2009-ben babát tervezők (beszélgetés)
Évi merre vagy? Rég jártál erre!
Tegnap megnéztük a kisfiammal a kisfilmedet a naplódban! Nagyon tetszett neki a sok nagy autó! :))
Remélem jól vagy!
Egyébként meg kellemes vasárnapot kívánok mindenkinek! :))
Szia!
Először is üdvözöllek én is közöttünk! :)
A folsavat tudnám ajánlani én is, nekem is azt ajánlotta a kisfiamnál a dokim, és most is azt szedem. Igazából ha sok gyümit és zöldséget eszel, és megfelelően változatosan táplálkozol, akkor az Elevitre nagyon nincs is szükség, de persze ártani nem árt. Amikor terhes voltam, én is azt szedtem, de előtte még nem. Viszont most a jövő hónaptól talán elkezdem, de én nem is táplálkozom túl változatosan szerintem.
Sok sikert kívánok neked és augusztusra egy pozitív tesztet! :)
igen, ezt nagyon sokan reméljük, de nem mindig ugy történik, ahogy szeretnénk.
szedd a napi 1 szem folsavat, rengeteg fehérjét és sok vizet:))
:))
Örülök, hogy jó az a spray amit a doki kiirt:))
Szia!
Örülök, hogy jól vagy! :)
Végül nem vettem meg, mert most ismét kaptam a dokitól egy sprayt, ami úgy néz ki használ is. Talán nem kell újabb gyógyszer! Remélem! Ha mégis, akkor tuti azt fogom megvenni, amit te írtál, mert már másban nem bízom. :)
Szia mtt80!
köszi, én jól vagyok:)
örülök, hogy már nem köhécselsz annyira:))
megvetted azt amit irtam?
Szép estét csajok!
De jó neked! Akkor ti már a jövő héttől próbálkozhattok is! Ugye? Nekem még sajna várnom kell 1 hetet a mensiig, és csak utána indulhatunk! Na de addig még az a feladatom, hogy meggyógyuljak teljesen. Remélem sikerül!
Ja, tényleg! Szerintetek, ha a Jónás naptárba július 6. 5:37 pm. van írva, akkor mikor kell együtt lennünk, hogy jó legyen? Mennyivel előtte? Ez a legközelebbi Jónás napom, ráadásul pont lányt ígér! :) Persze nem nagyon élem bele magam, de azért izgi.
Sziasztok lányok!
Remélem mindenki jól van!
Képzeljétek ma már én is kevesebbet köhögtem! :)) Lehet, hogy a gyógyulás útjára tévedtem?? :))
Szia mmhmaka!
köszi, jól vagyok, én is várom a napokban a havit.
Ki fog alakulni, rendben lesz minden csak légy türelmes:))
Sziasztok lányok:))
Szia Hope:)!
Megnéztem a fényképedet. Amúgy is szép nőci vagy, de kismamának egyenesen GYÖNYÖRŰ leszel.
Most megyek és megnézem a többieket. Unatkozom. :)
Utánajárok kivel szoktam beszélgetni.
Szia!
Az jó, ha nem éled bele magad. Kezdetnek tökéletes, sőt lehet, h ez a titka mindennek, ki tudja? Megjött az ócska idő. Gondoltam, h így lesz, mert egész napos programunk van, ráadásul vízparton. Na, mindegy. Annak örülünk, ami van. :)
Szia!
Soooooooooook sikert kívánok! Remélem hamarosan.......
szia Szisza13!
Üdv. a klubban!!:-))
Mindent bele! Sok sikert!
Szia szisza!
Sok sikert az augusztusi pozi teszthez:))
Szép estét csajok:))
Jön a hidegfront, azt érzitek, velem együtt:(
Én is idegesebb vagyok kicsit.
Minden jót kívánok nektek:) puszi
Lányok én most lelépek, mert nagyon cefetül vagyok.
Bocsi. Sziasztok
Sziasztok!
Remélem mindenki rendben van. Nekem annyira fáááááááj a fejem a front miatt, h lassan beszélni sem fogok tudni. Már hánynom kell tőle. Na, majd az algopyrin segít.
Egyébként az uh-n, két hete voltunk először, akkor is gyanús volt neki. Most szerdán meg megint. Szívhangot nem hallgattunk, és a kis szívét is még alig láttuk. ÁÁÁÁ én tudom, h egy baba van ott.
elvileg 7-8 hetes vagyok.
Szép napot lányok! Kellemes hétvégét:)
Hogy vagytok?
Szia!
Reméljük az uh és a vérvétel csupa jókat mond majd! Hidd el, a július lesz mindannyiunk hónapja! :))
Szia!
Köszi szépen! Most épp tisztára úgy mozgok, mint egy 100 éves öregasszony. :) Nagyon fáj a hátam és a bordám körül. Alig bírok feküdni is. Na mindegy, remélem holnap mond rá valami okosat a doki. :)
Akkor már neked sem sok van a próbálkozáshoz! Nekem még sajna odébb van a mensi, talán jövő hét vége fele. A július a mi hónapunk! :)))
Szia!
Nagyon sajnálom, hogy megjött, de majd júliusban tuti sikerül! Bízz benne! :)
Nagyon szívesen a lapot! Én is köszönöm neked! :)
Én holnap megyek dokihoz ismét. :(
Szia!
Nagyon örülök, hogy minden rendben volt az uh-on! Lehet, hogy ikrek? Ez nagyon izgi! :) Na de akkor már nem kellett volna látnia (hallania) a két szívhangot? Hány hetes is vagy?
Az a lényeg, hogy minden ok!