2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Tejszínes pulyka, rizzsel
Meg még nem tudom mi lesz a második, amit a fiatal úr is megehet :p Mert a tejszínest nem eheti, a rizst meg nem szereti :p :)
Egészen biztos. Egyszerűen nem tudtam megszokni. Valahogy mindig Csabit mondtam, és apa is így volt vele.. Na fel is ébredt, kapirgássza a hugyhólyagomat. Az a kedvenc helye, én meg rohangálok pisilni...
Mi lesz az ebéd?
Ó Vivuci, találsz 1000x jobbat!
Igen Danica, ezért döntöttem a Csabi mellett :)))
:)
Na, most mennem kell!
Legyetek jók!
Pocaksimiiii:)
Értem én :)
Kitartás!! :))
Ez igaz....:)
Csak kicsit rossz így néha, jobban örülnék, ha lenne valaki mellettem, érted,h. értem...?!:)
Az jóóó:)
Még jó,h. nekem csak magunkra kell főznöm:D
Kéne ma valamit csinálni, nem akarok egész nap itthon ülni, még ellustulok...
Amúgy....jól köszi:) Punnyadok....:)
És Te/Ti?
Várjuk ám :D
Amúgy hogy vagy?
Az a helyzet, Drágáim, h. mivel gergő az összes elektronikai cuccost elvitte, és még otthon net sincs, meg gép, se, így vagy nővéreméktől netezek, vagy mint most netkávézóból...
De megpróbálom most már rászánni magam, és nővéremet megkérem,h. csináljon képeket, aztán majd fölrakosgatok!
Remélem így megfelel!:))
Sziasztok Jányok!
Uristen, ma vagyok 24 hetes, ez olyan furi!:))
Már ennyi idő eltelt....és én egyre hatalmasabb leszek!:D
Szép cicád van :)
De a gyerkőcöt tényleg ne egyszerűen Babának hívjátok, mert hamar kinövi :)))
Nekem is császárom volt de hála ennek már 3 és fél éve lessz akkor mikor Réka kibújik!!! Úgyhogy doki megnyugtatott hogy mehet a sima szülés hacsak nem lessz a kisasszony is faros de már beszélgettem erről Rékával:-))))
Én minden nap ezen a szülésen gondolkodom tudom ti is de a fiammal nem így volt ott annak örültem hogy megint 1 hét eltelt most meg itt sürgetném :-))tudom azért mert olyan édesek mikor kibújnak!!!!
MI most jöttünk meg Nagyszalontáról (Románia)vettünk 1 keltetőt amiben a tojikat kikeltetjük olyan izgis:-)))
Nem főzök semmit anyóspajtás torost készít!!
Ez az csak pozitívan :D Én is így próbálok neki állni :)) Mert az első nem maradt olyan felhőtlen boldogság, de majd most!!! :D
Szeretnék, apát még fűzni kell, de néha hajlik, néha meg ő is elzavarna :) Az volt az egyezség, ha most is fiú akkor még kell egy gyerkőc, hátha lány lesz mert apa nagyon lányt akart, de így hogy másodikra összejött, még nem lehet tudni mi lesz :p :))