2009 decemberi babák :) (beszélgetés)
Lehet de nagyon tud fájni...:((
tényleg ott is szokott, de lehet csak oda sugárzik
szia
nekem is fáj ott, de néha nem is a hüvelyemben hanem a belső combhajlat és a hüv. között, de úgy hogy nem bírok járni rendesen...
Sziasztok kismamik!a tegnapi éjszaka elment annyira most nem aludtam rosszul,de a hüvelyembe a nyílalgatások nekem is meg vannak .Sőt néha olyan aaaa,hangokat is tudok adni ,bárhol ,bármikor a lányom is rám szólt már anya ne olyan hangosan.Nem tudom,hogy ez összefügésbe van e azzal ,hogy nyílunk ki vagy mi lehet ez?
:DDDDD
Nem azért mondom csajok, de most voltam kint ,felnéztem az égre és hát ez a hold szerintem még nincs is teli...
Vagy már fogyna?????
Ti nem tartatok attól hogy gyengék a fájások és nem veszed észre hogy már kórházba kéne menned????
Vagy ilyen nincs???
Sziasztok.
Látom mások is fájdogálnak rendesen. Én nagyon tegnap óta, eszem a magnéziumot, mint a cukrot.
Remélem tényleg csak a telihold... Hamarabb kell mennem Ctg-re két héttel a cukrom miatt. Totál dinka a dokim is, ha nem mozog úgy (mondja) azonnal menjek be a korházba. Minden relatív sokszor mozog, sokszor nem:-)
Gratula Manócska keresztmaminak!:-)
Gratulálok keresztmamai! :)))
Tegnap meg tegnap előtt idegbeteg voltam ma meg ...... na de már összeszedtem magam:))))
:)))
jajj ne sírj kis butuska...:)))
micsoda kis érzékeny lelkek lettünk igy a végére nem???
Rajta vagyok az ügyön és már neked sincs sok!!!!!
Izgatott vagyok izgatott vagyok.............:):):)Kicsit nehéz neki de mondtam hogy sokszor kérje a picit hogy beinduljon a tejcsije!!!Moncsa szülj már meg!!!!!!!!!Annyira örülök neki egy picike kis lény és nem sokára én is.............sírok:))))
GRATULÁLOK!!!!!!ÉS MINDEN JÓT MEG SZÉPET MEG SOK SOK TEJCIT NEKIK!!!
gondolom, ezek annyira borzasztóak, és terhesen... :(
szerintem is 2-3 kesztyű kell csak, nekünk tényleg rengeteg van :)
Én is örülök. De az a 2 hét amig meglett az eredmény, azt nem kívánom senkinek.
Úgye írtam hogy tegnap este még 20kor írt smst hogy semmi bajuk!Majd 2órakor arra kelt hogy elfolyt a magzatvíz!Majd bejöttek a kórházba és akkor kezdődtek a fájások 7percesek!!Ha jól értettem 10ig hagyták szenvedni mert nem tágult egyáltalán pedig eltünt a méhszáj is már de mégis!Majd kapott infuziót és 12felé megkellett császározni!!Bence lett a kiskeresztfiam és ha jól értettem 3110gr és 53cm lett!!!!Most még inkubátorban van mert a picinek 2x volt a köldökzsínór a nyakán!!Anyucija írtó fáradt igy mivel császározták majd kedden megyünk be!Olyan jó!:))))))))))))))))))))))))))))))))))Majdnem sírok:)
jajj, örülök, hogy minden rendben van!!!!!
1-től 5-ig. A P5 már már biztos tumort jelent. Szerencsére nálam ez vaklárma volt!
Komolyan??? Nem nagyon hordanánk, csak a kórházba kell neki bevinni, hogy ne karmolja magát. Sapint kaptubk egy párat, kintre elég is lesz neki, bentre szeretnék még egyet, de lehet,hogy az elég akkor, ha látom, hogy mekkora a fejecskéje, illetve ha nagy haja lesz.
Juj, ez nagyon rosszul hangzik. P5??? Azt hittem, hogy csak 4-ig van a számozás.
Na vagyok!!!!!!:))))))Kaptam telot a keresztfiamról!!!!!!!!!:))))))))))))
húúú, kis kesztyűt adok, kb. 30at kaptunk :D kis sapka viszont csak 2 van :(
Engem méhnyakrák gyanuja miatt műtöttek, 3 hónapos terhesen. P5 lett a rákszürés eredményem. Konizációt végeztek, ez azt jelenti, hogy a a méhnyakból kivágnak egy darabot. Ezt küldték szövettanira. Nekem szerencsére negatív lett:-))
Maga a műtét fél órás, nem nagy műtét és nem is fájdalmas. Utána kellett 2 hétig feküdnöm, nehogy vérzés lépjen fel. Ennél a műtétnél az a veszélyes.
Persze. A nagy dolgok már megvannak. Apróságokra van még szükség, takaró, sapka, kis kesztyű, zokni... És ezt sem kell túlzásba vinni.
biztos, de lassan el is készültök :)
Jaaaaaaaaa, tényleg. Nem is egy hónapom van hátra.:) Az biztos, hogy ő dönt, azt is nagyon tudta, hogy mikor kell jönnie. :) Bízom benne, hogy kész szobát szeretne, és csak akkor bújik ki, ha mindene meglesz.
További ajánlott fórumok: