Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2009 február - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk! fórum

2009 február - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk! (beszélgetés)

851. 026d48edeb (válaszként erre: 849. - Ce32b49557)
2009. ápr. 28. 12:44

Igen ahogy icike irta csak turelem :)

En most fogok csak neki futni a majusnak (fogunk):D csak kell hozza apa is :D

es aztan kb 23ra nem fogom varni:)

Igen tencsike nagyon szepet irt Ez adott loketet az aznap esti naplo bejegyzesemhez az a cime "lelki beke" tencsika engedejevel bemasoltam amit itt irt nekunk. Gondolod olvasd el :)

++++

850. 5751758c32 (válaszként erre: 841. - Ce32b49557)
2009. ápr. 28. 12:39

Szia Adri!!

Az a baba fog jönni, de szerintem picit vedd lazábbra.Mármint ne fogdd fel olyan nagy traumának, ha ebben a hónapban sem sikerül, mert ott a következő hónap, és az egy új esély.

TÜRELEM!!TÜRELEM!!!

Nálunk például a párom, sokszor beszélt hozzám többesszámban.Úgy beszélt néha, mintha már ott lett volna a gyerek.Sőt amikor érzékeny lett a mellem és észrevette, egyből mondta, hogy akkor már jön a pici.

Tencsike olyan szépet irt ide a fórumra egy pár napja, olvasd el feltétlenül.

Sok-sok energiát küldök Neked is, és kitartás!!!

849. ce32b49557 (válaszként erre: 846. - 026d48edeb)
2009. ápr. 28. 12:33
igen már találkoztunk! én is nagyon remélem, hogy nem jön meg , csak már nem merek reménykedni annyit csalodtam. de lehet pont most sikerült amikor ennyire nem érzek semmit. eddig mindig minden tünetet felfedeztem magamon , aztán jön a csalodás. te hogy állsz mikorra nem várod?
848. 026d48edeb (válaszként erre: 845. - Mimi08)
2009. ápr. 28. 12:32

HUUUUHAAAA

mimi te hogy tudod :)

de draga vagy:)

Hogy telik a napod?

847. 026d48edeb (válaszként erre: 843. - Müzmüz)
2009. ápr. 28. 12:31

akkor most mindetnt bele!!!

:):):)

846. 026d48edeb (válaszként erre: 841. - Ce32b49557)
2009. ápr. 28. 12:30

szia adry:)

Szeintem mi mar talakoztunk a masik forumon is :)

de udv itt is :)

remelem azert nem jon meg:)

+++

845. mimi08 (válaszként erre: 836. - Cika0809)
2009. ápr. 28. 12:29

Helló!

Gyorsan visszaolvastam pár üzenetet és a következőket gyűjtöttem ki, kinek mikor NEM kellene megjönni (az írásaitok alapján, de ha nem jó, nyugodtan javítsatok ki!):

Cika: máj. 10-12.

Kicsibeus: máj. 12.

Mimi: máj. 17.

Hope: máj. 23.

Többiek???

844. müzmüz (válaszként erre: 841. - Ce32b49557)
2009. ápr. 28. 12:28
Szerintem ne aggódj azon, hogy nincsenek jelek. Egy barátnőmnek sem voltak, senki nem vette észre hogy babás, mert még csak hányingere sem volt, semmi, nem volt fáradt, feledékeny, cicije sem fájt... Egyszer csak közölte, hogy 12 hetes terhes:-) Nagy volt a meglepi:-)
2009. ápr. 28. 12:26
Egyszer már nekifogtunk a baba témának, de ember beteg lett, meg nem érezte magát felkészültnek, akkor elnapoltuk. Most ismét nekikezdünk, remélem viszonylag hamar sikerül, és akkor folytatjuk mint babások a fórumot:-)
842. 026d48edeb (válaszként erre: 838. - Müzmüz)
2009. ápr. 28. 12:24

szia muzmuz (bocs nincs ekezetes betum itt a munka helyemen :D)

Sok sikert es kitartas nektek:)

Udv a forumon :)

2009. ápr. 28. 12:14
sziasztok lányok! mi 2008 julius ota tervezzük a babát, sajnos eddig nem sok sikerrel. ebben a honapban szedtem a clostit, és kaptam tüszörepesztö szurit is. jövöhét hétföre nem várom . de sajna ugy érzem megint nem sikerült. nem érzek semmi babára utalo jelet. lehet még korai lenne, de szinte mindenkinek fáj a melle. az enyém nem , és ez az ami aggaszt. igaz soha nem szokott. nagyon jo lenne ha végre összejönne mert már nagyon várjuk.
840. 5751758c32 (válaszként erre: 838. - Müzmüz)
2009. ápr. 28. 12:10

Nagyon sok sikert hozzá!!!

