2009-ben babát tervezők (beszélgetés)
óóó drága az már egy dupla ciklus majdnem....
Milyen volt a mai napod a munkában :))) ?
biztos valami hormongondom van, és nem jó valamim. Pl Fsh, prolaktin egyebek. Mert amúgy meg nem kéne így csúsznia. Mert tök arányos testalkatú vagyok, a kis termetemhez. Szóval nem vagyok anorexiás...
Hát tudom, hogy nem jó ez így, és elkéne menni orvoshoz. Elis fogok, csak még megvárom a jövőheti beosztást, és akkor kérek időpontot. Ha adnak egyáltalán. Mert hát itt is 1 héttel előbb be kell jelentkezni. Dúrva de már a 48.on vagyok...
Halihó :)))
Ünd az új csapat tagoknak :)))))
És sok sikert mindenkinek :))))
Reni sajnálom :((((( de az se jó hogy nincs rendben a ciklusod :((((
Hogy vagytok????
Babuskám jól vagy???? ugye én nem bántottalak meg :)))
Szia pqueen:))
Üdv a csapatban:))
Kivánom, hogy mihamarabb sikeres legyen a projekted:)
Nincs semmi probléma, én nem lepődtem meg, mert szinte 100%-ra tudtam. Bár kitudja lehet hogy volt baba, csak idő előtt elment...mondjuk akkor nemtom hogy szokott e vérezni minden esetben a nő. De nem is baj, nem szontyolódtam el. Lehet, hogy jobb is így, mivel most kezdtem a melóval, és azért lehet hogy pénzt is kéne összeszedni, hogy táppénzt és gyest is kapjak annak idején....Isten akarata. Én belenyugszok. Tudom így van megírva. Hiszek az ilyen dolgokban.
ÓÓÓÓÓÓ úgy sajnálom. Akkor viszont menj el dokihoz drága, mert az nem jó, hogy nem jött meg
:(
sziasztok. Megcsináltam a tesztet és "megnyugatok" mindenkit itt nincs baba. Hogy elis higyjétek, a naplómban a képe....pillanatok múlva...sajnálom de ez van. lehet jobb is így.
Raktam fel képet az egyik tesztemről :D
Szió! Sajnos nem a hormonok miatt bőgök annyit, hanem mert elég sok a problémánk üzleti téren, állandóan csak a rossz hírek meg a stressz, de így késő délutánra már megnyugodtam. Délután kicsit megijjedtem a helyzettől, mert amikor felidegesített a könyvelőm az jutott eszembe, hogy jaj csak nehogy valami baja legyen a babámnak. Persze a gondokat meg fogjuk oldani, csak mire az ember eljut odáig... Még nem szoktam bele abba, hogy nem vagyok már egyedül :D Ígérem vigyázni fogok magamra és már nagyon várom, hogy a doki is megerősítse, hogy minden rendben van, de az még 3 hét...
sziasztok:) még új vagyok erre nem egészen 2 napos.:)
mi is próbálkzunk egy kis ideje egy apró csodával, de sajnos ...:(de majd most :)
gratulálok azoknak akik már érzik a csodát:)
Szia mmhmaka:))
én már munkanélkülin vagyok jul. 16-tól:)
a szerződésem csak 15-ig szólt, mivel megszünik a cég profilja az ügyészségen.
A többiek is csak jul. 31-ig vannak.
Én félszavakból is megértelek:))
puszi
Biztosan a hormonok miatt vagy ilyen sírós hangulatban... :-) aminek örülhetsz hisz abbu van a pocidban és ne foglalkozz semmi mással most ő a és te vagy a legfontosabb!!
Most nézem: Gyönyörű helyen laktok :-) !!!
szia babus.
Visszatudsz menni dolgozni? mármint ahol dolgoztál?
szia katkamama!
Üdv köztünk.!
Most hol tartasz a ciklusodban?
Akkor jó,néha azt hiszen nem értenek,mert még nem igazán találtam barátokat,pedig annyira jó lenne valakivel beszélni a bébi témáról.
Puszi neked!
semmi baj, értettem, hogy mire gondoltál:)))DD
Szia drága katkamama:))
köszi, jól vagyok, tegnapi rosszkedv már a multé:)))
Na ez nem sikerült valami magyarosra,azt akartam kijelenteni,hogy most te vagy a fontos,és nem kérdeztem.bocsi,a magyarom pocsék
Szia babus!
Most az a fontos Te hogy vagy?
Sziasztok lányok:))
Örülök, hogy jól vagytok Mindannyian:)
Szia Renikém! Én nagyon nem vagyok jól. Állandóan csak bőgök, olyan sok gondunk van, hogy nem tudok figyelni magamra, pedig úgy szeretnék!
mennem kell :(((((
Puszi mindenkinek :))
Nagyon is hiszek ilyen dolgokban es a jo energiakban :)))) Nagyon jol teszed ugyi vagy :)))
Köszönöm jól! Most beprogramoztam az agyamba és minden szabad percembe, mondogatom magamnak, hogy egészséges vagyok, egészséges a méhem, a petevezetékeim és a petéim, és elképzelem mindezt
Nem tudom hogy hallottál e az agykontrollról ill. hogy a tudatalattink hogyan tud befolyásolni minket.Ez lehet bután hangzik, de már sokaknak sikerült (mármint nem csak bebabásodni )+ iszom a teákat és remélem a dokinál is minden rendben lesz és akkor nyugodt lélekkel újra pozitívan nekivágunk :-)))
Szia mmhmaka :)))
orulok hogy muloba a mensi :)))
En is voltam ebben az evben 2szer is szuresen :))
Hogy vagy??
Nekem sajnos mennem kell nemsokara... at kell adnom a kollagamnak a kavezot aztan megyek haza jippi :)
És Lencsi sem ír már ide...:-(
További ajánlott fórumok: