2009 decemberi babák :) (beszélgetés)
Szia
Én jól, még két óra és mehetek haza! :)
És te?
sziasztok!
hogy vagytok?:)
Dehogy vettem a szívemre, csak azért írtam le, hogy megértsétek:)
Én pont nem vagyok az a sértődős fajta:) csak el kellett ugranom Fecóért az oviba. Közben kaptam egy dvd-t postán (apu küldte), de nem hajlandó lejátszani a számítógép..
Mentem csajok mert neki kell állnom főzni.
További jó beszélgetést.
Hétvégén elkészül a komódra, amit vettem a pelenkázó rész és le is festjük, illetve páccal lekenjük.
Nagyon várom már, hogy lássam!
Nem könnyű, az biztos. Ha figyeled a minőséget, a használhatóságot, az árat, a saját izlésedet, lehetőségeidet, akkor már eleve bonyolult.
Ha kaptunk volna, akkor legalább belenyugodtam volna, hogy ez van és kész.
Engem táppénzre akartak küldeni már az elején veszélyeztetettség miatt, de pont a "mit csinálok otthon annyi ideig" miatt inkább másképpen döntöttem. De mostmár elég volt. És nálunk semmi sincs meg. A szoba, meg ami eddig is benne volt. De új lámpa, új függöny kell, meg a baba dolgok. A babakocsin ha túljutunk, akkor remélem a többi könnyebben megy.
Az ABC design babakocsikról hallottatok valamit? Jók?
Nekem 6 hét, én szülés előtt egy hónappal tervezem, hogy abba hagyom a munkát. Persze, ha nem lesz nagy járvány és bírom is.
Én is szívesen otthon maradnék, de mit csinálnék egyedül otthon? Gyakorlatilag minden meg van, még egy egy napos meló van a szobával, de ennyi. Én nagyon unatkoznék. :(
Utána nézek, köszi.
Ha az igazi keményedés olyan, mint amilyen az volt, akkor senkinek sem kívánom. Szegény férjem 2 oldalról toszogatott, hogy egyáltalán járni bírjak behajlított derékkal.
Sziasztok!
Ne aggódj észre fogod venni az igazi keményedéseket, mert akkor az egész hasad kősziklává változik és fájni is fog és a derekadat úgy fogod érezni mintha leakarna szakadni.
Értem, én is beszerzem majd. Mennyi dolgom lesz, ha már nem dolgozom. Otthon biztos nem sokat leszek :))
A bugyiról jutott eszembe, hogy tegnap vettem egy kismama bugyit...hát...amikor a párom meglátta (pedig nem a hasra feljövős, hanem a has alatt elmenős fajta) eléggé röhögött, azt hitte nagyobbat vettem, pedig M-es, így elvileg jó, de tényleg olyan NAGY.
Igen, tudom miről beszélsz. Én sem igazi keményedésnek hívom ezt az érzést, hanem inkább olyan, mintha a baba nyújtózna és kb. 5-10 mp-re kifeszülne mindenem.
Néha aggódom, hogy nem veszem észre a rendes keményedéseket és baj lesz belőle.
Annyira vérzik az ember, hogy ki kell dobálni a bugyikat? Vagy ez inkább csak higiéniai és gusztustalansági kérdés?
Lassan úgy gondolom, hogy szülés után nehezebb lesz, mint előtte.