Itt a lányoktól annyi energiát fogsz kapni, hogy nem kell rá sokat várnod, hidd el.

839. 5751758c32 (válaszként erre: 835. - Cika0809)
2009. ápr. 28. 12:09

Köszi-köszi Neked is!

Az a helyzet, hogy orvoshoz csak jövő héten tudok menni, mert be kell jelentetni magam.

Most megy a cégpapirok végső ügyintézése( a párom vett egy csőd közelében áló kis céget, igy megmentette az 5 éve meghalt barátja gyermekeinek az örökségét-akik fél éve édesanyjukat is elvesztették-Úgyhogy oda bejelentetem magam, azután megyek orvoshoz, egyelőre Budaörsre, mert az van legközelebb hozzánk.Jó lenne még találnom egy jó orvost is.

Lehet, hogy csinálok még egy tesztet,de azért várok azzal még egy hetet.

Ezen a csik,igaz halovány, igaz vékony, de az enyém:-))

Tudod,valahol már gyanus volt, hogy olyan érzékeny a mellem, amilyen nem igazán volt még, és egy kicsit duzzattabb is.

Te és Mindenki olyan édes,és annyi energiát "sugároztok",hogy ez mindannyiótoknak segiteni fog.

Hajrá csajok, Tiétek a Május!!!

Majd meglátjátok mekkora babaáradat lesz itt.

Csókollak TITEKET!!!

2009. ápr. 28. 12:04

Szisztok!

Mi még csak most kezdünk neki a babaprojektnek. Most jön meg, de a követekő ciklusban megpróbálunk mindent beleadni:-)

837. 5751758c32 (válaszként erre: 831. - 026d48edeb)
2009. ápr. 28. 11:52

Köszönöm Kedves Hope:)

Nagyon szépeket irtál nekem, és hidd el kevés olyan jó érzés van, mint amikor az ember saját örömének más is tud ennyire örülni( főleg igy ismeretlenül)

Feladni? Semmit nem szabad, amiben az ember hisz.

Csak HINNI KELL!!!

Nem muszály vallásosnak lenni,mert hinni sok mindenben lehet.

Nagyon sajnálom, hogy Édesapád már csak fenntről követi a Te életed,de ha Veled is megtörténik ez a "csoda",hidd el nekem, Ő "tudatni" fogja Veled,hogy mennyire örül Ő is.Csak figyelj a "jelekre".A Te boldogságodat biztos, hogy fogja látni.

Nagyon sok erőt,egészséget kivánok Neked és kitartást és hitet.Te biztos jóval fiatalabb vagy nálam, úgyhogy időd van még bőven.

ui. persze,hogy itt maradok Veletek a fórumon, hisz én is nagyon tudok örülni más örömének.

Puszi Neked!

2009. ápr. 28. 11:48

Kinek mikor NEM kéne megjönnie, csak hogy tudjuk kiért izgulhatunk a leges-legközelebb? :-))))

Iccike mikor csinálsz mégegy tesztet? vagy mikor mész orvoshoz?

Ja nekem, majd máj 10-12 körül nem szabad megjönnie...:-)))))

835. cika0809 (válaszként erre: 823. - 5751758c32)
2009. ápr. 28. 11:40
Hipp-hipp hurrá végre valamelyikünknek sikerült, kicsit én is irigykedek, de egye fene neked most elnézem.. úgy örülök!!! Aztán nagyon vigyázni ám magatokra!!!! Kérjük a beszámolót mindenről!
834. cika0809 (válaszként erre: 819. - Tencsike)
2009. ápr. 28. 11:36
Jajj képzeld most egy kicsit még jobban figyeltem magam a pe-nél és éreztem, hogy melyik oldalon szúr délelött, aztán délután csináltam egy ovus tesztet és olyan szépen pozitív volt...:-) (legalább az 2 csíkos volt....) Én eddig nem éreztem a pe-m vagy nem tudtam, hogy mit kell figyelni....:-)
833. cika0809 (válaszként erre: 819. - Tencsike)
2009. ápr. 28. 11:32
Tencsike! Nincs mit köszönni, azért vagyunk, hogy a lelkileg nehezebb időkben támaszt nyújtsunk egymásnak!:-) Mert részemről még a férjem sem érzi át milyen az amikor egy újabb hónap eltelik és szembesülök a wc-n a NEM várttal... Ezt csak ti tudjátok ti akik már sajnos szintén átéltétek... És olyan jó izgulni egymásért addig se magammal foglalkozom...:-) Drukkolok a következő pe-hez neked is és mindanyiunknak!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
832. cika0809 (válaszként erre: 813. - Dorec)
2009. ápr. 28. 11:21
Szia dorec! Azért remélem mégiscsak baba van a pocakodban...:-)++++++++++++++++
831. 026d48edeb (válaszként erre: 822. - 5751758c32)
2009. ápr. 28. 11:09

