2009 decemberi babák :) (beszélgetés)
szia!
Jajj de örülök, hogy "egyben" vagytok :)))
Remélem férjed is jól van! 30pár hetesen nem normális ha lerövidül a méhnyak?
Szia!
Köszönöm!
Nem értem miért kell újra vérvételre menned, nekem is kb. ennyi (naplómba megtalálod a pontos értékeket) és a dokim szerint terhesen ez normális! Ezt a nődokid mondta, hogy nem jó?
Nekem most éjszaka fájt a pocim :(
Csak egyszer, de akkor... Szofi annyira kinyomta magát. Biztos kényelmetlen volt neki, nekem meg furcsa, mert mindig éreztem, de nem fájt eddig!
Jaaa, és most meg majd elalszom.
Viszont jövő héten jön vissza a napsütés
Ú,de rendi vagy,köszi,meg is nézem.
A dokim jelenleg nincs az országba,vadászik.
Amikor szültem,akkor is épp előző este ért haza a bajoroktól.
Nem tudod felhívni a dokidat? Anno és is felhívtam bediktáltam az eredményeket Ő meg vágta rá a dolgokat.
Itt nézd meg! Szerintem kapsz rá választ, de én azért telefonn is érdeklődnék!
A vasam az rendbe van,úgy tűnik.
Viszont ülni már nem igazán esik jól.Azért vagyok itt is keveset:-)
Ametiszt
Nekem is nagyon fáj a szeméremcsontom,van hogy menni sem bírok.
Mostmár kicsit jobb,lehet már szétnyomta a csontjaim a babókám.
Köszönöm a válaszokat !
Hú, kicsit ijesztő hogy kivel mi van ... Én nem bírnám a 4 hét fekvést... Egyet még igen, sőtt élvezném is , de utánna menni kell :) Társaságba, stb.
Nekem teli volt a vérvétel eredménye csillagokkal, kicsit kétségbe voltam esve, majd a doki annyit mondott: ír fel vasat, szedjem és kész. Úgy vagyok vele ha ő nem aggódik, akkor nekem se hiányzik ezen rágódni .
Ami csillagos nekem:laphámsejt:90 (0-2)ez lenne a jó
baktérium 4118(0-500)
vaskötő kap.103.2
Nem az orvos írta, amikor láttam a véreredményemet, akkor magamtól kezdtem el szedni. De egyébként írna ő is.
Valami Ferrokomp 10mg...azt hiszem.
Megyek feküdni egy picit, majd később megint benézek.
C1000
Szóval a méhnyakammal van gond. Még nem nyílt ki.
nekem is a méhszájjal van probléma... ha valóban betartod a szigorú pihenést akkor semmi baj nem lesz. Figyelj arra, hogy a lehető legkevesebbet lépcsőzz, cipekedj, emelj és minden rázkódással járó dolgot kerülni kell, az autókázást is. Szóval tényleg csak vízszintesben fekvés :-) hozzá lehet szokni, én már negyedik hete ezt teszem.
Nehéz volt az elején, főleg a háztartási teendők miatt, de szerencsém van, mert anyósom és anyu is segítenek mindenben. (vasalás, mosás, bevásárlás, takarítás) az ebédet pedig a teletáltól rendelem, van kismama menü is :-)
kitartás, nem lesz semmi gond! engem is nagyon megijesztett az orvos, amikor elkezdtem nyíilni, de most megállt, szerencsére, 2210-es az érték. Neked mennyit írtak a leletedre?
Sziasztok
Van valakinek olyan táblija,hogy a vérkép mikor jó,mikor nem?
Tudom,hülye kérdés,de sokára talizok a dokival,két hét,és olyan fura számok vannak itt.Sok a csillag na:-)