2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Hát csajok én nem merek még vásárolni, babonából...hallottam már olyat....szerintem még korai...
majd szerintem júniusban megveszek mindent.
Már mondjuk néztem kiságyat tokkal vonóval-keret,kókuszmatrac, huzat- 64e ft és heverőnek alakítható...meg egy helyen néztem 3 az egyben 4 kerekű cabriót az 120e volt...
Egy kérdés valaki bemásolt egy linket, ahol babanevek voltak, lágy és kemény hangzású, lehetett válogatni.... tud valaki segíteni?
Na jó, ebéd után megnézem, hogy van a fogorvos...
:)
Sziasztok! Ma hős vagyok :)) Voltam fogdokinéninél. Egyet tömni kellett :(( És van még egy jelenésem, de az majd csak márciusban...
Vásárlás... Nekünk is sok minden megvan már... Babakocsi, kiskád, stb... Én is sokszor gondolok olyanokra, mint Vizike. Főleg így, hogy nem mocorog a babókám egyáltalán. De már nem parázok, próbálok nyugodt maradni...Egy babót már elvesztettünk, nem történhet meg még egyszer és kész !!!
ja meg a sok idorol jut eszembe, hogy nekem nincs annyira sok idom otthon pakolni, festi es nzelodni. Junius 12-ig dolgozom, ha vegre otthon lehet pihenni szeretnek, amig jon a kis Daisy, hogy legyen energiam hozza.
Ja kepzeljetek nem is meseltem. megkerdeztem, hogyhonnan tudjak,hogy zart-e a mehszak, ha me sem nezik. Errer kozoltek, hogy mitol lenne nyitva? Nem csinalok semmi olyat, szoval ne izguljak. Ha a baba jol van, es o jol van, en jol vagyok, akkor ok nem latjak rtelmet, hogy ilyenekkel idegesitsenek.
Ja es cukor voszgalat a 30 heten lesz, addig, csak novogessunk.
Ilyenekre gondolnod sem szabad. Vizike, az ilyet verd ki a fejedbol, vagy en verem ki. Okos nagy lany vagy ket szep fiu nevvel. A babad pedig koszoni jol van es lesz is:))
itt pl el kell keszulni a babahelyevel a hetedik honap vegere, mert a vedono kijon megnezni a szobat, vagy sarkot. Mert 25 het utan mar van a babanak eselye. Ismerek olyat, akinek a babaja 24 heten szulettet 30cm 670g-mal. Most mar majdnem 4 kg, gyonyoru kislany :)
itt teljesen pozitivak, nem szabad semmi negativra meg gondolni sem. A baba is tudja, ha ilyenekre gondolsz. Ha bennem barmi negativ felmerul a Parom mar nyugtat is. Van barmi okod azt hinni, hogy baj lesz? Nem. Akkor emg minek gondolni ra?
Amugy meg nekunk penzunk se lenne mindegy egyszerre megvenni. Szerintem, nekem, a vasarlas, tervezes a baba varas resze.
Kórháza válogatja, hogy hova kell hova nem kell pelust vinni, hallottam olyat is hogy a babaruháját is vinni kell... Ezt majd nem árt megkérdezni kórházlátogatásnál.
A pólyáról annyi, hogy itthon elsőnap (legalábbis nálunk így volt) pólyába rakják a babát, a szülésznő szerint a még ügyetlenkedő apukáknak, hogy könnyebb legyen megfogni. De hosszútávon nem ajánlják az ortopédusok... nekünk nem volt néllküle is megvoltunk, de ezt is inkább mindenki döntse el magának. Plusz nyár lesz!!!