2009 decemberi babák :) (beszélgetés)
gratula az esküvőkhöz.de azért terhesen nem lehet könnyű a mennyasszonytánc meg a sok mindenféle étel a sok parfüm illat....de ezektől eltekintve biztos szuper
Egy pohárka vörösbor jót tesz a babának, főleg egy esküvőn :)
Én gyerek nélkül is alig fértem bele a ruhámba, a boldogság 5 kg-ot tett rám, előtte 10 évig tartottam a súlyomat.
Ittam kb. 2 dl pezsgőt... Már szinte mindenki tudta, hogy nekem nem szabad innom:)
sziasztok
tegnap meg volt a tanácsadás nálunk még mindig nincs az 1. trimeszterben vérvétel majd csak 16 hetesen meg mérte a súlyomat és fogytam kihitte volna igaz nem sokat :(52,5 vagyok.a vérnyomásom megint alacsony mindig az és a fiammal is az volt 89/60 mondjuk tegnap fájt is a fejem tuti az idő mert ennyire nem szokott alacsony lenni.vizeletet nézett még az rendben.hát jó csúnya a kismamakönyv.szóval mostmár van könyvem is:)
veletek mi a helyzet?
Köszi :)
jujj tegnap többször is megnéztelek titeket, nagyon jó volt :) Te ittál alkoholt? Azon gondolkoztam, hogy azért koccintani illene...
Azért én féltettem ám nagyon, hogy nehogy valami baja legyen...!
Nekem megvolt szombaton:) Gratulálok, és sok boldogságot nektek:)
én az elején farkaséhesen keltem reggelente, azt hittem ez brutális lesz kilenc hónapig,de most alábbhagyott, lehet a néhai hányinger miatt is. Vagy amiatt hogy meg kellett tanulnom sokszor kevset enni. De most nekem vissazesett a kalóriabevitel, sztem 30%-kal tuti:D, (hálisten).
és alig várom a rubint réka kismami tornát!! úgy hiányzik a mozgás, de nem merek a 12. előtt.
Köszönöm :)))
Eddig 3 kiko jött fel, az elmúlt 10 évben efy dekát se híztam... :D Nagyon furi :)
Én nagyjából ott tartok, ahol elkezdtem. Sajnos nehezített terep, mivel nem mehetek sehova, és nem mozoghatok. Előbb-utóbb kevesebbet kell majd ennem, nincs mese.
rád fog menni! meg ezeken a ruhákon lehet bővíteni, nem kell kétségbe esni:) szerintem ez a legjobb így férjhez menni, bébibabával a pociban. Nekünk is így volt 1 hónapja:) Cukojnak meg még friss az élmény:))
Gratulálok! Ha majd nem jó a ruha, akkor rádigazítják.
Gratulálok! Az nagy meló! :) A lényeg, hogy a ruhád ne szorítson! Nekem 1 éve volt, hidd el tapasztalat! :)
Hát,ha nem jön rám a ruha,én nem megyek sehova :D
Meg is mérem magam mennyit híztam:D
Esküvő??????????? Gratula!!!! :) nem is tudtam:)
Ne is mond,3 hét múlva esküvő és nem fogok beleférni a ruhámba :S
Nekem egyáltalán nem kell az eper. Sőt...
Hajaj, az eddig tünetmentes kismaminkból lassan előbújik a kisördög?;)))
Hú az gáz:) Anyu is így volt, aztán odáig jutott, hogy este elkészítette a szendvicst, hogy ne kelljen éjszaka bíbelődni vele. 65 kg volt, amikor terhes lett, és 86 kg amikor szülni ment:)
Óvatosnak kell lenni azért...
nekem is tészta, és főleg pékárú! Tegnap mivel esett az eső, és lusta voltam boltba menni, sütöttem egy kenyeret:)
Biztosan nincsen. Pláne nem egy mekcsikenben. Mondjuk én a majonéztől tartózkodom az éttermekben, bár szerintem nem helyben készítik. De jobb az óvatosság.
Én tésztákat kívánok :( Mondjuk most epret, csokiöntettel és tejszínhabbal... :DDD
Ja az eperről jut eszembe! Anyukám mondta hogy az egy szuper kaja terhesen. Visszafelé is eperízű!! :) De azért ne próbáljuk ki, azt kívánom:)
én is a gyümölcsöt!! körte, eper, narancs főleg! az édeset én egyáltalán nem, max fagyi formájában:)
Én is egyre több dolgot bírok, és próbálok is változatosan táplálkozni. Gyümölcsöt sajnos nem nagyon eszem, nem is kívánom, ráadásul ugye szezonálisat kellene enni, de az szinte nincs is. Viszont a szőlő remekül bejött szorulás ellen. ;)
Jesszum, hogy bírtál ilyesmiket rátenni az eperre? Belőlem azonnal jött volna ki az egész.
Sziasztok :)
Képzeljétek,éjjel arra keltem fel, hogy éhen halok :D
én kb egy hete ettem, amikor nagyon hányingerem volt, úgy éreztem az segíteni fog (mert úgy van hányingerem, hogy nem tudomeldönteni h hányni kell, vagy enni, és segített egy mekcsiken. Azóta szerintem ezért is kívánom. Nem mindenáron, olyan nekem sincs, csak egy léci, ma menjünk el! A párom sem nagyon tiltakozik, egy hambiban nem lehet olyan sok káros anyag talán kéthetente egyszer?
További ajánlott fórumok: