2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Jaj mi ma voltunk az onkormanyzatnal, mert ugye nem vagyunk hazasok. Az idei evre tervesztuk, de elhalasztjuk.
Az apasagihoz kernem kell egy hajadonsagi nyilatkozatot. Szoval el kell mennem Hagaba ott kell kerni, hivatalos pecsettel, alig 60 euro :S
Na ez is egy ujj módi!De lagalább őszinte a dokid!
Nekem már a szaga sem szimpi! :(
Na, akkor még elmesélek egy érdekességet...
Nálunk ugy lesz ez a terheléses vérbigyó, hogy most kaptam a dokimtol egy nagy (de nagyon nagy...) csomag szöllőcukrot. Majd be kell mennem reggel éhgyomorral a korházba, ott leveszik a vért, aztán hazajönni, csinálni teát, beletenni egy citromot, és a kapott tasak tartalmát, és 2 ora mulva visszamenni a korházba,és akkor ujra leveszik a vért...
És hozzá tette a dokibácsi, hogy nem irigyeli a kismamákat, amikor ezt meg kell inniuk, és hogy ő kihányná... legalább őszinte :D
Te tudod már kinél fogsz szülni?
Szoktál menni erre a szülés felkészitő tanfolyamokra?
most lépnem kell :( sajnos de nagyon jó volt itt veletek és még jövök ha nem baj :)
Voltarie majd válaszolok legközelebb az az remélem holnap ok? :) sziasztok és vigyi magatokra és pocira :)
17. kerületbe járok a Dr. Kardos Gáborhoz. Ő is a Bajcsyba vezeti le a szüléseket.
Vele meg vagyok elégedve, csak a párom szerint egy vén couillon (kujon magyarul, azt hiszem...) :)))
Már hatalmas a pocakom :D Mármint az én szemmértékem szerint :P
Tegnap bánatomban elmentem shoppingolni kismamaruhákat, ott is ámultak az eladók, hogy már 21-22 hetes a pocakom! Azt hiték most léptem át a 12.hetet... De legalább apa büszke, hogy csini kismami vagyok :))))
De majd befogom, hogy csináljon egy képet a növekvő pocakrol!
Voltaire, és a poci már elkezdett noni???
mert akkor kérunk egy fotot?:-)
A családnak is már beharangoztam, hogy kislány lesz, ugyhogy ők se értették, amikor felhivtam őket, hogy kukija nőt Zoénak :D
A Zoé név ezek szerint nem maradhat.. ha fiu lesz, akkor valoszinüleg, Dominik..
Ha nincs lány nevetek, én átadom nektek a Zoét :DDDDDD
Én nem a Nyitraihoz járok, hanem egy másik dokihoz, de a kötelező korházi vizsgálatoknál mindig őt fogom ki...
Ha engem kérdezel, akkor egy bunko, arogáns nem törödöm ember :D De ez persze csak az én véleményem... Meg nem akarok más nevében beszélni, de a Kingi is már kifogta, és ő is igy vélekedett...
Te is Bajcsyba fogsz szülni?
Sziasztok!
Voltaire, fiu???huha, ez igen. Akkor én sem adjam még fel a reményt hátha kislány?:-)
Danica, gyogyulgass, aztán majd jelezz, mit mondott az orvos, de biztosan minden rendben leszz.
Lengyelnéhajni, mi sem megyunk 4D-re, a párom meggyozott, hogy azt a pénzt tudjuk fontosabb helyekre is tenni, mint egy mozizásra, és így belátva teljesen igaza van. a fiamat sem láttam, és itt van, és az a felvétel amugy sem ad egy valoságos képet a pocinkban novekvo babárol, és ha valami gond lenne, akkor azt a kotelezo vizsgálatokon ugy is megtudnánk.
na mindegy, ez az én véleményem. De amugy jo mozizást, és szép élményeket annak, aki megy:-)
Tudom neked ajánlani a Dr. Mosonyi Pétert vagy Dr. Varga-Horgosi Ágnes és még sok jó doki van ott .
Még a Dr. Palczert Miklós-ról is csak jót mondanak :)