis huncut mindent egy szó nélkül hagyott! Biztos hülyének néztek, pedig itthon eddig tényleg nem hagyta. De ma már a kúszás kivételével cirkusz nélkül meg tudtuk csinálni az egész gyakorlatsort, igaz, közben elmélyülten figyelte az olimpiai bobosokat :) Tévéellenes vagyok, de ha ez az ára a tornának, akkor addig nézheti... Bocs, egy kicsit hosszú lettem megint.
Sziasztok!
A betegeknek jobbulást!
Örülök,hogy Debóra túl van rajta!:)
Akinek rossz éjszakája volt annak egy kis pihenést!
Mi sem aludtunk jól.Manóm éjjel 2-ig randalírozott.:(
Szerintem a legtöbb baba átesik ezen az időszakon. Sokkal érdekesebb a világ, a tápszer pikk-pakk befolyik, a kanalas meg olyan sok időt vesz el az életéből. :)
Zolikánál még nem jött el. De Gigivel sokáig szórakoztunk. Nevettetni kellett és amikor kacagás közben kinyitotta a száját, akkor gyorsan benyomtam egy kanál kajcsit. Aztán kinőtte az egészet.
Kitartás. :)
Igen, az én párom is a lánya védelmére készül, majdcsak 2 hetes kora óta. :DDD Azt mondja, hogy megy majd vele disco-ba. Meg hogy ilyen-meg olyan teszteken kell majd az udvarlónak átmennie.
Én meg mondtam neki, hogy akkor igyekezzen a próbák kitalálásával, mert Gigi 5 éves, és már a 3. pasit fogyasztja. :DDDD
Tényleg működik ez az lányos apa és fiús anya dolog. :DD
Sziasztok!
Hú, akkor tényleg jól szorítottunk debórának, hogy minden rendben van. Ez igazán nagyszerű hír!:)
Nagyon sajnálom a még mindig rossz éjszakákat csajok, azért pihenjetek, ha tudtok.
Lilcsike kérdezd meg a dokit, az a legbiztonságosabb. Nekünk egyszer egy kis répa jött ki egészben, de nem az egész, ilyen még nem volt.
misz, az én párom már a puskát keresi, hogyha eljön az idő, legyen mivel elkergetni a fiúkat;).
Itt is el van borulva, olyan szürkeség van.
Azért szép napot mindenkinek!
Holnap jön a doki, és akkor rákérdezek!
Sajnálom, hogy rossz volt az éjszakátok!:(
Hú, passz. nem is hallottam még ilyenről. Az alma az első ételek közt van, ha nem a legelső, amit adunk a babáknak.
Kérdezd meg szerintem a dokidat. Neki tudnia kell.
Én szoktam telefonon is hívni, vagy a rendelőjét, amikor rendel; vagy a mobilján, mert azt is megadta.
Sziasztok!
debórának szorítok én is!
Nekünk szerencsére nyugodt éjszakánk volt. Hajnali 4 kor kelt apukájával, és negyed 6 ig fenn volt. Utána meg 8 kor keltünk! Most a játszószőnyegén szórakozik.
Lenne egy kérdésem: mitől van az, hogy ha Fanni almát eszik az utána szinte teljesen emésztetlenül jön ki belőle? Ma már banánnal adtam hátha nem lesz híg széklete, de csak az lett! Nem tudom mitől van, más ételtől nincs ilyen bajunk!
Debóra üzent: "Túl vagyok rajta. Most keltem fel, minden rendben. Nagyon boldog vagyok, puszi mindenkinek. Debora" :)))
Na, hála Istennek! Jól szorítottunk. :))
Sziasztok!
Debórának megy a drukk!
Nekünk is pocsék északánk volt Törpe rengetegszer kelt:(
misz:Nemhinném, hogy hárpia anyós válna belölled!:)
D3e igen egyébként a fius anyukák állítólag sokkal jobbn jobban féltik a gyermeküket!
Teljesen elvagyok kenődve!olyan szép idő volt tegnap, ma meg sehol nincs a napocska:(
Szabina, Vizike:Nagyonszépen köszönjük a köszöntést:)