2009 februári pocakosok ide!!! (beszélgetés)
Szió!
A Fisher-Price dalolós csiga nagyon jó pofa játék!
Nóri tavaly kapott olyat tőlem meg páromtól karácsonyra! :)
ABC-t mond, meg a színeket, nagyon aranyos játék, Nóri oda van érte!
Mi a Brendonban vettük tavaly 4990 Ft-ért! Nem drága, szerintem! :D
Mikulás, ez eddig eszembe sem jutott. :)
Mondjuk nálunk olyankor van a búcsú, illetve Mikulás ház is van pár napig. Ha ott nem ijed meg tőle, lehet házhoz hívjuk. :D
A kutya énekelve számol, mondja a színeket, testrészeket. Meg énekel egy csomó gyerekdalt.
A sütifaló nagyon aranyos, szereti is Marcell, csak nehéz a formákat beilleszteni, így inkább leveszi a tetejét és ott dobálja be a formákat. Az formákat mond az egyik állásban, a másikban számokat. Két kellemes dalt énekel.
Szia!
Igen, nálunk az a baj, ha Tescoba megyünk, akkor mindenhol járda van az utak mellett, és úgy nagyon nem biztonságos ha mellettem sétálna, amúgy is olyan veszettül mennek az autók, hogy ha sétál is mellettem akkor én megyek kívül,az autók végett.
Szia!
Mi úgy beszéltük meg a családdal, hogy idősebb bátyám fog beöltözni mikulásnak, hogy Nóri ne ismerje fel, mert ha apája öltözik be, akkor tuti a nyakába ugrik örömében. Így bátyám vállalta!
Bátyámékhoz meg párom öltözik be, hogy Ádám baba is meglepődjön, mert ha ott náluk meg bátyám öltözik be mikulásnak akkor Ádám baba is felismeri a saját apját mikulás öltözetben. :D
A család többi tagjának meg késő este szoktuk párommal becsempészni a csokikat a papucsokba. :)
És a kutya is ugyan azt tudja?Mármint számok és betűk?Most néztem a süti faló bödönt az is jó lenne,majd el kell menjek a játék boltba és ott azért rendesen körülnézek.
Lányok hozzátok jön a mikulás?Mármint rendes mikulás és a krampuszok.Nálunk nemsokára hirdetik 500ftot kell fizetni és hoz neki egy kis csomagot.
Nekünk a kutya van. Mostanában játszik vele, pedig félévesen kapta.
De a mostanában menő játékok nálunk/mert már játszik a játékaival/, a dob/zenél, villog/, bébitaxi, de a favorit egy fp fűnyíró.
Bálint megkapta anno a robotot anyóstól.
Hát nem egy nagy szám. Tulajdonképpen ugyanazt csinálja, mint a FP telefon, csak a számok és a betűk mellett mondja még a formákat is, és táncol.
De azért ez nem olyan nagy dolog, hogy háromszor annyiba kerüljön...
Most csak ezeket találtam hirtelen...de rengeteg van :)
És ami nagyon tetszik, van ennek a gyártónak egy olyan kis gépe, ami összeszedi a végén a széthullott gyurmadarabkákat. Na az ránkférne :)
tényleg jók ezek a gyurmák!
én a fp.csigán gondolkodom meg a százlábún.
Néztem a macit meg a toby robotot hát azok elég drágák sajnos!
Mi is láttuk (csak Bálint volt velem).
Megnyomtam a cipőjét, jó hangosan elkiáltotta magát, hogy 'sziasztok, Dóra vagyok', Bálint meg úgy megijedt, hogy ugrott vagy 3 métert :DDD
Nekünk karácsonyra ami biztos az a gyurma, mert mindkét gyerek imádja, naponta egyszer legalább kell gyurmázni. És vannak ezek a csuda jó gyurmás-dolgok, ilyeneket néztem
tényleg jó kis ötlet.Én az tanuló százlábút akarom megnézni.
az olcsóbb egy kicsivel....
