2009 decemberi babák :) (beszélgetés)
Jó reggelt mindenkinek
Nagyon termékeny vagy ma Ametiszt86
Szia, köszi és jó reggelt Mindenkinek!
Sajna én sem tudok csatlakozni a csokievést abbahagyók táborához, mert iszonyatosan kell ennem. Minden nap. Inkább a többi étkezést fogom vissza, de erről nem tudok lemondani. Pedig már "fogyózok" 2 hete. Most meg hozza a férjem a reggeli kakaóscsigát. Így kell ezt csinálni, nem :)))
szia!
Érezd jól magad közöttünk!:)
Napsugaras szép jó reggelt mindenkinek!
Kérdésem lenne: használt már valaki Bella Happy pelenkát? Vélemény?
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
kb. ekkorát nevettem hirtelen :D
Köszönjük!
Bár úgy néz ki nem komoly a baj (nagyon remélem).
Csak egy kicsit rekedt... Remélem, hogyha már a telet kihúztuk betegség nélkül, akkor nem ebben a gyönyörű napsütéses időben lesz baja :(
Hasonlóan éreztem, érzem.
Engem a "jól elvan két etetés között" kijelentése húzott még fel. Egy gyermeknek nem el kell lennie, hanem foglalkozni kell vele. Természetesen hagyni kell azt is, hogy néha önmaga egyedül próbálgassa magát, felfedezze a kis kezét, lábát, a világot, ráadásul van, amikor mi sem tudunk velük úgy foglalkozni, mivel ott a háztartás és egyéb dolgok, esetleg nagyobb gyermek(ek), de én nem tudnám nézni, ahogy a gyerekem egész nap "eljátszik magában". ez az én véleményem.
Imádom, mikor csinál valami újat, és nagy mosoly kíséretében nyugtázza a sikerét. :)
Ilyenkor persze mindig hangosan csodálkozom és vigyorgok ezerrel, milyen ügyes volt :) Cserébe még több mosolyt kapok :)
Fejrehúzás: Lili azért leszokta venni a fejéről, amit magára húz, de leginkább belebújik a dolgokba, ha álmos... Megfigyeléseim szerint azért, mert amikor álmos, és cicizik, akkor is így bújik a cicimhez. No meg emlékezteti őket az anyaméh biztonságára:)
Volt olyan ismerősöm, aki azt mondta, azért nem szoptat, mert a gyereke nem szereti az anyatejet csak a tápszert....
No most szerintem, ha valaki szeretne szoptatni és teje is van, csak a legvégső esetben nyúl a tápszerhez... (nem azokra a speciális helyzetekre gondolok, ahol cici mellé kiegészítés szükséges...)
Sziasztok!
Az én anyósom úton útfélen azt reklámozza, hogy a férjemet 8 hónaposan a nagymamája megetette pörkölttel és nokedlivel és nem lett semmi baja...
No meg azt, hogy mindkét gyereke nagyon sokáig mellette aludt... Néznek rám bután, hogy én miért akarom, hogy Lili a kiságyat tekintse az alvóhelyének...
:DDDD hát igen, én is...
jó éjszakát és szép hétvégét!
Sziasztok!
A műtét sikerült, kora esti információk alapján egész nap stabil állapotban volt a pici, folyamatosan fogják lekapcsolni a különböző gépekről, csövekről. Meg ne kérdezzétek, hogy mik vannak rajta, fogalmam sincs. (Jó, azért vannak elképzeléseim...) A lényeg, hogy jól van, elméletileg 4-5 napig lesz az intenzíven, utána onnan átteszik az osztályra, ahol már Kriszti is bent lehet vele.
Kriszti jól van, őt holnap kiengedik és mennek a férjével a babához.
Hát remélem,hogy elmulik.
Nekem anno volt már,ilyen mértékü hajhullásom,amire revalidot szedtem,és akkor attól abba is maradt a hullás
uhhhh,ha szeretnétek én szoritok:):),mi még hanyagolnánk egy pár évig:)
Jó éjt!