szia Draga Iccike :):):):)

En majdnem sirtam draga olyan boldog vagyok hogy sikerult neked :):):):)

Vigyazz magadra:)

Ilyen emberek es tortenetek segitenek nekem abban hogy soha nem szabad feladni es hinnunk kell onmagunkban :)

Anyukadnak is biztosan segiteni fog a gyogyulasba hiszen csodakra kepes a csaladi szeretet.

Nekem is beteg volt az apukam es az orvosok is mondtak hogy itt csak az segitett mar hogy ennyire tamogatjuk a szeretetunkel mert sokszor tobbet er mint akarminnyi gyogyszer es kaptunk meg csodalatos 7 evte apaval :) sajnos ki ujjult a daganat es egy honapon belul elhunyt apukam :( de halas vagyok a 7 evert is amit meg vele lehettunk:)

Jo erot es egeszseget neked es parodnak:)

Annyukadnak meg jobbulast:)

Remelem velunk maradsz meg es nehe be bezel a forumra:)

Pusza

830. 5751758c32 (válaszként erre: 829. - Mimi08)
2009. ápr. 28. 09:40

Kedves Mimi!!

Annyira egyformán gondolkodunk, én is ilyen érzésekkel vagyok tele.Ez a két csik egy kezdete valaminek...

Tudjátok már, mert leirtam, nekem elég egyedi életutam volt eddig.Röviden 16 évig voltam az első párommal, akitől kétszer is lehetett volna baba, de nem tartottam meg(ne itéljetek el ezért, meg volt az oka)Most lassan két éve van egy másik párom,aki a kezdetektől akart még egy gyereket( már van neki egy 12 és fél éves)januárban közepén volt egy megingás a kapcsolatunkban, elköltöztem tőle 2 hétre,aztán egy zűrös 1 hónap.Utána viszont visszatért ő is önmagához, és márciustól ráálltunk erre a baba kérdésre.Ehhez jön, hogy mind a ketten 40 évesek vagyunk(igaz ez nem látszik rajtunk).Az eredmény viszont azt tükrözi, ha nekem ilyen viszonylag rövid idő után pozitiv, akkor Neked( Nektek) is legalább ilyen esélyetek van erre.

Anyukámnak, sőt még a hugomnak sem fogom elmondani még legalább egy hónapig(pont azért nem amit Te is irtál), de ha ez a baba szeretne élni, és ez már biztosabb lesz,akkor azt tudom, hogy Anyukámnak ez lesz a leghatásosabb gyógyszere a kemoterápia mellett.Jó lesz elmondani és látni,ahogy elkezd sirni,mert tudom, hogy akkor még több erőt fog kapni, hogy leküzdje a kórt...

hiszen Neki látnia kell majd ennek az unokájának a fejlődését is.És még sok-sok évig.

Köszönöm a szép kivánságaid.

Neked is megy a+++++++++++++++++++++++++++++++++++

829. mimi08 (válaszként erre: 828. - 5751758c32)
2009. ápr. 28. 09:07

Szia Iccike!

