2009 februári pocakosok ide!!! (beszélgetés)
A vásárlási lázról csak annyit, hogy a férjem tegnap félig komolyan - félig viccesen azt mondta, hogy az nem normális, hogy a még meg sem született lányának több ruhája van, mint Neki magának :DD
(már nem olyan nagy túlzás)
Sziasztok!
Végignéztem a pocakokat... Vica, viszed a prímet, de egyébként mindenkié szép:-)
Az én köldököm is ellapult már, mondjuk előtte se nagyon volt nekem normális, mert össze volt szabdalva, varrva. Na, mindegy, már nem lesz olyan szép, mint egykor. Régen, még piercingem is volt... Úristen, milyen távoliak ezek a dolgok!
Olyan szép ágyneműgarnitúrát vettem tegnap Babucnak a Tégel Babaáruházban:-) Meg édi kissapikat, meg zenélő körforgót, szóval, csajok, már én is ott vagyok, hogy vásárlás-láz...Baba ügyileg, legalábbis.
Lilom: Mi volt a dokinál? Mit mondott? Jövő héten én is megyek, UH-ra!
Köszönöm!
Szerintem is azért nagyobba te pocid amit Mandy irt!
Hú Vica, most nézem a pocidat, tényleg nem kicsi :)
De szerintem csak azért, mert vékony lány vagy, nem túl széles csípővel. Ezért csak előre tud nőni a pocakod. Az én csípőm van olyan széles, hogy simán elfér a baba, nem kell annyira előre terjeszkedjen a pocakom.
Sziasztok :)
Köszi szépen a poci-bókokat. Ma felvettem egy olyan pólót, ami pár hete nem volt rajtam, és durván feszül, szóval most nőtt.
De Vicus, nálam egyik gyereknél se fordult ki a köldököm, sőt még ki se simult. Biztos ez is alkat kérdése. 60 kg? Hát drágám, én még Bálint előtt voltam 60. Most meg a 70-et is átléptem :(((
Liliom, a Te pocid is nagyon kis helyes!!!:)
(A képek láttán elszörnyűlködök az enyém méretén.:D)
Mandy, végre-végre pociskép!!!:) Nagyon szép kis pocid van, és egyáltalán nem olyan nagy, ahhoz képest, hogy harmadik baba!
Érdekes, látom neked még bent van a köldököd, nekem már teljesen kisimult. Hát igen, aki akkora pocakot növeszt, mint én!:DDDD
Ja, és az elejéről kimaradt:
Sziasztok!
Ma voltam védőnőnél, minden rendben van. Elértem a 60 kg-ot:(, vérnyomásom 110/60, vizelet is rendben volt. Hallgattunk szívhangot is, nagyon szépen vert neki. :)
Ma gyalog mentem hozzá, mert a férjem elvitte reggel az autót. El is fáradtam, ezért délután sokat pihiztem. :) Erőt kell gyűjtenem, mert holnap is megyek immunológiára, holnapután pedig uh-ra.
Lilom, szerencsére én sem tudom még milyen is az a jóslófájás. Örülj neki, hogy még te sem tapasztaltad, még azért kicsit korai lenne!
Gratula a 30. héthez! Én is ma töltöttem!:)))
Linike, megnéztem a szopispárnákat, nagyon tetszenek! Szinte biztos, hogy innen fogok majd rendelni!!! Köszi a tuti tippet!!!:)
30+0
Az hogy görcsölsz, az mit jelent? Fáj is? Szeded a magnéziumot? Nekem is vannak keményedések, de fájdalmatlan. Én most tartok 8,8 kg-nál, (viszont én csak 153 cm vagyok) de én is tartok a karácsonytól!
31+1
Sziasztok!
Szeretném kérdezni hogy milyen a josló fájás?Már kérdezték hogy van-e,de azt se tudom hogy az milyen érzés!Ma megmértem magam és elértem a 10kg!:( Mostantol nagyon kell figyelnem mert még kb 10 hét vissza van!Ti mennyinél tartotok?Pénteken megyek dokihoz,kicsit izgulok nehogy nyitva legyek mert elég sokat görcsölök.Normális ez?Köszi a segitséget elöre is!
30 hetesek lettünk!!!!
Na, én néztem.:-((( Néha szoktam, pont most is.De inkább írok vidám dolgokat!
Örülök, hogy minden ok a lábujjaddal, az a lényeg, hogy szerencsére nincs eltörve.
Akkor este bekukkantok a naplódba, és megnézem a pocid. Nagy egyébként? És más a formája, mint amikor Bálintot vártad? Van ebben valami, hogy más formája van, ha más nemű babát várunk, vagy ez is csak kitaláció?:-)
Jó reggelt :)
Köszi, a lábujjam egész jól van, úgy tünik csak 'műbalhé' volt. Csak két napig volt nagy és kék. Még mindig érzékeny, de már egész jól néz ki, és tudom mozgatni is. Szóval tuti nem törés, mert az nem gyógyul két nap alatt :)
Kép készült tegnap (igaz csak a pocimról - de ez is több a semminél), majd felteszem délután (a nagy géppel történt, ahhoz csak a férjem ért :D)
31+2
Részemről is értelek...De ha eltűnt a csúnyaság, azért kérnénk egy szép fotót.:-)
Tényleg Mandy, mi van a lábbujjaddal?
29+2
Ez licit nélküli ár volt, szerintem van vagy 20 szopipárnája, vannak nagyobbak- ikreseknek-így írja- normál méret- majd nézegesd meg!
Szépek a kisrucik is:-)
Mentség elfogadva!!!:))))
Teljes mértékben megértelek! Igaz, nekem soha sem volt herpeszem (kopp-kopp-kopp), de ugyanezt szoktam érezni egy-egy csúnya pattanás láttán!:(
Azért azon a képen, amin fogod Bálintot, kicsit látni a gömbölyű pocit. És azon a Tiéd sem tűnik kicsinek!:)))
Hű, köszi a sok infót! És külön köszönet, hogy az eladó nevét is feltetted, különben úgyis kértem volna.:)
Licitáltál rá, vagy licit nélkül került ennyibe! Nagyon megérte, én is mindenhol 7000-től láttam!!!
Lehet, hogy decemberben mér nem fog beleférni a keretbe, de januárban mindenképp veszek!!!
Sziasztok!
Nekem van egy szopipárnám, kölcsön kaptam szerencsére. Egyenlőre alváshoz használom, oldalt fekve nagyon jól a lábam közé kapom,meg megtámasztom a hasam alatt, s kényelmes, nem nyomom a hasamat.
Jaj Vicus megnéztem a szerzeményeidet, tényleg tündériek.
Én is megnyertem most egy ruhacsomagot, annyira édes, majd felteszem a képét. Bár ha én is mindennek feltenném, akkor oldalakat töltene meg a naplómban. Kicsit túlzásbavittem a vásárlást, azt hiszem :)
További ajánlott fórumok:
- 2007 december körül szülő pocakosok "találkozója"
- Győr és környéke, pocakosok beszélgessünk:)
- Kismamák, pocakosok és babások! Szoktatok-e sportolni, jártok-e tornázni? Mik a tapasztalatok? Meséljetek!
- Álmatlan pocakosok
- Százhalombatta és környékén lévő babások és még pocakosok beszélgessünk!
- 2009 februári babák gyertek csevegni!!!!!!