2009 decemberi babák :) (beszélgetés)
Fel a fejjel lányok! Most nem mindig egyszerű az életünk, de ez változni fog! Mindig lesz min aggódni, de egyre jobban bele jövünk majd és jobb lesz!
Én akkor voltam így, amikor hazajöttünk a kórházból akkor voltam így! 2 napja kibőgtem magam, a szerelmememmel való beszélgetés után és azóta jobb lett sokkal!
A szexről beszéltetek! Az mi? :)
Hiányzik már nagyon nekem is, de még mindig vérzek, így szóba sem jöhet! :(
Nem vagytok ezzel egyedül, de tartjuik egymásban a lelket és átvászeljük!
tegnap próbáltam a tesc-st. nagyon bevált!!!!! még talán jobb, mint a pamp.s. elől két oldalt van két kis fül, amit a derekához simítok, így esélytelen hogy bármi kifolyjon! és az ára is jó!
lib-t még nem próbáltam, abból mintánk van.
Sziasztok!
Hozzászólnék a pelenka témához...
Barátnőm tanácsára tes*os pelussal próbálkoztunk az elejétől kezdve. Leszámítva azt a pár mintát, amit kaptunk. Lib*ro bevált, de elég drága. Hugg*esból kifolyt a kaki.
Most karácsonyra elfogyott a tes*os, így elkezdtem a sógornőmtől kapott Pam*ers-t használni... Mondanom sem kell, hogy nekünk 4 óránál többet nem bír (ez persze csak éjjel lenne). De van, hogy a 2-3 órát sem bírja ki, mert a derekánál is folyik... Így nekünk marad a tes*os....
nagyon remélem, hogy nem terhesséh utáni depresszió! szerintem nálam csak átmeneti hangulat probléma, remélem nálad is. vagy csak jól tartom magam, főleg mások előtt. jönnek, akkor felteszem a vigyorarcot, meg egy vagon sminket és persze hogy "jól nézek ki, milyen kipihent vagyok".
hát, a szexhez én sajnos nem tudok hozzászólni, beírom előbb googleba mit jelent...
Hanim gratulálok a babádhoz! Sok tejecskét.
Remélem mindenki jól van és a babák is:)
nekem is vannak ilyen napjaim, szerencsére több a vidám nap, de minden mozdulatomat megkérdőjelezem, hogy jól csinálom-e, jó-e a babónak. magyarul hogy jó anya vagyok-e... és amikor rosszabb a kedvem, vagy fáradtabb vagyok, akkor sírás a vége...meg magammal is gondjaim vannak, a tükörrel pontosabban. van valami konkrét baj? vagy csak úgy általában pityeregsz?
nemsokára elmúlik, remélem, én ebben bízom:)
Sziasztok!
Hanim gratulálok Amir babához. Gyönyörű!
Vircike: Mi a baj? Vagy csak dolgoznak a hormonok???
Sziasztok!
Nem tudom mi van velem,nagyon sokat sirok.
Hanim!!
Gyönyörű a kisfiatok!:)))
én nem vagyok egyáltalán tapasztalt:)
a kórházban azt mondták, ha leesik és váladékozik, akkor kitörölni napi eyszer, jól bent is. majd hintőpor. ez addig amíg be nem gyógyul tökéletesen. nekünk 3 napja esett le.
Napirend, kicsit kozmikus jelenségnek tünik egyenlőre :))
Csak nagyjából vannak intervallumok, de fix idők az etetésre nincsenek. Inkább a folyamat állandó. Felébred, pelus, etetés, büfi, altatás. Ez ami állandó, és ezt szokta a leányzó kibővíteni hasfájás miatti bömbivel :)) és pont ez utóbbi miatt nincs órához kötött naponta ismétlődő napirend, mert jön egy bömbis óra és onnantól kezdve csúszik minden. később alszik el, később kel stb... Az esti fürdetés is 7 és 9 között zajlik valamikor...
Igazából nagyon kiváncsi vagyok, hogy hogyan lesz ebből egyszer klasszikus (órához kötött, +/- fél óra) napirend. :))
az a nagy büdi igazság h akkora vagyok mint egy disznó és nem csodálom ha még hónapokig nem kiván meg apuci... mi a terhesség alatt is főleg emiatt nem bujtunk össze... egyelőre kicsit aggódom hogy leszünk e még valaha egy pár, ha érted.:(
nem tudtam hogy nem lehet szopi alatt!!!!
mindegy, mert sajnos nem téma ez nálunk, csak irigykedek mindenkire, akinél igen:)