Ez tényleg nagyon jó hír és nagyon-nagyon szorítok neked és annyira jó, hogy valaki elindította már a bebabásodást! :))) És igen, azt hiszem rangidősként ezt megbocsátjuk neked! :)))

Gondolom te is úgy vagy ezzel a fórummal, mint én, hogy itt leírhatod minden érzésed, gondolatod, kétséged. Olyan dolgokat, amiket a párodon kívül így az elején nem tudsz igazából senkivel megbeszélni. Vagy nem is igazán nem tudsz, inkább nem mersz. Én a saját anyukámmal nem mertem beszélni a beképzelt tüneteimről amikor késett, mert féltem, hogy szegényt túlságosan felizgatom, és ha mégsem lesz baba, akkor majd csalódik. (mint ahogy ez be is következett, csak így legalább egyedül csalódtam)

Na szóval kicsit hosszúra sikerült a mondókám, de a lényeg az, hogy mindannyiunk nevében mondhatom szerintem, hogy egy emberként szorítunk és örülünk neked!!!

828. 5751758c32 (válaszként erre: 826. - Zsani82)
2009. ápr. 28. 08:53

Köszi Zsani, nagyon édes vagy!!!

Hááát most úgy néz ki: elinditottam a sort , dehát én vagyok köztetek a legidősebb, úgyhogy ezt most bocsássátok meg nekem.

Nagyon drukkolok Neked is, úgy mint a Többieknek, mert úgy adtok ismeretlenül Egymásnak(köztük nekem is) erőt, energiát, amit nagyon kevés embertől kapnánk egyébként.

Itt annyi remény van és pozitiv gondolkodás, amit máshol nem nagyon lehet megkapni.

Éa az, hogy rám egy ilyen fiatal(mint amilyen te is vagy) " irigykedik" : az olyan jó.

Ezt remélem nem értetted félre.

Neked is sok-sok++++++++++++++++++++++

Itt a gyönyörű május!!!

Meghozza Neked( Nektek) az ÖRÖMÖT!!!!

827. 5751758c32 (válaszként erre: 824. - Dj.cica)
2009. ápr. 28. 08:36

Szia,

a párom is ezt mondta, hogy ez csik, ő nagyon is látja( igaz a teszt is úgy irta, hogy a nagyon halvány is pozitivat jelent)

Olyan fura ma reggel minden:

és ezt most lehet, hogy nem fogjátok érteni, és azt hiszitek bolond vagyok, de nem érzem azt a "repülő érzést".Biztos, mert nem egyedül csináltam meg, nem meglepetésszerűen jelentettem be a páromnak és ugye én egy kicsit idősebb vagyok nálatok, ráadásul nem dolgozom egy ideje, úgyhogy nagyon gyorsan be kell magam jelentetnem magam.

De azért nézegetem a tesztet, és most látom ez annyira nem halovány, inkább vékony csik.

Viszont akkor ebben a Ti kezetek is benne van:-)))

826. zsani82 (válaszként erre: 823. - 5751758c32)
2009. ápr. 28. 08:32

Szia Iccike!!

Juuuuuuuuuujjjjj de izgi!!!!:)

annyira örülök neked,és remélem hogy a baba ott van nálad!!Picit irigyellek,de legalább ha elkezded a sort,akkor a május az azért lesz hogy követhessünk téged:)))

további szép napot neked:)))

825. dj.cica (válaszként erre: 813. - Dorec)
2009. ápr. 28. 08:26
szia üdv a klubban:) bár jó lenne ha ez a klubb átalakulna majd babássá:)
824. dj.cica (válaszként erre: 823. - 5751758c32)
2009. ápr. 28. 08:24

szia a halvány csík is csik:)

nekem az elsöt alig lehetett látni,majd két nap mulva erösebb volt:)

szóval ott baba van szerintem:)

2009. ápr. 28. 08:20

Siasztok Lányok!

Tegnap éjjel irtam,de helyesbitek egy kicsit:

1. egy hetes a késés

2. nem várok hétvégéig a teszttel

3. ma reggel megcsináltam, mert a párom már annyira nyaggatott.

Ja, az eredmény,nagyon furcsa igy leirni:

Egy rózsaszin csik ...

mellette egy halványabb csik.

Háááát, úgy néz ki átjött a szoritásotok, de ezt még nem kiabálnám el,mert most egykicsit összezavarodva ülök itt a nappaliban.

Tovább szurkolok Nektek, és itt most nem sorolom fel mindenkinek a nevét, nehogy valakit kihagyjak.

Sok-sok++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

2009. ápr. 27. 22:56

Kedves Hope, Cika0809, Tencsike és a Többiek!!

Már alig vártam, hogy a gép közelébe kerüljek...

Röviden:még mindig nem jött meg, most már két hetes a késés, úgyhogy hétvégén jöhet a teszt.

Szerintetek, megcsináljam?

Holnap jövök!!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook