2009 decemberi babák :) (beszélgetés)
nem hiszem. csak ezt akartam leírni!
Ádám szeret fürdeni? nálunk kész rémálom a fürdés! útálja! én meg már előre félek, amint besötétedik. :)
Amúgy remélem ha lesz időd fogod folytatni a naplódat!!Engem érdekelne hogy mi újság be is jelöltelek már kedvencként!!:)
Össze vissza eszik és néha igaz ingadozik a súlya!!Valamikor 1.5óránként is enne de utána nyögünk mert gondolom fáj a pocija valamikor meg 5óra alvás után is csak néz mint aki nem éhes!!Hétfőn mértem tök csupin akkor volt 4700gr kaja előtt!!Mértem már 5000gr is de ruhástól zaba után!!
A pelusban igazad van pont ma beszéltük hogy annyira elnyomja hogy szörnyű!Nagyon gondolkodunk rajta hogy nagyobb méretett vegyünk!A Nóri születési ruhái rá se mentek (Nóri csak 50cmvel született)
hát kitartás... majd beáll minden! összerázódtok!
Ha az ember itthon van akkor 4kéz segít de mivel dolgozik igy a két kezem maradt!!Nincsen segítség éppen ha elsírnám magam akkor Nórit elvinnék és lenne pihi de muszáj hogy megszokjam hogy ketten vannak és ketten sírnak vagy nevetnek egyszerre :))
már több mint 5 kiló Ádám???? nem semmi!! akkor már ti is kilőttetek egy két ruhaméretet. lassan 3-as pelus kell?? ahogy egyik ismerősünk mondta (mert azért mi is nagyon szépen gyarapodunk) még két hét és mehet oviba :) olyan nagy lesz :)
mondjuk elég kemény lehet egy kicsi gyerkőccel!! van segítséged?
Még játszanak a hormonok is de igen ilyen vagyok én is!!!Imádom őket igaz Nóri néha az agyamra megy de ez már mellékes!!:))
köszi! :)
Te is olyan érzelgős vagy, mióta meg a picúr?? gyakran könnybe lábad a szemem, ha csak ránézek a Drágaságomra! :)és örülök, hogy azért zsibbad a kezem, mert órák óta az ölemben van :)
Zsutta nagyon becsüllek!!Kemény dolgokon mentettek keresztül de a lényeg nem adtátok fel ahogy írtad nem búcsúztál!!Örülök hogy minden rendben van és ahogy irtad erős legény nem lesz évek múltával sem semmi baja sem!!!Így kell lennie és igy is lesz!!!
egyik gyerkőc szebb mint a másik... :) főleg ketten együtt! tündéri!!!!
Semmi baj!!Várj olvasom a tiédet is!!
opssz. nincs rajtam a szemüvegem.. :) tényleg, most már leesett, hogy bennt volt ő is.. bocsika :S
De bent akart lenni csak olyan hirtelen és gyorsan kezdődőtt minden, de végülis bent volt Nóránál is bent volt!!Ez a szülésznő egy vén picsa volt és ahogy én beszéltem vele úgy beszélt ő is velem ezért szólt már az ember hogy kicsit állítsa le magát mert ha fáj akkot fáj!!
Tudom hihetetlen, de meg is szenvedtem :(( de túl vagyo már rajta hála :)
párod nem is akart bennt lenni? nálunk bennt volt apa, és nagyon jó volt... legalább nem hallottam semmi bunkó szülésznői beszólást..
egy ekkora babát gátmetszés nélkül..... nekem legalább 10-12 öltésem van.
de jó! olvasgatok itt közben.. épp a Te szüléstörténetedet...
mindenki lelépett?? mi még itt vagyunk! :)
butaság... anyának lenni a világ legszebb dolga, és ez mindenkin meglátszik. amúgy eg év kell a nő testének, hogy a szülés előtti formáját visszanyerje... majd mire jön a nyár, bombázó leszel....
Ha menni kell valahova összeszedem magam de most is úgy ülök itt hogy tegnap hajat mostam és nem fésültem ki!Félek hogy Ádám közelébe is kerül egy hajszállam!!Az ember is nézgélget de idegesít szerinte szép vagyok (na ja)
Sok súly ment le szerintem ahogy megszültem ezért nem látszik de a hasamon a bőr mint egy 90évesnek bár már feszülget de a striák nem halványodnak :(((
általában nyugis. eszik, alszik, nézelődik, eszik.... de ez a mai nap!! bár eddig is sokat volt ölben, de nagyon nem lenne jó, ha állandósulna...
nálunk tegnap volt ez, ma még nem kelt fel csak enni (és lehányni az ágyneműmet :DDD)
Tegnap nyugis volt?
Én nagyon csúnyának érzem magam... de nagy a szerelem, így nem foglalkozom magammal :)
Te hogy vagy? Néztem a képet, nagyon jól nézel ki, nem látszik, hogy szültél! :)
Sziasztok!
babókátok hogy van? nincs valami front? ma még csak annyi időre engedte hogy letegyem, amíg elmentem wc-re. de az idő alatt is üvöltött. pedig nem szokott ilyet csinálni :(
Nórival szülés után 3hóra jött meg!Kevesebbre éppen de én sem örültem neki :( reméljük hogy még tisztulsz!!
Amúgy ki hogy van??Így testileg és lelkileg??
Én se értem miért eszik túl magukat, lehet ösztön? :S
Már elmúlt a hajnali vérzés is aztán hétfőn éjjel elkezdtem vérezni :( Nem akkor mikor szopiztatok, egész nap és nagyon mensi szerű :( Azt hittem hónapokig nem lesz semmi, de még 5 hete sincs, hogy szültem :(
További ajánlott fórumok: