2009 decemberi babák :) (beszélgetés)
Nálunk nem jöhetnek be a látogatók.Babót kitolhatom egy üveg ajtóhoz, így meg tudják nézni, de még apuka se jöhet be a saját gyerekéhez!
Azt hiszem fizetős szobába bejöhet az apuka, de nem vagyok biztos benne.
Meg is van:
www.lam.hu/folyoiratok/lam/0205/6.htm
Érdemes végigolvasni.
Engem 100% -ig meggyőzött...
Engem most üldöz egy nő, hogy ez tök jó dolog! Én meg mondtam neki, hogy mi úgy gondoljuk a férjemmel, hogy nem, de csak nem adja fel... De ő küld tájékoztatót (gyakorlatilag alig jutottam szóhoz), mondom jóóóó, küldjön.
Majd a levélbe beleírja, hogy akkor egy hét múlva jelentkezik, hogy hogy döntöttünk...
Az ilyet úgy utálom...
Nagyon drága! Én amit a legolcsóbbat találtam 185000 de csak 5 évig tárolja...
Meg tényleg ha igazából felesleges...
de megpróbálom megkeresni azt a cikket...
érdemes elolvasni!!!
Én azért választanám a rooming-inn-t, mert akkor sem engem nem zavarnak a másik látogatói, sem az enyémek a többieket. A babákról nem is beszélve.
És én parázok a z influenza vírustól, amit persze az én látogatóim is behozhatnak, de akkor csak Őket okolhatom... Elég nehéz leírni. Az én barátnőm ilyenben volt és ez tök jó volt. Még a férjének is volt benne egy kihúzható fotelágy...
A sógornőm normálisban volt, de ott a látogató nem mehetett be a kórterembe, ezért az összes baba kint volt a folyosón. Ott járkált mindenki és ok, hogy az én rokonaim adnak a higiéniára, de nem biztos, hogy mindenki ilyen...
Azért ne nézzetek sznobnak! :)
Azért szerintem nem hülyeség, mi is gondolkozunk rajta, csakhát az ára igen-igen nagy visszatartó erő.
Engem az zavar, hogy hiába állítanak mást még nagyon kezdeti szakaszban van az őssejt "tudományunk".
Lehet egyébként olyat is választani, hogy kifizeted az alapdíjat és utána évente kb. 10 eFt. (Az alapdíj valami 230 eFt így is)
Ja! Valamelyikőtök írta a köldökzsinórvéres dolgot!
A multkor rákerestem a neten...
háááát...
Az hogy borzasztó drága (nekünk legalábbis) az egy dolog...
De aztán találtam egy cikket amit egy orvos írt hogy az egész HÜLYESÉG!!!!
Mert:
max 20 évig tárolják, tehát ha a gyerkőcnek 20 éves koráig nem lesz rá szüksége akkor I.J
éa ami a legjobb (idézem) :
"
...vérképző sejtek életünk során gyakorlatilag BÁRMIKOR gyűlythető,s ennek mennyisége akár 50-szerese is lehet annak ami a köldökzsinórvérbrn található..."
Tehát megin mi ez?
Parasztvakítás
Üzlet
Presztizs (mert majd az oviban nem az lesz a menő akinek mobilja van ,hanem akinek "életbiztosítása"...
Bocsi :) Júniusban a Margitban voltam pár napig mikor véreztem.Nekem nagyon nem tetszett, igaz a sebészetre raktak... Tudod, már nincs a Margitnak szülészete csak a János kirendeltsége. De gondolom babával más :) Volt ott egy anyuka aki akkor szült és feljött hozzám utána párszor, ő mesélte, hogy éjjel le kell adni a babót, de reggel nálad lehet :) Azt én se tudom, hogy van-e fizetős szoba.
Ki a dokid?
Nem volt túl bíztató a reakció :))
Kezdjek aggódni?
Hali csajok! Alig győztem visszaolvasni:) Jó sok téma volt
4D: mi sem voltunk és nem is akartunk.. és hétfőn a szülésfelkészitőn azt mondta a szülésznő hogy (főleg apukának) borzasztó csalódás amikor megszületik és hát baromira nem ugy néz ki egy darabig...
Betét:sógornőm azt mondta hogy akikkel 1 szobában volt utálták a Tenát... amit mindenki dicsért (és én is azt viszek) Helen Harper betét-a legvastagabb+hálós bugyi...
Hmmm a csíkosodás: elkezdődött a fenekemen (hiába kentem minden nap) Aztán most valamire allergiás lettem, deréktól lefelé tele vagyok viszkető pöttyökkel, igy ott nem tudom kenni,most már nagyon csikos vagyok...:((
Pontosan! És a bugyi is csak 160 Ft, az sem...
Meg igazából én akkor vagyok nyugodt, ha tudom, hogy minden megvan. úúúgyis lesz olyan, amit elfelejtek... de legalább a tudat legyen meg! :)
Én most olvastam a kórház szülészete előtt, hogy kérik az anyukákat, hogy vigyenek napi 8 pelust és 2 textil pelust a babának, mert a kórház sajnos már nem tud biztosítani.
Szóval ezért én nem számítok a betétre sem.
Ami marad, meg odaadom a családban következő szülőnek, vagy megtartom későbbre.
Még két óra :((
Szenvedőbe megyek át már.