2009 decemberi babák :) (beszélgetés)
Nagyon szép méretek, nőnek ezek a babák, mint a gomba. ;)
És mi az első benyomás a szülészetről?
Sziasztok Lányok! Próbálom elolvasni a mai adagot :-)
Szimpátia! Üdv. közöttünk!!
Én is ma voltam Uh-n és nst-n is, bár még csak ma kezdtem a 36.-ik hetet, de a nyitott méhszáj miatt előbb kellett mennem.
Eredmények:
Elég nagy baba: becsült súly 3100 gr
BPD: 94,1 mm
HC:328 mm
AC:300 mm
Femur: 69,1 mm
Humerus: 60 mm
Lepény érettsége: G-II-III
Fekvés: II KT.
Nst-n nagyon lusta volt, többször is megrázták a hasam, és valami műszerrel felébresztették, szegénykém nem nagyon örült neki.
Az ultrahangos orvos azt mondta a méretek megfelelnek betöltött 37.hétnek, hát nem tudom mikor szeretne kibújni a csajszika.
Délután pedig párommal voltunk apás felkészítőn, érdekes volt, megnéztük a szülőszobát, vajúdót...
Nem kértem, viszont láttam a bizonyítékot. :) Azóta azon nevetek, hogy most nekem is van fütyim.
Lehet, hogy nem bonyolítom túl, megveszem a gyogyókat, aztán kiválasztom az egyik adagolást.
A Barnabás is nagyon szép név. :) Nem kértél fütyis fotót? :D
A homeoról eszembe jutott a szülésznő.. No rákéredzkedek.
Köszi.Zsutta!:)
Bár,ha.telefonról.jövök,akkor.még.ugyanez.a.helyzet:D
Itt.is.meghalt.a.szóközöm:(
Nálunk is a vége kétséges, de Laci azt mondta, hogy majd ő ezt megoldja a fejében, és bent marad. Meglátjuk.
Totál tanácstalan vagyok homeo bogyó tekintetben, annit kell szedni, ráadásul többféle adagolási utasítást us kaptam, és fogalmam sincsen, hogy melyiket kövessem. A végén hagyom az egészet a fenébe.
Jó kérdés...
Egyrészt én sem vagyok biztos abban hogy szeretném ha bent lenne, másrészt apa nem teljesen biztos benne és egy percig sem szeretném erőltetni, nehogy rosszul sűljön el a dolog...
De a vajudás alatt velem lesz végig, lehet hogy a végére majd ugy belejön hogy nem akar kimenni...:)))
Jul17, Petra, Első köszönöm szépen! :))
Petra! Apa kívánsága volt avagy "nemhagyomakutyáraanevem"! :D Most mit tegyek? Majd külön tartjuk.. Azért nagy poén lenne ha épp aznap jönne. :)
Szia Szimpátia!
Üdv. közöttünk:-)
Apásan tervezzük. Hacsak addigra nem lesz járvány és kórházlezárás. Mert akkor kibőgöm a lelkem is...
És nálatok miért arra billen a mérleg?
Pfúú..szoktam mondani én is, hogy csak este ne lenne soha. :D Gyötrelem a fekvés... Pisijárat nálam is gyakori, a többi még elkerül. :)
:))
Nálunk a december nagyon forgalmas: születésnapommal kezdünk, utána Mikulás, unokahúgom névnapja, Barni születésnapja (persze ő még bekavarhat), karácsony. Nem hiányzik oda még egy névnap.;)
Sziasztok!
Terek: szép nagy a babád:-))
Csütörtökön megyek én is UH-ra és NST-re kiváncsi leszek, hogy mekkora lesz:-) Szeptember végén voltam utoljára UH-n, akkor volt kb. 1800 gramm.
igen ez nekünk is kicsit rosszul jött ki, de majd jó nagyot nyuszizunk tavasszal...:))))
meg gyereknapozunk...
Sziasztok!
Nah, elhatározásommal ellentétben nem volt valami tevékeny napom eddig. Órákat telefonáltam, illetve leszedtem mindkét lábam elejéről a mammutszőrt. Nevezhetném prémnek is...
Helló az elmenősöknek és puszi!!!
Én még azért vagyok hébe hóba...
nos Kismamik! megyek, mert így nem leszek kész!!
Mindenki vigyázzon magára!!!!
Sziasztok!