2009 decemberi babák :) (beszélgetés)
Köszönöm! NAgyon ari...:)))
A mozgásával nincs baj NSTn csak a méhtevékenységem gyenge olyankor...
De kiváncsi lennék mondjuk most mit mutatna...
nálam ezzel az a baj hogy este kezd a pocakom működni...
NSTre meg reggel megyek...
Érdekes hogy hogy várja mindenki az NSTt.
Az első olyan izgi volt...
A második már nem annyira...
aztán most már ilyen "jó-jó megyek" :)))))
Viszont az UHt nagyon várom holnap...:)))
hát akkor én is visszatolom a pocimba gyerek térdét :)
hihi Gömbi :DDDD mondjuk Mobynál jobb :DDD
Én a popsiját szoktam arrébb tolni,mikor benyomja a bordáim alá!:)
Különben nem hinném,hogy bajt csinálsz,vízben van. És különben is tanulja meg időben ki a főnök!:))))))
Sziasztok!
Voltam védőnőnél (utoljára), sokkal jobb fej, mint az elődje, így nem is bánom a cserét. Kiderült (így a 35. héten), hogy van dopplerjük, meg is hallgattuk Barni szívhangját, ami tökéletes. ja, és ha vittem volna vizeletet, akkor azt is megnézte volna. Szóval mégis lett volna értelme védőnőhöz járni, ha az előd bármit is megnézett volna...
találó :DDDD ngem csak egyszerűen bálnáz... na jó, néha azt mondja, hogy dagi :D
szerintetek ha finoman vissza kényszerítem babómat a pocimba (egy határozott mozdulattal) azzal csinálhatok bajt? annyira kidugja már a térdét :S
Köszi!:)))
Az Ember nevezte el strandlabdának!:)))
:DDDDDDDDDDDDDDDDD
Vinike, annyira szép formás a pocid!!!!!! :)))
Jó-jó,de tudod a kíváncsiság!:))
Megbántam!:)))
Ja,esetleg akit érdekel,hétvégén tettem fel új pocifotót!:)
:DDDDDD
és ez így is működik mi??:DDDDD
én sem birok sokat egyhelyben.. bár mostanában sokszor nagyon durván belustulok és mozdulni sincs kedvem...:)))
de azért minden nap csinálok valamit (főzés,mosás,takarítás,orvos,nst...)
Bár néha már érzem hogy ideje lenne lassítani...
babarucikról lévén szó én megyek most vasalgatni, ez lesz a mai nagy fizikai aktivitás, ki se mentem ma, ami elég ritka, és muszáj valamit csinálnom, én nem bírok sokáig egy helyben lenni, pedig kéne tudom... de ma egy órát ledőltem, amit szintén nem szoktam...
ti sokat pihentek napközben és/ vagy alvás?
én is Batthyányin voltam de az étterem ellettibe...
rengeteg jó cocca van és mondta hogy hétfőn kap téli holmit ...
Szia
Én is betévedtem ma egy turiba. Megfogadtam ,hogy rucikat nem veszek mert annyi van, hogy szerintem lesz olyan is amit nem adok rá, mert mire sor kerülne , akkorra kinövi.
Turiztam két kifogót fürdéshez, aminek az egyik sarka sapinak van megvarrva. Fizettem 600 ft-ot. Egy deka folt sincs rajta:)
És kaptam az infókat a többi turkálótól, hogy szerdán a Széchenyi városba megy új árú( Valahol a Spar környékén) , jövő hét hétfőn pedig a Batthyányi utca lámpás végénél levő turi kap árut.
Sziasztok!
Megjöttem a dokitól. Minden rendben. A méhszáj még mindig 3100, ez nem változott. A vérnyomásom viszont magas volt 140/90. Azt mondta, hogy szép nagy baba. 12-én megyek NST-re és Uh-ra is.
magamnak én sem találok soha, meg nincs is nagyon türelmem...
de a babaruci tényleg más: egyrészt nincsenek agyonhasználva, másrészt te sem fogod mert hamar kinövi ezért felesleges mindent újan...
Szió!
Én is olvastam. Írtam is.......
Csajok
Hol lehet megnézni a bpd alapján a többit?Vmelyik nap láttam,volt itt szó erről.