2009 decemberi babák :) (beszélgetés)
Sziasztok!
Végre egy nap,amikor nem a férjem ébresztőórájára keltünk fél 6-kor. Na nem mondom, hogy sokkal tovább aludtam, de a 7 órás kelés kellemesebb, mint a fél 6-os.
Jó reggelt Kismamik!
Ficánka bepótolta a tegnapi napot.. Egész éjjel mocorgott :-) Én pedig alig aludtam. 3/4 4 óta fent vagyok,közben aludtam fél órákat..
És nemsokára indulunk a tanyára, utána szalonnasütés a barátokkal. Szerintetek nagy gáz, ha elalszom a tűz előtt nyárssal a kezemben? :-))
Legyen nagyon szép napotok!
Puszi
El is küldtem a számomat :) Köszi hogy megcsinálod!
Talit is szervezhetnénk.Mit szóltok?
Gyors bekukk.
A neveket, számokat és esetleg a címeket (ki mit gondol) küldjétek nekem, legyártom a táblázatot, és elküldöm mindenkinek a mail címére. ha ez így megfelel.
Sziasztok Kismamik!
Ma is jó sokat írtatok, alig bírtam visszaolvasni, bár közben hazajött a párom is, és hát ő is elpanaszolta mi történt. Sok "hülye" emberrel találkozott ma.
Lujzika borzasztó aranyos a férjed.:-)
Az nem semmi, hogy megszületett a novemberre kiírt babó. Szerintem még nagyon korán volt neki.
A Rennit hallottam én is, hogy jó terhesen is a gyomorsavra.
Majd mi is szeretnénk kistesót Dominak, de mi úgy gondoljuk, hogy max. 5 év legyen közöttük.
Szerintem nem a kor számít, hogy hány év van a gyerek és a szülei között hanem a gondolkodásmód. A nagyszülőknek meg már úgy néznek az unokára, hogy azt nem nekik kell felnevelni, hanem nekik kényeztetni kell, majd az anyja meg az apja megneveli.
Ez a számcserélős dolgot jónak tartom, de nem szeretném én se a fórumon viszontlátni. Ha kitaláljátok, hogy legyen akkor szóljatok.
úúúúúúúúú:(((((
PiZZA.....
Apa...:)))))))))
Lujzika, nagyon aranyos a pocid:)
Apu is jövőhétre tervezi, hogy meglátogat. Én 5 hónapja nem voltam Pesten, akkor láttam a nagymamámékat, a nővéremmel már több, mint egy éve nem találkoztam.
Nemsokára vacsizunk, tengergyümölcsei pizzát fogok enni. Feri most hozza:)
Igen, ez minden családban nehéz! De a lényeg, hogy most jönnek!
Most picit ledőlök, később benézek!
Ők Veszprém mi meg Kecskemét..
Nem olyan durván sok csak nehéz megszervezni hogy mindenki ugyanakkor érjen rá:(((
Szép kerek a pocid!
Vasárnap vagy hétfőn én is teszek fel, meg végre a babakocsit is lefotózhatom!!
Holnap hozzák anyuék...
Már alig várom- a verdát is meg a családot is (már majdnem 3 hónapja nem taliztunk:(( )
Tettem fel a pocimról képet a képeim közé.
Most csináltam! :)
Pillangonak írj privit és beír :)))
Ez a számcserélős dolog hogy lesz, Petra csinál táblázatot?
De aranyos!
Én is pityergek az ilyen dolgokon:)
Csajok!
Nem akarok kuncsorogni, de felvennétek engem is a listára?? Igaz én is novemberi vagyok!!
És számot is szívesen cserélnék valakivel...
:))))
jajj de drága...
olyan jól esik az ilyen apró figyelmesség nem???
Sziasztok,
Képzeljétek, férjem délutános... Jöttem ma haza és a TV előtt volt egy csokor virág és külön, a másik oldalon egy szál rózsa.
A csokor alá az volt írva, hogy Gyugyukának, mert nagyon szeretem és nagyon hiányzik, a rózsa alá pedig az, hogy szofi babának, mert már nagyon várjuk! :)
Én el is pityeregtem magam picit! :)
Ti is jól álltok már a vásárlással :) A pocid is olyan jó nagy már! :)
Csak nekem nincs még nagy pocim??? :(
Sziasztok lányok!
Van pár új fénykép a naplómban,akinek van kedve kukk be :)
Persze, azért más egy unoka..
Úgy érzem, hogy nekünk pont jókor jön a második baba. Harmadik már nem lesz.