2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Legalább megkönnyíti a választást.
Ma én is rossz voltam Khatif, rengeteg brassóit ettem (sok sültkrumpli volt benne) ami ugy e szénhidrát... és nem kellett volna, de olyan finom volt!
Sziasztok, már megint annyit írtatok hétvégén, hogy alig győzöm visszaolvasni!
Vizike, gratulálok a szuperül vásárolt babacuccokhoz!
Valakinek a 4D eredményéhez (bocs, nem tudom már ki volt:S)!!!
Agoca, megnéztem a pipikéd, de édi lehet hogy az öledbe ül:)
Khatif, teszel majd fel képet a babaszobáról ugye?
Nekem nagyon tetszik a rendszer ami nálatok van, én úgy gondolom, hogy szeretnék 7 hónapos koromra kész lenni mindennel...bár nem tudom mit aggódtok a listával kapcsolatban, nekem egy bodym sincs még amit kipipálhatnék:(((( Na de mostmár beindulok!
Timk, hogy szerveztétek ezt a szülőszobalátogatást? Felhívtad a kórházat? Vagy fogadtál szülésznőt? Sajnálom, hogy nem jött össze, majd legközelebb!
Bongyorka, veled minden rendben remélem, mert jó rég jelentkeztél:(
Sziasztok!
Nagyon szomorúak voltunk ma. Annyira beleéltük magunkat, hogy megyünk szülőszobai látogatásra. Egészen délig izgatottak voltunk, akkor betelefonáltam a szülőszobára. Azért hívtuk a szülőszobát, mert megbeszéltük, hogy mielött megyünk telefonálok, mert ha szülésen van sokat kell várni.Mondták, hogy beteg a szülésznő nincs bent. Sajnos nem voltunk.
Hát remélem, mert öszinte leszek nagyon, de nagyon fáradt vagyok. Én nem is tudom, hogy bírsz ennyit festeni meg dolgozni
Ja és véletlenül eltörtem a fűtés szabályozó gombot, így most semmi fütés nincs. Mivel padlófűtés van az alsó szinten,nem is szabadna kikapcsolni, csak lejebb venni :S
Na mi készen vagyunk a festéssel. A dolgzó szoba kész van, oda már csak össze kell szerelni az asztalokat és kész.
A gyerekszoba, az alap zöld-krém fent van, még jönnek a figurák. A kiságy, szekrény, pelenkázó és a szék nekem össze van szerelve.
Most mindezt takaríthatom ki. Azt hiszem amunka mellett beletelik majd az egész hétbe.
Én is elmentettem, majd holnap szemrevételezem a gyüjteményt,és akkor kiderül mik hiányoznak még.
Ma lusti voltam.:(
Sziasztok!!
Danica, szupi a lista, el is mentem mindjárt, és jo pár dolgot be is kell még szerezni. De rfajta van minden, azt hiszem.
Nem igazából azt álmodtam, hogy írtad, hogy lány, így a haját nem láttam :DD
Akkor megy a drukk holnapra :))
És nagy haja volt onnan tudtad, hogy a kisbizi??
Majd talán holnap, méltóztatik elárulni,ha nem akor apuka tutira bezöldül a kiváncsiságtól!hehe
:))
Akkor eltaláltam :))
Egyébként délután elbóbiskoltam és azt álmodtam, hogy lányod van :p :))
Nagyon sokat írtatok.Most nincs kedvem ezt visszaolvasni, majd holnap.
Tegnap nem voltam, mertautókáztunk Répáshutára, és hát rosszul lettem.Ma már jól vagyok így sétáltunk is egy jót a férjemmel Lillafüreden.Megnéztük a vízesést.Tettem fel róla képet a naplómba.