2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Hmmmm még van idő kiélvezni, hogy bennt mozog, rugdos,kalimpál valaki!
A szülési fájdalom jutalma a babácska!
Az Edda igen régi női név 8 az északi irodalomból ered) . A világ leghíresebb Eddája, Edda Mussolini volt, igen a fasisztáé.
Nekem maga a név tetszene, ha nem lenne a zenekar.
Mi most nézetgtünk Lányneveket Apácskával, de komolytalan! :D
A csillár női név.Meg az edda.Mik vannak????
Vikkk a Zeck Zora jól hangzik, de kicsit nyelvtörő lesz a kicsinek, majd gyakorolhattok:))
Na, most már olyan kenyérillat van, hogy el kell menekülnöm itthonról, amíg kész nem lesz:)
Ja, elromlott a mosógépünk:( Most vitte el a szerelő, kerül majd vagy 20ezerbe, de legalább meg lehet javítani, mert először úgy nézett ki, hogy kuka...
Főleg ,hogy van 2 lány kutyánk akinek már odaadtuk a jó neveket.
Lola a beagle és Kyra a boxer :-)
Hohóóóó!Lessz még nagyobb is! Hehehe
Nállunk ismét havazik,már kb 2 órája!De jó lett volna karácsonykor is belőlle!
A melltartóm mérete! eddig 95 c-ről indultam,most már csak a 115-ös a kényelmes,és a merevitő nélküli.
Irtam ám!
Vizike, igen, jó tudni, hogy ki lakik bent. Mondjuk igencsak meglepődtünk, mert a doki szusszanásnyi szünetet se hagyott, kérdezte hogy tudják már a nemét, hogy fiú?:))) Na akkor már tudtuk... Csak annyira váratlanul ért, mert azzal voltam elfoglalva, hogy jó-e a gerince, meg ilyenek....
Nemsoká neked is kiderül! Kenyérke még sül, egy óra múlva lesz kész, beszámolok, ne aggódj!
Mi az a 115? Ciciméret???
Eggyetértek nekem is a Zorával hangzik a legjobban. :)
Már lassan nekem is illő volna lánynevet is keresni. :O
Mi kb 1 hónap múlva megyünk 4dre még nem tudom pontosan mikor, sajnos anyagi kérdés! :(
Asszem ma csinálunk apával pocakfotót.Ma megtaláltam a nyári kantáros nacijaimat, 2be már most nem férek bele, most bontom szét, majd az oldalainál bele toldatok! :)
1 pont jó, de az meg igen vékony még.De szerintem ebben fotózkodunk!
Ma egésznap vágott a cicitokom pedig már 115.Nesze neked tejipar!!!!
Á még nem tudom a nevet tutira.
Most felírtam kb 10 aztán elöntjük de ahogy magamat ismerem marad.
Ezeket írtam még.
Zeck Zorka
.... Bora
.... Zora
.... Sára
Bár mind hasonlo :-)
Na drágáim! Jelentem össze vissza pakolásztam,de már majdnem rendnek nevezhető állapot van.1-2 helyen nem tetszik a padló, úgyhogy holnap, még átkenem.De már az emeletes virágtarómat is az én gyerekkori plüssjeim uralják. :)Pedig az még sokára kell!De ettől kicsit gyerekesebb az egész szoba!
Olyan jó neked Szilvita, hogy ti már tudjátok ki van odabent!!Igen jól lettek a képek!Hol tart a kenyérsütés??