2009 februári pocakosok ide!!! (beszélgetés)
Én is úgy szoktam, hogy 2 kiskanállal robogok etetni Nórit, mert eljátszom vele, hogy 1-et anyának, 1-et babának, és így szépen megtudjuk enni!
De előfordul, hogy csak ő akar enni, és ha azt mondom neki, hogy most anya etet, akkor forgolódik az etetőszékben, és mászna kifele, ilyenkor gyorsan megkapja a "pót" kanalat, és máris nyugton marad a fenekén!
Mikulás a CBA-ban is szokott lenni, de nagyon ritkán járunk oda, és hiába hirdetik meg az újságban, hogy mikor lesz ott a mikulás, tuti nem akkor sikerül odaérnünk, amikor még ott van, hanem amikor már elmegy onnan!
De tuti, ha idegen mikulás emberkét látna pl a boltban, akkor elbújna, és nem merné elfogadni a szaloncukrot! :D
Én rám is rám férne egy kis pihenés, már megfőztem az ebédet, ki porszívóztam 3 szobát, és még az előszobai szőnyeg hátra van, ja, és az udvaron a kutya szar, meg a falevelek összeszedése. :(
Hosszú még a nap, és még sok sok teendő van, sajnos!
Szép Napot!!!
na, megyek bebújok apa mellé.
fázom:(
jó éjt!
:D
akkor ő rutinosabb még nálam is:D
Hihihi.
Nálunk is veszi ki a kanalat a kezemből és megy az
'ÉN!!! ÉN!!! LILIBABA!!!'
(mármint hogy Ő akar enni, egyedül)
Nálunk is mindent egyedül eszik.
de nem is engedi hogy etessem.
a levest úgy eszi, hogy a sűrűjét szedem neki, meg minimális levet és az enyémből kap még levét, de egyedül saját kézzel eszik.
sokszr olyan mint a kismalac, de nem bánom....
Én mondjuk pl rakott krumplit engedtem neki, meg olyasmit, ami nem képlékeny.
Kíváncsi vagyok a tapasztalt anyukák mit írnak, mert én sem engedem.
Mi is sima kiskanállal eszünk.
Az-az igazság hogy én még nem engedem hogy olyat egyen ami nagy kosszal jár.Szendvics falatkák az mehet.Igazából nem is eszik ha nála is van kanál hanem turkál,szétkeni az etetőszéken.
vagy szerintetek engedjem?
Kevian, mi is sima kis kanállal eszünk.
Mikulás: Szerintem az idén én is viszem a srácokat mikulás ünnepségre a művelődési házba. Tavaly éppen akkor tombolt a H1N1 így nem mertem elvinni őket sehová. Meg a bolt előtt találkoztunk mi is egy mikulással és mi is sírva fakadtunk, mint Nándi:)
Mit néz annyira? Melyik mesét?
Marcell lefoglalja magát, mindent csinál, amit nem szabad... Velem ő sem játszik.
Sziasztok!
Enci csak "apa kaja,vijja"(kanalával,villájával)hajlandó enni.Szóval a kiskanalak a sufniban vannak...
Tényleg,lesz Mikulás is,ez nekem totál kiesett :)
A gyerek napok óta csak mesét akar nézni,hozza a távirányítót és csücsül be a fotelba.Reggeltől estig 10 percenként ezt csinálja,nem lehet máshogy lekötni,hiába űlök le vele játszani,nem érdekli.Nem szokam csak délután engedni neki kb 1 órácskát hogy nézze...Nálatok nincs ilyen probléma?
Na, most már lépek!
További Szép Napot Mindenkinek!
Ja, bocsika. :)
Sima kiskanalat használok neki! :D :D :D
Kicsit sietek az írással, mert bármikor felkelhet!:)
Nem, ez nem forma bedobós!
Ha beírod a google-ba, hogy Fisher price tanuló csiga biga, kidob róla egy képet majd! :)
A kerekei kék színűek, a feje sárga, a füle vagy mi a csodája zöld színű!
És van rajta felül:
A (sárga színű)
B (Piros színű)
C (Kék színű)
D (Zöld színű) gomb! :)
Meg középen is egy gomb, ahol végig sorolja az ABC-t. :D
Nóri néhány dolgot már egyedül tud enni, pl a tésztás kajákat adok neki akkor azt a saját kis baba villájával eszi!
A leveseket még én adom neki, ha sok hozzá a hús leve, de a tésztát belőle már ő szokta enni kiskanállal. :)
További ajánlott fórumok:
- 2007 december körül szülő pocakosok "találkozója"
- Győr és környéke, pocakosok beszélgessünk:)
- Kismamák, pocakosok és babások! Szoktatok-e sportolni, jártok-e tornázni? Mik a tapasztalatok? Meséljetek!
- Álmatlan pocakosok
- Százhalombatta és környékén lévő babások és még pocakosok beszélgessünk!
- 2009 februári babák gyertek csevegni!!!!!!