2009 decemberi babák :) (beszélgetés)
szia! Gratulálok! Mesélj egy kicsit ha van kedved, hogy hívják babód, milyen volt a szülésed?
Ez vicces, tényleg lehet, hogy találkoztunk :)
Akkor a tökfőzelékről Te se maradtál le :D
milyen tea, mesélj!
és hogy kell elkészíteni?
ez a baby mecsek?és melyik színű? van több belőle. és mennyit kell adni?:D
de jóó!:)
én is kezdek erről álmodozni, hogy kimegyek az utcára:) dec 19 óta nem voltam levegőn gyakorlatilag:)
ma jött a védőnő, és megjegyezte hogy milyen jól nézek ki (lezuhiztam, felöltöztem, smink:D), ez nagyon jól esett. volt is egy rémképem még pár napja ahogy jönnek a látogatók és itt fekszem hálóingben és csurog a tej a cicijeimből...
igazából elég szörnyű a bőröm, a hasamon lóg az egész, a terhes cuccaim jönnek csak rám, 84 kilóval menem szülni, 80 vagyok most...
Kérdés: van olyan akinek tiszta kiütés lett a combja, feneke, hasa (ahol a csíkok voltak kb), és baromira viszket??
utánolvastam neten, ez előfordul, egy-két hétigtart és nem tudni mitől van.
sziasztok :)
ez a tea nagyon jó :) 3 órákat alszik Beni, én is aludtam vele mostanáig :D
nekem csak kint varrtak, de kiesőssel és még mindig nem esett ki mindegyik, nem tudom mikor kéne vagy kellett volna kiesni
köszi, ha valaki tud majd a tejci, tápszer dologra reagáljon köszi, előre is...
lassacskán majd mi is mehetünk ki, ez jó hír
Sziasztok!
Van olyan köztetek, akinek az anyatej mellé kell tápot is adnia, mert nekünk kellett, most 2 hetes a Nádja, de a gyerekorvos, még csak 2 hét múlva akarja újra látni, 2 napja érte el a születési súlyát, nem tudom leálljak e a táppal, mert most már azért van tejem, és ha rá lennénk kényszerítve hogy csak azt kap, lehet több is lenne, ugyanakkor azt s e akarom, hogy visszaessen a súlya, nem tudom mit tegyek, holnap felhívom a dokinőt, így most azt teszem, hogy mindig szoptatom ha éhes, picike a gyomrocskája és egyszerre keveset szív még...de a táp vissza is üthet, mert a baba jóllakik tőle, kevesebbet szív és kevesebb tej is termelődik...
a másik kérdés, ti mikortól mehettek ki az utcára?
Ma itthon ahgytuk a kis tücsköt és elmentünk vásárolni apával.
Vettünk nekem két farmert, cipőt ( a régi, hiába nem vagyok már vizes, nem jön rám), bugyit, hálóinget és egy jegesmaci satyit szofinak.
Végra nem terhes ruhát kell hordanom, a régiek nem jönnek rám :(
De majd lefogyok idővel!
Szia
Gratulálok a picúrodhoz, várunk szeretettel itt a fórumon, gyere és ne csak olvass minket, hanem írj is! :)
Neked is boldog új évet! :)
Kedves (még) Kismamik, és (már) Anyukák!
Bevallom őszintén, hogy október eleje óta olvaslak Benneteket napi rendszerességgel. A kislányom december 4-én hajnalban született, ugyanabban a kórházban ahol Terek is szült egy nappal később. (Terek, az is lehet, hogy elmentünk párszor egymás mellett a folyosón a kórházban :))) Tehát érintettként ugyanúgy izgultam én is minden egyes kismamáért aki éppen szült közületek, és ugyanazok a témák foglalkoztatnak engem is, mint Titeteket.
Azért gondoltam, hogy bejelentkezem a fórumra, mert szeretnék Nektek minden jót kívánni a jövő évre, és hogy megköszönjem Nektek azt, hogy színessé tettétek és teszitek a minden napjaimat :) Aki még egyben van kismami, azoknak sok erőt és kitartást kívánok, tudom, hogy mennyire nehéz a várakozás...
sziasztok!Tettem fel új képet a kis hercegnőről aki még mindig áldott jó baba,bár az éjszaka aktívabb de akkor s nagyon le tud venni a lábamról mikor nyöszörög a kiságyba és mikor kiveszem rám mosolyog.Imádja a nagylányom.
