2009 decemberi babák :) (beszélgetés)
örülök, persze, hogy örülök, csak ne legyen 4 kiló mikor kibújik :D
Megyek elteszem magunkat holnapra.
Köszi mindent csajok! :)
Jó éjt majd kismamik, simi a pocaklakóknak. :))
hú, találj tiramisut, finom meleg fehér kiflit, amit jó vastagon megkensz májkrémmel, utána ugorj le a mekibe, sültkrumpli+ mekcsiken, közben egy nagy magyaros pizzát rendelj, ezt mind edd meg és gondolj rá :DDD
Én örülnék a helyedben. Mit nem adnék, ha nem hányingerem lenne esténként,hanem étvágyam.. Most vacsiztam 2 szelet párizsis kenyeret,de érzem, hogy nem kellett volna.
Nem kívánságműsor! Vagymi! :D Örülj neki, szép érett baba már. :)
Csütörtökön én is megtudom mekkora. Izgulok picit...
Köszíííííííííí mindenkinek ! Megnyugtattatok :) Szét is nézek, mi van a hűtőben :)
így 3026 g, inkább a doki számítását kérem :D
Ezzel én is így vagyok!:))))
:))
Írd meg mennyi az annyi e szerint! :)
Ma azért megéreztem a tejfőlös pöri után a kakaót és a mandarint de legalább nem szenvedtem a wn :))))
borzasztó éhes vagyok, korgó gyomorral fekszek, kelek, de cukrom van, nem tudom mi lenne, ha egyszer végre telezabálnám magam :)
:)))))) és mit mivel hogy gyorsba lemenjen ;)
Egyél amennyi és ami jól esik! :) Édes után savanyú, vagy fordítva, meg se kottyan nálam se. :D
:( mit tegyek ?????? A gondolataim 50 %-a : mit egyek, mikor ettem utoljára ?
Én is igy vagyok!!Tegnap tudtam hogy nem fér belém a kaja de még mindig pedig már úgy éreztem hogy jön visszafelé de mégis mégis benyomtam még azt amit már nem kellett volna :))))
Én pont a fordítottját érzem. Egyszerre csak nagyon keveset tudok enni. Alig van étvágyam.
Úgy tudom hogy semmit nem csinálhatnak amihez nem járulsz hozzá. Erre nyomatékosan felhívták a figyelmem. Aztán meg arra hogy ha repedek akkor talán carabbul járok. Úgyhogy lesz ahogy lesz. Nem okoskodok, pláne hogy tapasztalatom sincs. Abban a pillanatban meg édes mindegy lesz milyen sűrűn villog a becarásjelzőm a félelemtől. :)
Kérlek titeket nyilatkozzatok !
Ugye más is érzi, illetve nem érzi, hogy elég volt a kaja, jóllakott.
Annyit bírnék enni hogy csak na ... És amikor már tudom hogy rengeteget ettem akkor sem vagyok jóllakva. A terhesség elején pl. egy ebédnél a leves után teljesen kész voltam , most meg nincs megállás ha evésről van szó .
Én így szülem és most is reménykedek benne hogy ügyes lesz a szülésznőm!!Nekem még az aranyeremet is visszatolta!Mert tuti hogy kicsit kijött!!Semmi gondom nem volt szülés után 5órával már!
Nincs mit!
Nekem ez van:
[link]
Majd kiderül!!!Most nem kínozza anyuciját!!Kicsit mehetett lejebb a hasam mert szabad a gyomrom megy a kaja triplán is befelé!!:))
a gátvédelem nem zárja ki a vágást. az a lényege,h minél kisebb vágással (vagy anélkül), repedni pedig nem engednek.
Nem magán, de alternatív szülőszobás :)
Az ötperceseken rötyögtem jót..:)))
Na szóval. nálam ez úgy volt hogy amiről azt hittem a lába, ott a feneke van. És azt dugdossa jobbra, a lábait meg balra. Érdekesen nézek ki néha..:D
Lehet hogy csak pihenő napjait éli a picurkád és lesz még ennek böjtje..:D
Ma voltam szülésfelkészítőn. És ott mondták, hogy első szülésnél tuti van vágás. Neked pedig azt mondják, hogy gátvédelem lesz? Vagy ez valami olyan kórház? ... Magán, vagy olyan hely ahol vannak alternatív szülési lehetőségek ?
velük csinálom :))) az egész szülés homeós, gátvédelmes, természetes lesz, legalábbis megpróbáljuk :) nekem a szülőágyon is kell majd 5 percenként dobálnom a bogyókat :)
További ajánlott fórumok: