2009 február - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk! (beszélgetés)
Mimi nagyon örülök, hogy rendben van a bébitek :-), a kiscsajhiz még nem gratulálok, nehogy a végé kinőjön valami mégiscsak :-), a kisfiúk is szoktak szégyenlősek lenni:-)
Ha meg megszületett szívesen állok rendelkezésedre a lugosítással kapcsolatban :-)
Sziasztok!
Ma voltam ultrahangon, nem volt nagyon mutogatós kedvében a kis pocaklakó, (bár nagyon mocorgott) de a doki szerint inkább lány. Amúgy teljesen rendben van vele minden, szépen növöget.
Tencsike! Nagyon ügyes vagy, csak így tovább! Ha megszületik a kis trónörökös, majd kérek tőled tanácsokat!
Sziasztok Drágák!
Bocsika h nem voltam, csak tegnap reggel végre sikeresen megcsináltam a forgalmi vizsgám :-))))Hipp-hipp hurrá :-))))))))))
HOPE-m olyan boldog vagyok, hogy jól van a kis lurkótok, olyan cuki, teljesen át tudtam érezni, hogy milyen volt az UH! Csodás! Már várom, hogy újra tudj jönni, mert nagyon kíváncsi vagyok milyen itthon:-)))))
Müzmüz nekem igen megjött rendesen, de most kivételesen nem törtem le, mert az elmúlt héten és most annyi méreganyag jött ki belőlem a lugosítás hatására, hogy jobb is, hogy nem volt baba a pocimba, mert mielőtt végleg távozik a szervezetemből, azelőtt felszabadulnak, belekerülnek a keringésbe és így kis ideig még bennem vannak a kiürülésig! Érted nem? Ezáltal jelentkezett az összes méregtelenítési tünet: fejfájás, fáradtság, izületi fájdalmak (mert onnan is felszabadultak a mérgek), puffadás, pattanások! Jó részük már elmúlt, úgyhogy jó úton haladok és már MOST lementek a derekamról és a hasamról a zsírpárnák :-), csökkent a naribőröm :-), üdébb az arcom és nem kívánom az egészségtelen ételeket :-)))))
Húhh nagyon kíváncsi vagyok, hogy most mitől nincs menszi :-))) De egy hét múlva úgy is ki kell derülnie!Hihi én drukkolok, hogy minden a legnagyobb rendben legyen! tényleg milyen dvd-ek vettél?Sikerült tegnap tornánzi?
Pink29 üdv közöttünk! Örülök, hogy Te is babatervezés előtt lugosítassz :-) Én lassan 1,5 év próbálkozás után mégcsak most világosodtam meg e téren, hogy nem ártana teherbeesés előtt, közben és utána a lugosítás, sőt utánaolvastam és lehet, hogy idáig pont a savas szervezetem volt az oka, hogy nem fogant meg a bébink! Ha gondolod kérdezz a témával kapcsolatban, aztán csináljuk együtt végig :-)
Mindenki eltünt?:-( Nálunk a helyzet változatlan, még nem jött meg. Várok még egy hetet, régen is 5 hetes voltam, és ha akkor sem, akkor jön a teszt. És aztán... nem, ennyire előre még nem gondolkodok:-)
Hope, tündéri a manó, jó egészéséget nektek:-)Milyen itthon?:-) Majd ha végre gép közelbe kerülsz, akkor mesélj!:-)
Tencsike, mi a helyzet a havival? Már teljesen megjött?:-( Fel a fejjel, a méregtelenítás után fitt leszel és üde, bár most is annak tűnsz, és tuti beköltözik a pocaklakó:-)
Szisztok!
Köszi a hozzászólásokat!Lúgosításra fel!
Kedves lányok!!!
Minden Kismami vigyázzon magára!!!!!
És remélem sok sok +++ teszt lesz itt mire újra tudok Hoxázni!!!! lesz itt nagy Őszi babybummmmmmm
Mi holnap reggel 6.30-kor indulunk a reptérre, jelentkezek ahogy tudok!!
Pusz
szia pink29 :)
Üdv. itt köztünk :))
Köszönöm Müzmüz :))))
Hihetetlen hogy eltelt egy év :))))))
a minimanóról a képek a naplómba nagyon édi:))) és ügyes baba volt megdicsérte a dokinéni mert mindenét szépen megmutatta :))))
Húúúhhaaa :))) Ha vissza költözött a babóca :))) tuti minden rendben lesz most akkor a sors is így akarta tuti....hogy abbol az egy alkalomból ez a kis csoda legyen!!!!
Szia Drága Tencsike :))))
Hogy vagy???? régen nem "találkozunk"
Sajnálom hogy megint úgy néz ki megjön :(((((
Köszönöm a drukkolást :))))
Nagyon nagy élmény volt :))))) Raktam képeket a naplómba :))))
Minden rendben van mindene teljesen szabályos :)) Méretei a korának megfelelőek :))) 5,1cm-ek vagyunk :))))
Húha Mimi remélem semmi komoly!!!!!
csak egy kicsit érzékeny volt...ott... és csak a hámréteg vérzett picit....
Vigyázz magadra!!!
