2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Nálunk nincs baba mama szoba:(
Bár elvileg nyárra teljesen megújul a szülészet a dokim szerint... Hát kíváncsi leszek...
Ágoca lesz egy kis előnyöd a babával, főleg ha baba-mama szobában lesztek :))
Én még olyan kétségbeesettnek nem láttam a férjem addig, na meg olyan boldognak sem :)) Már ott is ő áll sorba a gyerkőcért, ahol kiadták őket, merthogy addig ő nem is vehette kézbe, míg kórházban voltunk, mert szülésután rohantak vele az inkubátorba, utána meg nem kaptunk baba-mama szobát és így sosem volt bent, mikor apa bent volt (szoptatás alatt senki sem jöhetett be, még a folyosóra sem), pedig a baba-mamások kint tologatták csemetéiket a folyosón...
Azokat az első heteket, mikor az apák először tarják karjukban a gyereküket filmezni kellene. :))
Kíváncsi leszek a másodikkal mennyire lesz megszeppenve :p :))
De aranyos. Milyen aranyos lehetet a ferjed:D
Annyira varom mar, hogy a kezember tarthassam a kis dragamat. De meg hatra van 20 het. Sebaj ezt ki kell levezni :))
Na mindjart lejar a munkaidom. Megyek a konyvesboltba es megveszem neki a Micimackot anglul, hogy estenkent Arjannal tudjuk olvasgatni hangosan neki :) Igy majd megismeri, a koyvet es Arjan hangjat is, amikor elobujik:))
Mar kapott ket konyvet Anyumtol, de azok kepesek.
Köszönöm Zsu!!!
Nekem eddig egy hét különbség volt az időpontok között, de végül maradtunk a mensi szerintinél :D
Nekem is állandóan változik a hetek száma, egyszer kevesebb, egyszer több. Háromszor voltam uh-n úgyhogy a köztes időpont szerint számolom én.
2-3 nap az eltérés amúgy, nem sok, de engem összezavar, van amikor nem is jut eszembe, hogy most hány hetes is vagyok?
Ágoca!
Gratulálok az érmekhez!
Köszönöm az ajánlásokat,elkezdek én is nézelődni.
Egyébként egy héttel nagyobb a baba,mint gondoltuk,ezért most a születés dátuma:2009.07.10.
Már több mint 30 deka a súlya:)
Én még nem hallottam róla... Majd utánanézek.
Képzeljétek, öltöztem át, és foltos volt a melltartóm. A mellemből csöpög valami. Ez gondolom az előtej. Nem csöpög, csak ott van a végén. Letörölgettem, és jött még. Annyira fura érzés. Kicsit meghatódtam :)
Olvastam a monapel.hu oldalon a mosható pelenkáról, én nagyon gondolkodom rajta, hogy olyat fogok használni, szerintem sokkal gazdaságossabb, mint az eldobható. Azért veszek eldobhatót is, ha megyünk valahova, de otthonra szerintem ilyet fogok.
Nektek mi a véleményetek róla? Hallottatok róla?
Sziasztok.
Kozmazsu gratulálok a gyönyörű kisfiadhoz, nagyon édes.
Szilvita én is szedem a vasat napi 3+1 szemet, de egy ideig abba kellett hagynom, mivel székrekedésem volt és mondta az orvos, hogy hagyjam abba, mert ilyenkor többet ártok vele, mint amennyit használ. Most hébe-hóba szedem, amikor éppen eszembe jut, de most jó lett a vérképem.
Agoca gratulálok a szép eredményekhez, nagyon ügyesek voltatok.
Ma én is belegondoltam, hogy még kb. 20-28 hét van a szülésig, el sem hiszem, hogy ilyen gyorsan rohan az idő. Most kezdtük és lassan a végére is érünk. Nekem sokszor eszembe jut a szülés, hogy milyen lesz, meg hogy lesz, igaz már átéltem kétszer, de azért izgat. Szóval mostanában egyre jobban várom már, annyira szeretném már tudni, hogy milyen lesz a lánykám, hogy fog kinézni, meg ilyesmi.
Én a teszveszen szoktam sok dolgot venni, nagyon jókat és olcsón. A babakocsit is ott fogom megvenni, már ki is néztem, hogy milyen fajtát szeretnék. Már nagyon sok mindenem van, csak pelenkázó kell, babakocsi, mellszívó és ilyen apróságok.
