2009 decemberi babák :) (beszélgetés)
Lujzika, tényleg mindig írom, hogy megyek az oviba:))
Ferkó és Zsuzsika között 5 és fél év lesz.
Lehetne egy évvel kevesebb, de így alakult. Nagyon kicsi korkülönbséget nem is szerettem volna, mert Fecó valamilyen szinten önálló és így könnyebb lesz.
Én Ferkó után azt mondtam, hogy nem lesz több gyerek, egy elég. Aztán év elején beszélgettünk a férjemmel, hogy Ferkónak jó lenne egy tesó és igaz, hogy én 27 éves vagyok, de ha még 10 évet várunk, akkor Feri már 50 éves lesz, és akkor már nem biztos, hogy bevállaltam volna egy babát..
A harmadik hónapban sikerült is teherbe esnem:)
Szia
Neked is jó hétvégét! :)
Háááááááááááát:-)
Meg van a két tv-nek is az előnye.
Mondjuk nekünk egy van .(még)
na megyek,hazaért apus,megyünk sétálni.
Jó hétvégét.
Ti ettetek már sütőtökkrém levest?
Én még sosem és most megkóstolnám... :)
Azt elhiszem.
Jó is lehet,ha apunak van csend:-)
Én megkérdeztem a dokimat, hogy ha 25 hetes és 2 napos vagyok, azt ő hogy számolja. Azt mondta, hogy akkor 26 hetes vagyok.
Én mindig így mondom, mert ő is így számol.
Teljesen !!!!Ez másfajta szerelem,mint ahogy a férjed szereted,erősebb annál.
Legalábbis nekem nagyon új dolog.
Nálunk én szoktam mondani a szerelmemnek, hogy itt nőuralom lesz, úgyhogy jobb, ha felkészül rá!
Persze nem bánja... :)
Á nem,semmiről.
Mindenkinek meg kell érni az anyaságra,sztem.
Mi egyidős terhesek vagyunk,te hogy számolod magadnak a heteket?
Én a 29-nél járok,de itt a vonalzó 28+5nek ír.
Jó lesz hidd el,és izgalmas.Egy fiúval,minden "rosszaságban" benne lehetsz.
És annyi új dolgot megismerhetsz,pl:hogy 20 hósan már csókot kapsz tőle,pedig tőlünk ilyet nem látott:-)vagy,hogy hogyan kell két perc alatt szétszerelni bármit.Ezekbe te is hamar belejössz majd.
:D Velem is közölte a férjem, hogy innentől nem kell lehajtania a wc deszkát... :D
egyébként kicsit félek a kispasitól, remélem azért megállom majd a helyem :) Tegnap nézegettem a kisautókat, próbálom szokni a gondolatot, hogy nem lesz barbi :D
Igen,és már előre le vagyok szavazva mindenben.Apjuk mondja,hogy 3 pasival szemben nekem csend lesz a nevem.Ezen jót szoktunk nevetni,de annyira nem is vicces ám ez.:-)
Én mindig fiúkat akartam,magam is olyan fiúsabb vagyok inkább.Sportosabb,mint nőiesebb.
Nagyon dura, egyidősek vagyunk és Te már a 3. gyerkőcödet várod! :)))) Olyan furi, még most is fiatalnak érzem magam az anyasághoz :D Te hogy vagy ezzel?
Tesó szerintem is kell, de egyenlőre elég lesz egy gyerkőc :) Majd talán késöbb megpróbálunk egy kiscsajt össze hozni :)