Sziasztok!
Ma sétáltunk, és érintettünk egy Kenguru Gold üzletet. Amit láttam, arról Mandy ill Lili jutott eszembe. Interaktív Dóra! Olyan, mint a tanuló kutya nagyjából. 10 ezer körül van. Esetleg karácsonyi ajándék ötlet......:)
Egy nagyon jót kaptam:
"4 évesen: Anya mindent tud.
8 évesen: Anya sok mindent tud.
12 évesen: Anya nem is igazán tud mindent.
14 évesen: Anya nem is tud semmit.
16 évesen: Anya nem is létezik.
18 évesen: Anya ódivatú.
22 évesen: Anya ért ehhez!
35 évesen: Mielőtt döntenénk, kérdezzük meg anyát.
55 évesen: Bárcsak itt lenne anya.
75 évesen: Remélem, voltam olyan jó ember mint ANYA."
Ez a büntetéses dolog, csak a boltokban érvényesül. :) Pl Tescoban, ahova nagyon sokat járunk, és visszük magunkkal. :)
És az utcán még nem nagyon engedném azt, hogy mellettem sétáljon, mert kitudja mikor rántaná ki a kezemből a kezét!
Ezért biztonságosabb ha még a babakocsival közlekedünk az utcán. :)
Talán majd idővel ezt is megtapasztaljuk, hogy mellettünk tud majd jönni, kéz a kézben. :)
Ma nálunk csodálatos idő van, mindenhol nyitva vannak az ablakok!
Tegnap volt nagyikám temetése, hát az idő sem kedvezett nekünk. :( Nagyon esett az eső, de aztán délutánra kisütött a nap. :)
Nóri babával, ma Sógornőmékhez mentünk délelőtt pár órát és Nóri felváltva evett tejfölös tésztát, meg káposztás tésztát, kíváncsi vagyok milyen lesz tőle a kakija! :D
Vár rám, egy halom vasalni való, és mosogatás, de majd csak akkor állok neki, ha Nóri felébredt, így van egy kis időm magamra is, meg netezni is. :)
Beszéd: Nóri nagyon ügyes kislány, egyre több és több szót tanul, pl a "Csacsi" szót, úgy mondja, hogy "Csicsa". :D És érdekes, hogy mostanában egyre több alkalommal mászik párom nyakába, eddig ilyet még nem csinált!
Ha párom haza jön a munkából, akkor Nóri visítva, nevetve mondja, hogy "Apa-Apa" és már mászik is a kezébe, és adja neki a nyálasabbnál nyálasabb puszika! :)
További Szép Napot Mindenkinek!!!
Hát szeret ülni a babakocsiban, de mikor megnegedjük neki, hogy mellettünk sétáljon, akkor nagyon boldog tud lenni!
Viszont ha elakar szaladni, és kirántja a kezét a kezemből, és már 3-szor szólok neki, hogy viselkedjen, és nem teszi azt amit kérek tőle, akkor vissza ültetem a babakocsijába, igaz rugkapál, meg meg minden, meg hisztizni kezd, de ahogy be van csatolva, már el is hallgat, tehát tudja, hogy ez számára büntetés, ha nem az van amit ő szeretne! :)
Reméljük.
Váááá, százszor inkább kaka, mint egyszer hányás....
azt úgy szoktam feltakarítani, hogy valami frissen mosott ruáht a szám elé kötök:D
Miki meg mindig kiröhög, aztán ha megsajnál, akkor feltörli....
További ajánlott fórumok:
- 2007 december körül szülő pocakosok "találkozója"
- Győr és környéke, pocakosok beszélgessünk:)
- Kismamák, pocakosok és babások! Szoktatok-e sportolni, jártok-e tornázni? Mik a tapasztalatok? Meséljetek!
- Álmatlan pocakosok
- Százhalombatta és környékén lévő babások és még pocakosok beszélgessünk!
- 2009 februári babák gyertek csevegni!!!!!!