2009 február - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk! (beszélgetés)
Sziasztok Lányok!
Bocsi, egy kis időre eltűntem, nem az én napjaim voltak. Viszont újra itt vagyok. Most jött meg, és ez most rendes havi, piros, és előtte nem barnázott. El is kezdtem szedni a Femibiont. Már csak 1 hónapot kell várni, és akkor újra próbálkozhatunk. Addig meg elkezdtem fogyizni kicsit. 2 hét intenzív, minden nap torna, és kevés kaja, utána kicsit lazábban, torna marad, és figyelek, hogy mit eszek.
Sziasztok! Gondoltam lejelentkezem...:)
Mi a 26. hetet kezdtük el, már iszonyú sokat mozog kis Gombóckánk.
A hétvégén festetjük ki a szobáját. :)
Ma néztem a vonalzónkat már csak 99 nap van a szülésig, tényeg rohan az idő...:)
Sziasztok! :)
Mimi08 köszi a bátorító szavakat, rámfér mert mostanában már rendesen el vagyok keseredve... :(
dj.cica nektek miért kell kényszerpihenőt tartani?
Jövőhéten megyek a dokihoz. Kíváncsi leszek mit mond majd...
szia üdv itt:)
nekünk még nem sikerült ,de kényszerpihin vagyunk még az éven aztán ha minden jól megy jövöre indul a projekt ismét.
Csajok látom rohan az idö,a végén már ott fogunk tartani ,hogy ki mikor szül meg:)
Én holnap lépek a 23. hétbe :-) Annyira repül az idő!
Nálunk egyébként apa simán bírja az ilyen dolgokat, mármint ami a szülést, kórházat, vért és a többit illeti, attól egyáltalán nem tartanék, hogy rosszul lenne (munkájából is adódik a dolog).
Én csak attól tartok, hogy nem szeretném, ha olyan állapotba látna és tudom, hogy idegesítené, hogy nem tud semmit tenni értem. De ráhagyom a döntést, hogy mit szeretne.
Szia Panini!
Üdvözöllek a fórumon! Én úgy tudom, vannak itt még páran próbálkozók, csak időről-időre néha kihal a fórum, de aztán be szokott lendülni. Itt az elején alig akart összejönni valakinek a baba, aztán szinte egyszerre indult be a baba-özön. Kitartást neked és szorítok nagyon!
Sziasztok!
Látom egész jól vannak a kismamák!
Ki van velem kb. egy időben?
Én most vagyok a 16. hétben. Hétfőn megyek AFP-re.
A próbálkozók pedig ne adják fel! Nemrég (a nyáron) még énis azok közé tartoztam.
Sziasztok!
Véletlenül találtam rá erre a fórumra, de megakadt rajta a szemem, mert mi is pont akkor kezdtünk el próbálkozni. Persze azóta sincs sehol semmi :(((
Van még valaki köztetek, akinek azóta sem jött össze, vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen??
Ja, és (kicsit késve) de csatlakozhatok? :DD
sziasztok!
szeretnétek veletek megosztani egy sikersztorit azoknak akik el vannak kenődve a sikertelenségtől..
barátnőm kislánya 14hós. 4évig próbálkoztak,3. beültetésre lett baba,3mal indultak,a végére 1 maradt, Jázmin. megmondták neki h ne is álmodjon sima teherbeesésről. picikéjét szoptatta,épült a ház,éjjel-nappal festett,pakolt,vásárolt. egy nap szarul lett..1hétig feküdt.. dokihoz ment.. 9hetes terhes :))
szóval fel a fejjel minden babára várónak,igenis vannak csodák!!!!
puszi mindenkinek!
Akkor jól emlékeztem, mert sajna nekem is van egy nyitott csigolyám és akkor rákérdezek erre majd a dokimnál.
És különben hogy vagytok?
Sziasztok!
Megint nagy itt a csend... sajnos.