Köszi, drága vagy, de 16 hetes vagyok.
És hála isten egy napig tartott, tegnap és ma már nem volt semmi. Azért a dokinak majd mondom...
Sziasztok!
Ezen a fórumon én még új vagyok,de szeretnék hozzátok csatlakozni.Nekem már van egy kislányom és most tervezzük mellé a kistestvért.
Tudnátok nekem valami jó méregtelenítő kúrát ajánlani?Szeretném hogy a szervezetem tisztán és egészségesen induljon neki egy ujjabb csodának.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Köszönöm drága, de képzeld most néztem, hogy elkezdtem rózsaszínezni :-(, de sebaj legalább tényleg van bőven időm teljesen kitisztína a szervezetemet! és most egyre jobban is érzem magam a bőrömben, így ha kismama leszek, akkor már legalább tudom, hogy minden méreganyag kiment belőlem :-))) Nem is tudom miért is vártam ezzel idáig :-) Ez a sors!!!!
Drukkolok, hogy minden rendben legyen a ciklusoddal :-), de hát tényleg tréfás lenne, ha attól az egytől:-))))) De remélem a szíved mélyén örülnél neki!!!!!!!!!!!
Tencsike, annyit gondoltam rád a hétvégén. Ha még nem jött meg, akkor lehet manó van a dologban:-) Én a havim első napjaiban végig úgy éreztem, hogy mindjárt megjön, de aztán mégsem:-) Megy a ++++++++++++++++++++++++++++
Mimi, ugye minden rendben? Hány hetes is vagy? ha most vagy 8, akkor most kéne megint megjönnie, és ha nem jelentkezik több, akkor nincs semmi gond. Kitartás szerdáig:-)
Hopenak utológ is boldog évfordulót:-) Nem volt fura az első évforduló? Mi előtte voltunk párom nagyszüleinél, és vettek nekünk bonbont. Teljesen meglepődtünk, hogy miért is, és utána esett le:-) Olyan jó érzés volt:-) De a lényeg, milyen a manó? Megy a ++++++++++++++, hogy minden rendben legyen, és biztos hatalmas öröm lesz végre látni a ti csöppségeteket:-)
Sziasztok Csajszkáim!
Gyors helyzetjelentés, mert sok a melóm!
Tegnap óta nem várom a menszit! még sehol, demár görcsölget a pocim! Na de mindegy az életmódváltást mégcsak most kezdtem el és talán az elkövetkező hónapokban már megerősödik és kitisztul annyira szervezetünk, hogy gyermekáldás elé nézzünk! Brritney neked is kitartást, hidd el nekünk sincs már sok hátra és követjük a többiket!
Kismamik hogy vagytok? Mimi ugye már nem volt több vércsepp? Orsi nem kelentkeztél már rég, megjött???
NA ÉS MILYEN NAP VAN MA......???? NA...????
HOPE MA LÁTJA ELŐSZÖR SZERELMÜK GYÜMÖLCSÉT!!!!!!!!!
MÁR NAGYON VÁROM HOGY JELENTKEZZ DRÁGA HOPE-UNK!!!! dRUKKOLOK NAGYON, HOGY MINDEN RENDBEN LEGYEN++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
sziiiiia rexonám!
nekem 13.-án kell nem megjönnie,de már érzem a görcsöket..ugyhogy ez a ciklus után pihentetem a dolgot!Te jól vagy???
puszi és vigyázz magadra,csajszikám!
Drága mimi,nem lesz semmi baj,ne idegeskedj!
gondolok rád!puszi
Jaj hope, ez már annyira közel van! Tök jó, már alig kell kibírnotok pár napot!
Hát, nekem tegnap furcsa tüneteim voltak. Egy ici-picit véreztem. Nagyon megijedtem, bár tényleg csak egy csöpp volt, de még csak együtt sem voltunk a párommal, mert azt tudom, hogy attól néha lehet ilyen tünet.
Ma már nincsen semmi, de még jó, hogy szerdán megyek dokihoz, majd mondom neki.
Amúgy görcseim nincsenek és szerintem ez jó jel, kicsit fájdogál néha a hasam, de arról azt olvastam, hogy a méh növekedése miatt pont ebben az időszakban jellemzőek ezek a fájdalmak a méhszalagok nyúlása miatt.
Mindenesetre ha közben megint jelentkezne vérezgetés, nem várom meg a szerdát, megyek a dokihoz! Szorítsatok!
Szia:)
Nagyon ritkán nekem is szokott fájdogálni a hasikám alja, de mióta rendszeresen szedem a magne B6-ot, azóta hála nem fájt, de szerintem teljesen normális, ha egy kicsit fájdogál, hiszen tágul a méhed, nyúlnak a méhtartó szalagok. De ha sokat fáj, ill elviselhetetlen, akkor szaladj orvoshoz:)
Tegnap és ma teljesen jól vagyok...kop, kop, kop... és remélem már nem is akar visszajönni, vagyis nem annyira, mint a múlt héten, mert az borzasztó volt:(
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2012 február - indul a babaprojekt :)
- 2010 szeptember - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- 2012. júniustól babaproject - Beszélgessünk, amíg összejön!