2009 decemberi babák :) (beszélgetés)
a séta... :S múlt héten neki vágtunk, 10 perc után férjem haza hozta a gyereket mert úgy ordított, hogy azt hittük megfullad! (én azért sétáltam egy nagyot :))
a hordozót viszont imádja, így legalább az erkélyre ki tudom rakni
Én.konkrétan.majdnem.minden.nap...minden.nap.sokat.változik.és.legalább.lesz.emléke:)
Apumtól.örököltem.a.fotózás.mániát:d
Igen,szerencsére:)
Általában.a.szopik.mellett.még.napi.1-2decit.tudok.fagyóba.rakni.
Nem próbáltam még. ;)
Na ugye, hogy igazunk volt? ;))) Nekünk hihetsz.Örülök, hogy rendeződött a dolog.
ááá de jó ! tudtam, hogy sikerül, ügyes vagy!!
Bti ugyanezt csinálja:))) ülne fel:)) persze nem tud ő sem:)) és az a fej hozzá!!! haláli:))
így tovább a szopizással! mi még csak most álltunk át 7 evésről 6ra pár napja.
Sziasztok!
Nagyon igazatok volt hétvégén, köszi a biztatást! Most ott tartunk, hogy este miután Beni elaludt szinte tele volt mindkét cicim éééés, a legjobb, csak 5x evett!!! Nagyon úgy néz ki, hogy ma sem lesz több mert 1 órája evett másodszor :)
Alvás: éjjel 10 órát alszik, nappal változó! tegnap nagyon sokat aludt, kb. 7 órát, ma még csak 3-at, azt is rajtam. Pár napja 11kor elkezd nyügizni, felveszem és abban a pillanatban elalszik, nem tudom hogy csinálja :D
Anyum azt mesélte, hogy régen fél éves korra kellett születési súlyt duplázni, most dokim 3 hónapot mondott. Nekünk nem lesz meg addigra, de majdnem :)
Most azzal játszik, hogy ha megfogom a kezét, felemeli a lábait és húzza fel magát :D persze nem nagyon jön össze (nem is engedném) de nagyon küzd, olyan édes :D Ti babókáitok is csinálja?
Drnéni, majd bepisiltem a nevetéstől mikor olvastam lányod beszólását... haláli :DDD
Értem. Remélem, hogy sikerül jó helyet kapnod. ha más nem, akkor a rácsos ágyban.;))
Ó, ez ismerős. Én majdnem egy hétig fel sem ülhettem, amikor a vesémet műtötték. De meg fogod oldani, biztosan segítenek majd.
Köszike! Aranyos vagy!
A kórházban biztosan van már rá rutin, csak mi nem tudjuk, hogy mi..... Majd 3-án kiderül.
Az a gáz, hogyha nem szopizhat és fejnem kell. Sose jön le annyi, amennyit ő magától kiszittyózik. Félek kevés lesz.....
Jajjjj, de cuki a nagylány!!!
Megkérdezhetem, hogy hogyan szerkeszted a képeket? Hogy teszed rá a kereteket? Milyen progival?
Alvás: Na, az nálunk nagy gáz mostanában :-( Nappal szopi után 1 órával elalszik, szunyál 1-2 órát. Éjjel van, hogy semmit, csak 20 perceket.... Máskor 1x5 órát, aztán semmit.....
Ne tudd meg, hogy ugyanez az ismerős anno is ezzel traktált...Cseppet sem fusztrált a dolog mondhatom. Most meg az a bajuk, hogy miért nem beszél és miért nem szobatiszta még?Csak b* meg...
Drukkolok, hogy az unokájukkal ugyanilyen "gondok" legyenek, kíváncsi lennék, hogy mit csinálnának?:P
Sajnos mégnem tudom. Mikor Gergőt műtötték rácsos kiságyban volt. Abban elég furán néznék ki :-))))
Márc.3-án megyünk az aneszteziológushoz, akkor kell beszélnem a főnővérrel a szállás miatt. Próbálom elintézni, hogy ne az anyaszálláson legyek, hanem a Ronald házban. Bár úgysem leszek ott sokat, de mégsem mindegy, hogy hol fürdök, eszek.... Akkor fogom kikérdezni a főnővért a műtétről is, meg az azt követő napokról. Dokibá azt mondta, hogy 7-10 napig fel sem lehet majd emelni, csövek fognak kilógni belőle. De hogy fogom etetni, pelenkázni??? Gőzöm sincs....
Konkrétan ordít benne:) Norbinál jó volt, mert délben betettem és 1/2 perc múlva már aludt is, általában 3 órát.Plusz délelőtt és délután is 1-1 órát.
Mondjuk szerintem Ákos is többet aludna valamivel, ha egy szem gyerek lenne. De így nem megy...Szerencsére viszont cserébe éjjel azért sokkal jobban alszik, mint ahogy Norbi aludt ennyi idősen.