2009 decemberi babák :) (beszélgetés)
most beraktam a hintájába, így nem sír... de ahogy ágyat ér kezdődik elölről...:(:(:(
Ti hogy vagytok?
nem merek már neki enni adni mert lehet így is a pocak fáj :(:(:( nem tudom mit csináljak vele mert masszír torna nem segít
Nem jól... fél7kor fürcsi szopi. Onnantól sírás... Szopi fél 8kor evett még 150-et... azóta is sír a kiscsajszi és eszi a kezét
Én általában ülve, mert ha lefekszem babyvel, elalszom.
Szopatás közben mindig iszom. Úgy jó. Ha nincs víz mellettem nem tudok Lilire figyelni :(
így semmiképpen nem. Max. úgy, hogy magam mellé teszem az ágyban, cici szájba és ölelem.
Nálunk sajnos a cumi nem segít. Akárhányszor a szájába adom, úgy csinál, mintha meg akarna fulladni :(:(
Akkor jó!!Hogy vagytok?Túl vagytok a fürcsin és a kajázáson (mármint az elkövetkezendő órákban):)
NEkem akkor volt ez amikor belövellt a tejem. Akkorák voltak a melleim mint Pamela Andersonnak. A csecsemősök masszírozták le, de kb. úgy, mintha Riskát fejnék. Mikor a férjem jött látogatni, azt kérdzte, mi a baj, mert tiszta könny volt a szemem... Nagyon fájt, de utána jobb lett. A masszírozás segít, plusz, ha meleg zuhany alá állsz és megpróbálod lefejni. Géppel, kézi mellszívóval, kézzel...
Van még valaki?
Pillangó nagyon vigyázz a csomókkal!!Nóraval igy jártam csak már 40fokos lázam volt és három injekciót is kaptam rá!Fájt mindenem nem tudtam kifejni már az ember szívta de inkább az inje vérzett annyira nem ment!!Most is igy jártam volna ha nem vagyok gyorsabb elmentem hamarabb mielőtt be nem lázasodtam igy kaptam egy szurit megint!!
Cicabogár gratulálunk mi is:))))
Gratulálok a babához! :) jó egészséget!
szia!
mi is megyünk. jön a horror..fürdés! áááá
szép éjszakát mindenkinek!!!! sziasztok!
megyek mára. puszi mindenkinek!!
én a kisszobában szoptatok éjjel, éjjeli fénynél. sztem így tényleg segítünk nekik h ha még nem is de fokozatosan különbséget tudjanak tenni.
igen valszeg emiatt is gyulladt be. h mindig egyhelyről szívja. fekve: kórházban csak ágy volt... a cicit igy könnyebben a szájába tudtam adni. és így maradtunk. a baba oldalt fekszik, én is vele szemben és én adom a szájába a cicit.
én csak éjjel szoptatok fekve, nappal ülve :) (relax fotel ;)) egyrészt hátha különbséget tud tenni az éjjel és nappal között, másrészt meg jó, hogy máshonnan szívja a tejcit! :)
na ezt a technikát valaki elmesélhetné. a kórházban megszoktam a széken ücsörgést, nekem csak úgy megy.
akkor nem egyedi a probléma. :)
mi mindig fekve szopizunk! ti hogy?
nekem már a terhesség is így telt...
a kórházban jött be a nővér: lehet jönni ebédelni. nem mondtam semmit csak bámultam rá, mint egy hülye. kicsit lassabban, hangosabban megkérdezte: érti amit mondok?:))
na igen. mint a szahara..
nem tudom. a kórházban mindig mérni kellett picúrt mennyit eszik. állandóan post it-tel járkáltam, amit aztán nem tudtam hova tettem. kész káosz volt. egy idő után a nővérek hagytak egy órát, hogy összeszedjem magam... :) itthon nem is próbálkozok a méréssel... elfogyott a post it. :)
aha, lehet hormonok csinálják???? :D
nem!!! akkor se tudok ha mellettem fekszik, félek, hogy ráfekszem :S Ha már nagyon kivagyok és fekve szopizunk akkor néha bealszom pár percre, de azt nem tudom hogy csinálom!
nem tudom, ti hogy vagytok vele, de minden suzopztatás után kb 20 percig nagyon nem vagyok képben! mindent elfelejtek, többször elmondom ugyanazt stb.. totál leszívja az agyam... nálatok???
áááá, nem!! úgy sem, hogy a hasamon alszik, és én hanyatt fekszek.
bár szerencsére, éjszaka elfelejti, és jókat alszik, így nincs semmi okom panaszkodni!
mertek ugy aludni h pl ülve és baba a kézben? én nem merek.
nekem elég, ha oldalra billentem a fejem, és már alszok is!! :)
További ajánlott fórumok: