2009 decemberi babák :) (beszélgetés)
Kb.egy hónappal ezelőtt történt, Miki akkoriban esténként fürdés után 1-2 órával felébredt és enni kért. Én babafürdetés után elszaladtam zuhanyozni, Apjának mondtam figyeljen a babára, mert lehet h felébred. Ő addig tv-zett a másik szobában. Álltam a zuhany alatt és hirtelen meghallottam a légzésfigyelő riasztását. Azonnal kivágódtam a zuhany alól és úgy vizesen rohantam be a szobába. ...és ott áll Mikiapu a kisMikivel a karjában, ártatlan képpel - "Felébredt" Ja, a légzésfigyelőt nem kapcsoltam ki, bocsi."
A szívem szerintem 200-at vert és remegett mindenem. Kb.1 órába telt míg megnyugodtam. Nagyon rossz érzés volt.
Pár napja fürdés után a kisfiam törölközője volt véres. Nem gyengén kezdtem el remegni a félelemtől amikor megláttam. Lázasan keresni kezdtük honnan jön... A BCG heg volt.
Hát meg tudlak érteni Terek...
Anno én is korábban lettem hozzátáplálva. Nem volt elég anyu teje, de nem bírtam a tápszert (akkor még nem volt ennyi féle mint most), ezért tejet kaptam. Mesélte, hogy neki akkor még nem mondták, hogy nem lehet citrusfélét adni nekem, ezért 3 hósan narancsot kaptam. Valóban nincs semmi bajom.
De azért pörköltet meg hasonlókat nem kaptam...szerintem te sem.
Igen ott. A Verebélyi professzor úr betege.
Beni hozzá vagy a Kis doktor úrhoz került?
Van egy új fórum amiben azt olvastam, hogy ha 1-2 napig nem eszel csokit, akkor már nem is fogod kivánni.
Nem csatlakozik hozzám valaki? Mármint, hogy holnap és holnapután nem eszünk csokit. Együtt hátha könnyebb
Beni is duplázott, dokink szerint még hízhatna is, igaz nagyon hosszú babó :) 3050-6400, 1 hónapja volt 64 centi :)
infarktusom volt az előbb!!! fordítom pociról a hátára Benit mikor látom, hogy véres a játsziszőnyeg. meghaltam, de komolyan!
szerencsére csak a nóziját karmolta meg de nagyon megijedtem :(
Kösz:)vagyok,csak egyre kevesebb időm jut:)nagytakaritás,meg sokat vagyunk kinn is:)
Én is erre gondoltam,mert ha azért kelne mert éhes,akkor többet enne...és bealszik a cicin,amit nappal nem szokott csinálni:)
Már hiányoltalak.:)
Lehet, hogy Brigitta a foga miatt kel éjszaka. A tej fájdalomcsillapító és altató hatású is, lehet,hogy csak azért van rá szüksége, nem pedig az éhség miatt.
Helló mindenkinek!Látom vannak uj anyukák is.üdv nekik is!
Rég nem voltam,vagyis néha bekukkantottam,de képtelenség visszaolvasni benneteket!Azt láttam,hogy akadt egy betolakodó is:)Egy két megjegyzésén kiakadtam(abból a párból amit elolvastam),de amint láttam akadt aki helyre rakja!
Mandula szoritok nektek!
Ami mostanában történt velünk.....babóm 3 honapos mérésen 6 kg,és 64 cm...doki szerint ez normális növekedés!Ujabban felkell éjszaka enni hajnali 2-kor és 4-kor,ez azért is fura mert 1 hónapos kora óta átalussza az éjszakát,és igazából nem eszik sokat,mintha azért kellene a cici,hogy visszaaludjon...ja,és fölül jönnek a fogacskái,érezni őket,szegénykém ez miatt nyügös néha,keze folyton a szájában van!
Napirend összevissza az is egy ideje,ahogy betőltötte a 3 honapot,minden másként van,kivéve a fürdési időt,van,hogy egésznap csak fél orákat alszik,máskor meg 2 hosszat is sikerül neki,már nem igényli,hogy ringatva altassam el,egyre gyakrabban alszik el a kiságyba,egyedül,persze cumit be kell adogatni,de néha csak azt veszem észre milyen csönd van..mint most is.
Még Ő sem fordul át,néha eldől inkább,viszont nagyon erőlködik mitha felakarna ülni:):)
Nem tudom ez mikortól van,de egy hete hangosan és olyan igazi ropogosan kacagott,egymás után vagy 5 ször,mintha csikiztem volna,pedig emmi ilyet nem tettem,azót hiába próbálkozok,nem csinálja ujra.
Barni is megkapta már, hogy kövér, pedig egy kicsit sem az, csak masszív. És ezt nem elfogultságból mondom. A csípő kontrollon annyira el volt tőle ájulva a diktornő,hogy végül kevesebbet kellett fizetnünk. :)
Egyébként ő három és fél hónaposan duplázott, nyugodtan mondd meg a dokinak.:)
Örülök, hogy minden rendben volt.
Ez hogy van, hogy az országban össze-vissza időpontokban szűik a babák csípőjét?
Noel mostanában akkor csuklik amikor elkezd kacagni:D
próbálom itatni olyankor, de úgy tűnik csak engem zavar a csuklása:D
Ó te jó ég!
Én lemardtam erről a "csodaanyukáról", de kíváncsivá tettetek és visszaolvastam! Találtam is tőle 1 elég hosszú bejegyzést...
Bakker én is néha mellé nyúlok a billentyűzeten,meg nem írok ékezetet,de ezt konkrétan alig tudtam elolvasni...:DDD
(34938)
Sziasztok!
Miki baba is csak az oldalára fordul, bár múlt héten 2 nap is kétszer hasról hátra fordult. Vagy inkább billent... :) Viszont ezt azóta sem adta elő... :( Biztos mert apájának is meg akartuk mutatni este - persze olyankor nem produkálnak :)
A Ti babáitok is szoktak csuklani? Miki majdnem minden nap csuklik. Ti mit csináltok olyankor vele?
Mandula, és is nagyon nagyon szorítok a kis Beninek! :)))