Pillangó nekem külső varrat 3 öltés volt amit a 3-ik napon kiszedett a doki,a belső több volt és azt nem szedte ki mert azt mondta az felszívódik.Hogy mikor azt nem tudom.
van olyan, akinek a belső varratait nem szedték ki, hanem azt mondták, hogy majd kiesik? csak azért kérdem, hogy kb mennyi idő alatt?
Köszi!
sziasztok,
Nekünk is vannak pöttyeink, azt mondta mindenki, hogy nem kell semmit sem tenni velük - maguktól elmúlnak. Te mit tudsz? nekünk lassan már két hete megvannak. Azt vettem észre, hogy a levegő nagyon jót tesz neki, akkor szinte alig látszanak.
nagyon aranyosak vagytok a fa alatt! :)))
Nem is csoda, hogy fáj Benim pocija, Ti "idősebbek" is vagytok, nagyobb súllyal született Andris, és mégis utolértünk Titeket súlyban :(
mi a rosszabb, ha ciciért sír vagy ha poci fájás miatt? tanácstalan vagyok :(
Sziasztok!
Gratulálok az új anyukáknak és jó egészséget, sok tejcsit kívánok! :)
A "régi" anyukáknak kitartást és sok türelmet kívánok! :D
És mégtöbb kitartást a kismamiknak. Nem sok van már decemberből... :)
Gyors helyzetjelentés. Mi is jól vagyunk. Andris szépen hízik, már 4 kiló. Épp ma 4 hetes. 3 hetesen sajna megjelentek nálunk is a tejcsipöttyök és jött a hasfájás. Infacolt adok neki, sokat segít, bár a délutánok így is nyűgösek sajnos. :(
Mindemellett elmondhatom hogy jó baba, és mi pedig karikás szemű de boldog szülők. Túl a legszebb karácsonyon. Raktam fel friss képeket is, ha érdekel valakit. :)
Puszi! :)
Sziasztok !
Én még mindig 2in1 vagyok :) Holnap telik le az idő. Hát nem tudom. Dokim szerint ( 26 án vizsgált ) tegnap vagy ma kellene a babának kibújni, de semmi jele. Ráérősre veszi a kiscsaj.
A dokim ma reggel 8 kor elutazott, és 3 hétig nem lesz. Holnap keresem meg a dokit, akinek átadott, és kérdem meg , hogy ő hogy tervezi a dolgokat.
Látom ti már javában babáztok. Remélem én is könnyen veszem majd az akadályokat a babával. Már csak olvasgatlak benneteket, nagyon nem tudok a dolgokhoz hozzászólni. Na de majd pár hét múlva remélem igen.
Mindenkinek jó babázást, és aki még ugyanúgy egyben van mint mi , annak kitartás!
szerintem az nem baj!!! persze van egy idő határ
Beni is cicin alszik el, aztán lecuppantom róla :D de így is max. fél órát lóg cicin, nem hiszem, hogy az sok lenne :)
lényeg, hogy jól érezze magát :) ha meg ennyit aszik, tuti jó neki :)
éjjel fekve szoptatsz? ( nekem az vált be, ő eszik, én alszom :D)
azt egyébként nem értem, hogy anyukák azt mondják, pár hetes babák csak annyit vannak ébren ameddig esznek. tényleg van akinek csak alszik a babója? :S Beni 2x-3x 3-4 órát van ébren, + a kajálás, fürdés, pelusozás...
remélem van, amennyi Botinak kell:S mondom, nem feszül a cicim, csak minimálisan. bár nyilván nem a tejbelövellés napjához kéne viszonyitanom, nagyon az van bennem, akkor milyen volt, szóval most nem olyan, de megnyugtattatok tegnap, hogy ez jó:)
szóval a 11-től Boti alig aludt valamit, most kezdem elrontani, a cicin alszik el:S
sziasztok!
szia, nagyon drukkolok, kitartás! :) pár óra és babázol! :)