2009 decemberi babák :) (beszélgetés)
Szia!
Egyidősek vagyunk.
Én nem vagyok biztos benne, hogy ma Őt éreztem..... Pedig már nagyon várom! Te mikor érezted először?
hidd el ha mozog akkor is tudsz aggódni
én is tegnap nagyon aggódtam miatta mert 1,5 napig nem éreztem semmit, aztán szerencsére délután mozdult párat :) ma megint nem éreztem még
szerintem nekem az egész terhesség egy aggodalom lesz mindig azt hiszem ha x ideig eljutok akkor könnyebb lesz, de nem így van :(
lassan te is érzed már a kicsit, fel a fejjel
Sziasztok!
Lujzika, a lábdagadás lehetett a meleg miatt is, szerintem a vizesedés még korai lenne.
Mandula, kívánom, hogy minden legyen rendben a vizsgálat során! És ha lehet (bár ezt mondani könnyebb), ne stresszeld magad addig sem.
Fiamette, ha a doki azt mondta, hogy ne aggódj a fehérje miatt, akkor ne aggódj. Ha lenne ok aggodalomra, akkor nem hiszem, hogy azt eltitkolta volna. Felnőtt emberek vagyunk.
sziasztok!
nekem volt egy kis minimális fehérje a vizeletemben, de a doki azt mondta ne foglalkozzak vele. Szerintetek?
Köszi mindenkinek a válaszokat.
A védőnővel kapcsolatban... Én voltam nála a 10. héten, Ő jött a 13.-on és én megyek a 18.-on. Ő nem néz vizeletet. Azt utóljára a 10. héten nézték.
A bokám van csak bedagadva, a kezem pl nincs.
A vérnyomásom 110/65 alatt van mindig. :)
Nektek a védőnő néz vizeletet? Nekem nem is mondta, hogy vigyek, ha megyek...
Ugyan nem engem kérdeztél, de azért hátha tudok segíteni:)
Ha dagad a bokád, az általában vizesedésre utal. Kerüld a sót és a fűszeres ételeket, illetve amikor ülve csinálsz valamit, feltétlenül polcod fel a lábad. Előfordulhat, hogy az elmúlt napokban a hőségtől volt megduzzadva a lábad, de azért figyelj oda. A védőnődnél gondolom rendszeresen ellenőrzik a vizeleted és a vérnyomásod is, ez fontos, mert a vizesedés bár gyakori a kismamáknál, a terhességi toxémia egyik jele is lehet.
Ha van még kérdésed (illetve bárkinek), akkor tedd fel itt nyugodtan, emlékeim szerint rajtam kívül is van még 2-3 kismama, akinek nem ez az első terhessége, ráadásul az első baba sem olyan nagy még (az enyém konkrétan másfél éves), úgyhogy talán még sok mindenre emlékszünk:)
Szia
Köszi, higy benéztél és köszi a jókívánságokat! Neked is hasonló jókat!
Szerintem mindenki nevében mondhatom, hogyx örülnénk, ha néha jönnél még, te már átestél azokon a dolgokon, amik még ránk várnak, így a tapasztalataidat szívesen fogadnánk.
Én például abban, hogy neked nem dagad be a bokád? Ha igen, akkor tudsz vele valamit csinálni? :)
Szia
Köszi!
Pont azért írtam le, hogy ne csak rosszakat mondjunk a dokikról. Léteznek normálisak is, akkor is, ha nem magánalapon megy hozzájuk az ember.
Szia!
Nagyon drukkolok, hogy minden rendben leszen!Örülök, hogy rendesek voltak, jó hallani(olvasni), hogy van ilyen :))) Pihenj sokat és ne idegeskedj, ahogy a naplódban olvastam, tényleg nem kell stresszelned :)
Sziasztok!
Nem akarok untatni senkit a részletekkel, ha valakit érdekel, a naplóm utolsó bejegyzését elovasva megtalálja a kombinált teszttel, genetikai tanácsadással kapcsolatos ismereteimet, véleményemet. Mindenkinek jó hétvégét!
Sziasztok!
Bogi nagyon nőttök ti is! :) Mit csinált babócád UH közben? Nagyon mozgolódott? :)
Hétvégén jön a hideg, tartsatok ki!
Jó hétvégét, pihenjetek sokat :)))
Szia
Ennek nagyon örülök! Sajnos nekem bedagadt a bokám :(
Voltam ma uh-n 7.48 cm :-)
Egyre jobban vagyunk és jobban bírjuk az időt is :-)
Manócska
Mizu az eredményeddel?
Meg jöttünk a kórházból,hát nem volt egyszerű menet.Kértem időpontot a 18 hetesre,először negyed óráig nézte a gépet a nő a kartonozóban,majd közölte hogy nincs hely.Se előtte se utána.na fel is ment a pumpa,mert akkor szerinte egy hónap múlva lesz hely.Hát vicces nem?Menj a 18 hetesre,a 24 héten.ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Fel hívtam a dokim mi legyen,mondta menjek nyugodtan 1-én,senki nem fogja kérdezni,mikorra volt az időpontom.