2009 decemberi babák :) (beszélgetés)
Szerintem is tedd azt:):)amihez kedved lesz:)
Olyan jól esik amikor elsziszentem magam,akkor szoktam amikor felkell kellni ágyból,és párom nyomba mi van?valami baj van?:)
vannak. kb minden órában van több-kevesebb! de nekem azt mondták, az utolsó hónapban nem szedhetek magnéziumot (eddig nem akartam, most meg már jó lenne, de nem lehet). és ez már az utolsó hónap.
szerintem nem is leszek sokáig, mert megint jönnek ezek a fájások...
Igen, azt tudom, azért napközben is néha benézek.
De az a lényeg, hogy elég jól vagy! pihizzél is sokat (már amennyit csak meg tudsz tenni a nagylányka mellett!)
inkább keményedik a pocim, este szokott fájni, de csak az alhasam 2 pontban, az nem olyan vészes :) csak fárasztó ez a hülye keményedés, vasárnap meg már nem lesz magnézium :( kicsit félek :D
Neked nagyon erős fájásaid voltak?
Veszem észre...nagyon optimista vagy,meg jókedvű:)ami nagyon jó...nem kell folyton pánikolni:)én is kezdek beletörödni a sorsomba..jön aminek jönnie kell:)
Fene tudja,néha már tul lennék rajta,de ha belegondolok milyen kevés van hátra akko még korainak tartom:)
Nem akarom elkiabálni,de nekem még nincsennek fájásaim,,,aminek örülök is,néha bekeményedik,ha sokat ülök,de semmi más...
A közlekedés egyre nehezebb:)bemegyek boltba,és alig férek el a polcok között:):)
Terek!
Te hogy állsz azokkal a nagyon kellemetlen fájásokkal? (a visszaolvasásnál még ott nem tartok!)
Ne is foglalkozz velük!Én is felvettem a télikabátot és összeér igaz húzosabb mint Nóránál volt de összeér!!Nem izgat legalább nem kell sokat leadnom ez legyen az előnyöm és hogy nem nyúlik annyia a bőr!!Akinek meg szép nagy hasa van az dicsekedjen is vele!Én is teszem de nem izgat ha valaki szerint kicsi így is nehéz és mint tudjuk nem a has mérete számít!!
Akkor már neked is erősek azért azok a jóslók!Mindannyiunknak pihenie kénne még legalább 2hetet és utána pörögni!!
elkezdtem visszaolvasni azt a több mint 30 oldalt amit termeltetek. nem semmi!
Neked Manócska? fájások? mert csak egy nappal vagy későbbre kiírva mint én!!
képzeljétek!! eddig nem volt fogadott dokim, de a párom félt, és keresett nekem egyett. mivel ő több embert ismer, hetek óta mindenkitől dokik után érdeklődik, és talált is egyett. már beszéltünk vele, és azt hiszem, tényleg jól választott.
a jövő héten megyek előszöt NST-re, és aznap ha minden igaz végre meg is vizsgál (eddig még doki nem igazán ért hozzám-mondjuk problémáim se voltak) és talán még UH is lesz. :D örülök :)
sziasztok!!!
No, most már tudom milyen egész éjjel ücsörögni a szobában, mert olyan fájások vannak!! :) pedig hogy sajnáltalak és örültem, hogy nekem még nincs!! :D de azárt még kitartok!