2009 decemberi babák :) (beszélgetés)
Sziasztok Lányok, sajnos tegnap bekövetkezett az, amitől tartottam: be kellett feküdnöm a kórházba, kiderült, hogy vesemedence gyulladás okozta a nagyon magas lázat. Elméletileg szombat reggel mehetek haza, szorítsatok. Lelkileg nagyon nehéz, de itt már többen is jártak hasonló cipőben és kibírták. Kicsi Maja jó kezekben van, csak nevetett anyájàn amikor én zokogtam. Szerencsére az éjszakát ugyanúgy átaludta, mint velem.
Én már két hete mensizek, de ez a fog.gàtló szuritól van.
Szamó, hogy aludtatok?
Sziasztok csajok!
Régen jártam erre, sajnos nem sok időm van a pici mellett.
Még mindig a hasfájással bajlodunk.
Látom téma volt a mensi, szerencsére nekem még nem volt, de nem is hiányzik.
Mióca tegnap volt 12 hetes szépen fejlődik már 5 kg.
Szopizik is tápizik is, viszont most vettem egy szopiserkentő kapszulát More Milk Plus remélem
beválik, ismerősömnek már nem volt teje és ettől most dől neki.
Ti hallottatok már róla?
Nálunk is megy az ököl evészet állandóan öklendezik tőle, de nem venné ki inkább jobban betolja :)
és mellette még nagyon nyálzik is.
Képzeljétek kedden Mia átfordult hasáról a hátára és nagyon szépen tartja magát :) tettem fel képet a naplóba.
Első
Nekünk iks rövidebb a szopi már csak olyan 10-15 perc
Pillango
Mia is szörcsög és tuti a száraz levegő miatt, adok neki delfines cseppet meg persze párásítok.
Szamó
Nagyon szoritok hogy minden rendben menjen.
És rendben is lesz!!!
Éjjel Mia nem nagyon eszik álltalában végig alszik éjjel olyan 4 kor szokott enni kb.
Sajnos nekünk nagyon koszmos a fejünk meg a szemöldökünk állandóan fésülöm kenem.
Tettem fel új képeket a naplójába....
Ököltömködőset is!
Nyugi! Nem mindenkinél van így!
Nekem azt mondta a dokinéni, hogy mensikor a hormonok miatt más a tejcsi íze és az összetétele, ezért nem akart enni. Van olyan gyerek, akit ez nem zavar!
úristen én el is feledkeztem a mensiről!!! nekem még nincs de a minap fájdogált a hasam, lehet hogy már az kopogtat??? erre nem is gondoltam!!!!
szamó most jól beparáztam hogy lehet hogy nem cicizik majd Amir!!! így is kevesebb a tejem amióta begyulladt a mellem, hiába eszek-iszok barmit, masszírozok, melegvízzel borogatok...stb, napi egy tápi kell, vagy pótlás..:(((
Annyiból örülök, hogy rendszeres, de úúúútálom! Kicsit sem hiányzott!
És a pláne, hogy Bencém megérzi, olyankor alig akar szopizni, tiszta nyűg..... Gergővel 3 hónap után jött meg, onnantól nem cicizett.....
Sajna nekem már 2x volt szülés óta :-((((
És ráadásul elég rendszeresen, mint régen. Tehát, mintha misem történt volna....
Ja,képzeljétek.el!
Úgy.néz.ki,hogy.11hónap.után.megjött:(
Igaz,mégcsak.barnázok,de.nem.hiányzott....
Sziasztok!
Lili.is.8-fél.9től.fél.3ig.szokott.aludni.mostanában.
Utána.általában.3óránként.éhes.
Én is csak annyira húzom, amennyire engedi, nem erőltetem. Szárazra törlöm és kész. Néha jön belőle fehér krémszerű váladék, ami teljesen normális dolog.
Gergőm 7 éves lesz, vele megszenvedtünk, nehezen vált fel. Nem szűkülete volt, csak letapadása. 3-4 éves volt, mikor helyrejött.
Hasonlót már tapasztaltam én is.:-)
Köszi, megnyugtattál, akkor továbbra sem csinálok vele inkább semmit.:-)
azt tudom, hogy nálunk nincs gond a pisiléssel. szép nagy ívben!! volt már alkalmam tapasztalni! :) utánna teljes ruhacsere! :)
úgyhogy ha nállatok sincs ezzel gond, akkor ne csinálj semmit! szerintem. :)
Szia!
Nekem a doki és a védőnő is azt mondta, hogy nem kell. Amíg kórházban volt Dominik addig ott többször megvizsgálták, még ott is és azt mondták nincs gond vele. Úghogy nem tudom igazából melyik a jobb.
Az ismerősőmnek ezt magándoki csinálta, mert csak tűhegynyi a lyuk a kukin. És azon is kiakadt, hogy eddig hogy tuodtt a kisfiú pisilni.
De különben én sem értem, hogy egy ilyen minek megy gyerekorvosnak, na meg egyáltalán orvosnak.:-S
szia!
hát én nem húzogatom neki csak annyira, amennyire engedi a bőr.
nekem azt mondta a védőnő, hogy amíg nincs semmi baj, rendesen tud pisilni, addig nem kell csinálni vele semmit.
itt a hoxán volt már nem egy, ilyen témával foglalkozó fórum. hát, megoszlanak a vélemények. valaki kezdetektől feszegette, valaki sose csinált semmit. szerintem ez is olyan dolog, amit neked kell eldöntened, hogy csinálsz vagy nem. :)
az az ismerősödnek az orvosa pedig egy állat!! innen üzenem neki!!!
Sziasztok Anyukák!
A fiús anyukáktól kérdezném, hogy kell a kisfiú kukiján a bőrt húzogatni?
Mert én eddig úgy tudtam, hogy nem. De tegnap az egyik ismerősőmet (6 hónapos a kisfia) a doki lecseszte, hogy miért nem húzogatja neki, és erővel húzta le, úgy hogy azóta vérzik neki és nagyon be van gyulladva.
Bence is gyűri az öklét befelé :-) Meg nézegeti percekig :-)
Épp nemrég fényképeztem le, mindjárt beteszem a naplójába.