Agoca, gratulálok az érmekhez:)
Bongyorka, mi az az online szülésfelkészítő? El tudod küldeni a linket?
Sziasztok!
Zsu! Nagyon szép a kisfiad, gratulálok! :o)
Vizike! Nagyon fini lett a kenyér amit tegnap sütöttem a recepted alapján. Köszi! Már elfogyott... :o))
Khatif, én meg nem merek menni szülésfelkészítőre az influenza járvány miatt, meg mert nyílik a méhszájam és sokat keményedek :o(((. Sajnálom, mert jó lett volna, de inkább nem kockáztatunk. Én azt nézegetem aminek még te adtad meg a linkjét, on-line szülésfelkészítőt. Örülök, ha nem kell kocsival menni, döcögözni. :o)
Én napi több, mint 1500 mg Magnéziumot tömök magamba (Magnezi Citrit formában+ pezsgőtablettában is szoktam inni, ha már nagyon fáj), kb. ennyi van 3x2 Magne B6-ban is.DE! ezt össze sem tudom hasonlítani amit szedek a Magne B6-tal. Sokkal jobb! :o) Mondjuk szedem a napi 1 Gravidát és 500 mg C-vitamint is mellé.
Én idáig utáltam az almát, de 2 napja nagyon rá vagyok kattanva. Nézett is a párom, hogy eszem előle... :o)
Sziasztok!
Hazaértünk, olyan büszke vagyok, 3 gyerkőcöt neveztem, és három éremmel jöttünk haza :)) Két arany és egy ezüst. Olyan ügyik voltak. És annyira boldogok...
Timk köszi a drukkot :))
Írtatok a derékfájásról. Én este tudok alig felkelni, ha háton feküdtem. Pl. tévézés után ki kéne menni wc-re. Húúú, majd le szakad a derekem.
Kiskönyvbe kell a fogdokitól igazolás?
Zsu nagyon nagyon jók ezek a képek. Talán ott akkor döbbentél rá, hogy tényleg egy élet növekszik benned nem?
Én szerdán megyek, remélem mi is csupa szépet látunk majd :)
www.teszvesz.hu
vagy
www.vatera.hu
Vannak nagyon jó kis rucik, meg kocsik meg minden ami a babának kellhet. Én még nem kezdtem el, de idővel.
Zsu, örülök, hogy akkor itt megnyugtattak, és hogy jó élményeket kaptál:)
Sziasztok!
Szilvita!
Biztos neked is csodálatos érzés lesz!!!!
Itt is ugyanazt mondták a veséjéről,de itt is megnyugtatott a doki,hogy ez nem is rendellenesség,hanem szinte természetes dolo ebben a korban.Mire megszületik,állítólag kinövi!Így legyen!!!!
Lego!
Hol licitáltál?
Nekem is el kellene kezdenem babacuccokat nézegetni,de merre és hol?
Üdv:Zsu
Sziasztok!
Kozmazsu,nagyon édes a babád és nem is sovány.
Tegnap éjszaka nagyon fájt a hasam,alig aludtam+még nagyon erős szívdobogásom volt,az mondjuk lehet,hogy attól volt,hogy nagyon paráztam.Nem segített a metaxa sem.Itt senkinek nem szokott fájni?
Hétvégén kezdjük az átalakítást,már előre félek mi kosz lesz itt.Enyém lett a kocsi amire licitáltam,lehet,hogy holnap meg is érkezik.
Megyek lefekszek egy kicsit.
Hétvégén kezdjük az átalakít
Zsu !
Nagyon szupik a 4d-s képek!!Minden látszik rajta
segíteni sajna nem tudok, nekem eddig nem kellett még szednem, ez előtt meg az elsővel pezsgőtablettásat javasolt a védőnő...
A sok szóköz az elején a fiam műve :p
Sziasztok!
Épp ma voltam a védőnőnél és tök jókat mondott az afp eredményemre is, plusz még a kilóimra is jókat mondott, tökre örültem. 133-at vert a baba szive mikor meghallgattuk. Legszívesebben egész nap hallgattam volna:)
Ennek örömére jól bezabáltam túrógombócból:)
3x1, 2
Nincs semmi bajom, csak kiváltandó az elevitet. Fel kéne hívnom a dokit, nem?