Nálunk ez az apás szülés még nem eldöntött. Én nem nagyon szeretném, ha bejönne velem e férjem, ő meg azt mondja, neki mindegy. Szerintem egyébként úgysem fog pont odaérni! :-)
Sziasztok lányok:)
Huuu, nagyon elfáradtam...mióta kiutaztam a páromhoz (szept. 30.) azóta folyamatos pakolással telnek a napok, de ma végeztünk, hála:) Tegnap átrendeztük a szobát, hogy a babának jó helye legyen és padlószőnyeget raktunk le a parkettára, hogy melegebb is legyen a szobánkban, mert nagyon sokat hűt a parketta. Holnapra van egy kis papírmunka, átválogatni a rengeteg papírt, hogy mi kell és mi nem, de ez lesz az utolsó.
Kedden megyek a dokimhoz genetikai uh-ra. Már nagyon várom.
Csütörtökön voltam a védőnőmnél, ahol hallgattunk szívhangot ész csodásan ver a pici szivecskéje. Ja és híztam 5 kilót...pufff. Hát nagyon kíváncsi voltam, hogy mennyit szedtem fel, mert amióta már nem hányok és nincs hányingerem azóta rákattantam a szalonnára és a levesre, ez a kettő, amit nagyon imádok. De hála nem vastagszom se combra, se derékra, csak a hasam nő, de az oltárian. Tegnap, ahogy este végeztünk és vetkőztem le, párom szinte felkiáltott, hogy "Neked már megint nőtt a pocid". És még csak félidős leszek, mekkora lesz a végére???? Hasra fogok esni:D
Remélem mindenki jól van és szorítok, akik épp nem várják a mikulást++++++++++++++++++++
Sziasztok!
Nagyon kihalt a fórum, kicsit szomorú vagyok!
Gondoltam feldobok egy témát: kismamik közül ki hogy tervezi a szülést? Apával vagy nélküle?
... már megint kimaradt valami:
én simán patikában vettem mindent, teát is, barátcserjét is.
Szia!
Cickafarkból és palástfűből ittál háromszor naponta? Mindegy milyen időpontba! Meddig ittad ezeket?
Gratula a babóhoz, nagyon örülök neki!
vigyázz magadra!!!
Köszönöm, én már ennek is örülök, hogy sikerült végre megtapadni, ma csináltam még egy tesztet, kb. egy másodperc alatt virult is a második csík, ezek szerint még itt van. A lányom is júniusban szültem, nagyon örülnék, ha megmaradna a baba, és ő is júniusi lenne.
Egy kicsit lemaradtam, hogy mi újság ezen a fórumon, de örömmel látom, hogy bőséges gyermekáldásban volt részetek nyáron! Gratulálok és veletek örülök! Persze olvastam szomorú híreket is, meg is könnyeztem, de ahol már megfogant egy baba, lesz másik is, erős, és egészséges, adja az Ég!
Savanyának még csak annyit, hogy én naponta háromszor ittam cickafark teát, elvétve málnalevél teát, és aztán ugyanúgy háromszor palástfű teát is. Barátcserjéből pedig volt, hogy 2x2 szemet is bevettem. De így is csoda, hogy első hónapban segített.
Szia!
Nem tudom, babonás vagy e vagy sem, mindenesetre még nem merek gratulálni, csak minden jót kívánni és nagyon-nagyon örülni veled! Szerintem minden rendben lesz veletek, hogy is lehetne máshogy!
Kíváncsi vagyok, mi lesz majd, ha elmész ultrahangra, majd mesélj mindenképpen!
Tencsike tényleg nagyon eltűnt, remélem minden rendben van vele és persze a többiekkel is, akik már nagyon régen jártak erre, mint például Hope, Iccike...
Szia!
csak cickafarkot ittam, de csak esténként egy pohárral!
Már terveztem, hogy veszek ilyen teákat, de ahol néztem nem volt!
Gratulálok a babóhoz! Na megyek aludni, mert nagyon szarul vagyok!
Pusza Mindenkinek
Gyógyteákkal próbálkoztál már?
Nekem nagyon beváltak pedig igazán szkeptikus vagyok. Cickafark 1-14. napig, málnalevél akciók előtt, hogy felpuhuljon a méhszáj, azátn palástfű a peteéréstől és barátcserje az egész ciklusban, ha kell, napi 2x2, ez segíti a progeszteron termelést. Dokihoz elmenni sem árt, de talán valamit ez is segít.
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2012 február - indul a babaprojekt :)
- 2010 szeptember - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- 2012. júniustól babaproject - Beszélgessünk, amíg összejön!