2009 decemberi babák :) (beszélgetés)
Szia!!
Szegénykém akkor neked sincs jó sorod a fájások terén:((( 1-2hétig szenvedni még az nem valami jó!!Igy hogy lesz hogy farfekvéses?Nem is volt fejvégű fekvésű?
Szia!!
Most ment dolgozni és átadtam az üziteket hogy állítsa le magát egy kicsikét annyit mondot hogy hát jól van!!!
Úgye milyen rosszak ezek a nyilalgatások én már a 29.héttől fáradok ezzel!De most fordult a kocka eddig nyilalgattam(néha azért ad nekem még) most 2napja a derekem kinoz és nagyon keményen:SSSSSSSSSSS
sziasztok!
tudom már nagyon rég nem voltam itt fent, de nem volt időm géphez jutni.
Ma megvolt az első fájásmérésem és a lehető legrosszabb lett 30-60-as fájások helyett 90-eset mutatott és éreztem is. tegnap óta 10 percenkét fáj a hasam és egyre erősebbek. a doki azt mondta hogy szerinte 1-2 hét és meglesz a babó. ráadásul farfekvéses lett a drágám.
veletek mi újság?
remélem jól vagytok.
sziasztok mamik :)
Kezdem unni már ezeket a jóslókat(?) :( Péntek óta folyamatosan keményedik a pocim, napról napra erősebben fáj, nagyon fáradok. Mikor múlik már ez el??? Éjjel 4ig a nappaliban ültem megint :( Elmúlik egyáltalán, vagy 1 hónapig minden nap ilyen lesz???
Manócska nem irigyellek a párocskád miatt, mondd meg neki, hogy téged kéne nyugtatnia!!! Én férjem olyan aranyos, tegnap annyira izgatott volt már, hogy az ő ügyes nagy fia már csomagol :)))
Szia!!
neked azt mondták, ha nem fordul be, akkor egy héttel hamarabb megcsászároznak? nekem ilyet nem mondtak, pedig még mindig nem fordult meg. bár én még mindig nagyon optimista vagyok, mindig azt mondogatom, hogy az apjának se lehet megmondani mit csináljon, nem hogy a fiának... :) szóval azért szerintem még van idő a pördülésre! a védőnő is azt mondta! úgyhogy mi még várakozó álláspontra helyezkedtünk...
Sziasztok Lányok!
Üdv az újaknak!!! (ezek szerint jó régen jártam erre :) )
Remélem mindenkivel minden rendben van!! NAgyon repül az idő! már e hónap végén biztos sok kis babácska jön a külvilágba!! Szerintem nagyon izgi, és nagyon várom már..
ez jó, én sem vagyok relatív olyan alacsony, 172 cm... de a lényegesebb inkább az, hogy tényleg tudom jól van a baba..
most megyek pihenni viszont,ami azért nehezemre esik, de már tudom, muszáj, mert érezgetem ezeket a fájdogálásokat,,,
Persze, tudom, hogy ez sem 100 %, de mi ennyi esélyt megadunk. A férjem egy gyárban dolgozik és ott a munkások, mivel be vannak fenyítve, a legbetegebben is be fognak menni, és egymás után fogdosság a dolgokat, nem nehéz ott elkapni valamit. A nőgyógyászom azt mondta, hogy Ő beadatja és a családnak is javasolja, de nekem nem.
Persze továbbra is azt mondom, hogy mindenki egyénileg döntse el, hogy mit szeretne és azt hiszem a döntés legyen bármi, senkit nem lehet elítélni...
Mondjuk én most az ukránok miatt kicsit félek, hogy áthozzák, bármilyen vírus is legyen az... :(
Most, hogy a híradóból az folyik, hogy Ukrajnában mekkora járvány van, valahogy az jutott eszembe, hogy ez valami morbid reklám lehet, mert nem fogy az oltás???? Mivel elsőre nem sikerült mindenkit meggyőzni, hogy vegye meg, most így próbálkoznak? Aztán tegnap elejtették, hogy ott mégsem H1N1 tört ki, hanem valami másik fajta...
Szerintem maradnak a régi hagyományos megelőzési módok...
Az a baj, hogy amivel beoltják az embereket az nem ad teljes védettséget, mert gyengített fajta vírusra tenyésztett kapott Magyarország és így is van esély arra, hogy akit beoltanak elkapja.:-(
De minden elismerésem azé aki bevállalja és kéri.
Pont ma mondták a melóban a páromnak, hogy kifizeti helyette a cég az oltást. Mondtam neki, hogy ne kérje. Utoljáról erről akkor beszéltünk mikor elkezdődött ez a felhajtás körülötte. Engem mindenki lebeszélt róla és különben sem akartam. Így nem lesz senki beoltva. Egyedül anyósom kapott az influenza ellen és a malacvírus ellen is mert egészségügyis. 4 napig nem volt jól utána.:-(
Okoskodok mindenhol vannak és minden kismamát megtalálnak. Most már az egyik fülemen be a másikon ki. Nem érdekel és kész.
Fájásokat úgy kell mérni, hogy mikor elmúlik, hány perc telik el a következő kezdetéig.
az indított szülés a program császár, ja nem nem az, hanem az, ha valami komplikáció van és akkor??? bocsi megint összezavarodtam, mert nekem meg lehet ez a program császár dolog lesz...azt úgy akarják, ha amellett döntenek, hogy ne induljon meg a vajúdás és így a tervezett szülés előtt emeljék ki a babát... nov. végén derül ki mi lesz... de a babamocorgás mellett a fájdogálás is megvan már, csak rendszertelenül...
ja most már én is letojom az okoskodókat!!!
Nálunk minden felnőtt oltat, vagy már be is oltatott, de én és a sógornőm nem természetesen és a gyerekek sem.
Az oltástól én is féltem, de eddig sem a férjemnek, sem anyósomnak, sem anyunak nem lett baja tőle, náluk már elvileg a védettség is kialakult.
Szóval én megértelek benneteket, egyet is értek veletek! Én sem adatnám be a gyermekemnek!
Én majd kénytelen leszek megoldani, mert Ferinek mennie kell majd dolgozni az ünnepek után és akkor nincs mese,nekem kell vigyem Fecót oviba a kicsivel együtt.
Apuék vagy 240 km-re laknak tőlünk, anyósomék, sógornőmék 25 km-re..
Jó kérdés:)
Mivel Fecóval indított szülésem volt,nem méregettem a fájásokat. De gondolom érezni fogjuk, ha itt az idő:)
Nekem esténként néha keményedig a pocakom, de el is múlik egy idő után..
Ne foglalkozz az okoskodókkal.. Még jobban elviselem őket,mint azokat akik a pocimat akarják tapogatni.. Nem is hagyom én senkinek?))