2009-ben babát tervezők (beszélgetés)
:-))
Élvezd is 9 hónapon keresztül
Halihó. nekem már múlóban van :-)
Pénteken megyek dokihoz, csináltatok egy rákszűrést, aztán majd meglátjuk :-)))
Szerintem már nincs. Vasárnap már írt a naplójába! Remélem minden rendben vele!
Köszi, megyek is most már!
Puszi mindenkinek! :)
Nem ... Nincs meg mindig az anyukajanal????
Szep du-tant :)))
Egészségedre!! :))
Örülök, hogy jól vagy, és hogy vannak ezek az új érzések! :) Ez az jelenti, hogy jól van a baba odabent! Biztosan minden rendben lesz most! Másképp nem is lehet! :)
Most viszont nekem kell sajnos mennem! Remélem ma még tudok jönni! Renire nagyon kíváncsi vagyok!
Éviről te sem tudsz semmit?
Most jottem vissza megebedeltem :)
Jol vagyok koszi :)))
Nem panaszkodom :)) jelez a szerezetem es ettolnyugiodt vagyok :))) Tudom hogy minden rendben lesz most :)))
Sokat fura a gyomrom.... ehes vagyok eszek megint ehes vagyok utana harapok egy almaba es nem is kell.... es az van valtogatva 10 percenket de foleg du-tan reggel veszek be vitamint akkor nem erzem annyira.... lehet hogy en nem reggelente leszek rosszul nemtom.... uj erzesek ezek nekem :)))
Szia!
Köszönöm!!! :)))
Te hogy vagy? Remélem minden rendben!
Sziasztok :)))
Van egy kis idom :))) aztan eltunk ebedelni de benezek meg :)))
Hogy vagytok???
Tunde +++++ :)))))))))))
Sziasztok lányok!
Drága Reni, nálam még eddig nem gyütt! :) Nem érzek egyelőre semmit, azt sem, hogy meg fog jönni, és azt sem, hogy nem. :) Még van pár napom rá. Majd meglátjuk.
Te megvetted már a tesztet? Kérlek legyél egy kicsit bizakodóbb!!!
Én vissza bujok az ágyikóba :)
Jó éjt :)
Nagyon sajnálom Andi :(((
Kitartás !!!! +++
Babusom még mindíg fáj a szívem érted :((((
Reni örülök hogy jól telt az első napod :)))
és köszönöm :)
...Heni :) remélem te is jól vagy :)
Tündi :))) neked még van +++ erre a hónapra :)))
igen még itt dolgozom addig igen még 6 hétig dolgozom ...
iszonyatosan fáradt vagyok megyek is aludni...
Biztosan segítettek a teák a palástfűt most is iszom :))))
Szícből kivánom hogy augusztusban te is +++ legyél :)))
puszi lányok:)
jó éjt, szép álmokat:))
Szia!!!
Ok, várjuk a holnapi teszt eredményét, de most már tényleg!!!
Egyébként milyen volt az első munkanapod?
...viszont az egyik szemem sír a másik nevet. Mert sikerült Hope-nak is és Vesszőcskémnek is. Imádlak benneteket. Írok megígérem...
Tünde,és mmhmaka ne harizzatok de ma alig vártam hogy hazaessek, majd holnap megyek a rossmann-ba mert szabadnapon leszek. És tesztelek a kedvetekért. Csak hogy megnyugodjatok...:DDDD
Sziasztok...ma volt az első munkanapom, és valamit éreztem...hogy fog történni valami rossz mire hazaérek, vagy útközben, vagy itthon....szomorú vagyok, az egész hírtől ami várt itt a fórumon.
Nem tudok szavakat mondani, csak azt, hogy szorítottam Babus, jobban mint magamnak valaha.
Nem tudok mit írni, pusszantok mindenkit. Hamarosan írok a naplómba.
Szia! Sajnos nekem ma már megjött, szóval nem is teszteltem reggel:(((( Teljesen el vagyok keseredve... De nem csüggedem ám sokáig mert egy új hónap egy újabb esélyel!
Novemberben lesz 2éve, hogy próbálkozzunk,de most már kezdünk nagyon türelmetlenek lenni ;(
Neked csak gratulálni tudok a sok ++++++++++ hoz!!!!
Reni merre vagy??
Remélem ma végre te is teszteltél!?
Nagyon várom a fejleményeket!! :)
Hát akkor nem marad más hátra, mint a csendes tűrés. :) A pihenés meg tolódik estére!
Gyógyszert vettél már be?
Ajajj! Akkor pihenjetek le mindketten!
Igen, a héten megint 40 fok körül lesz a hőmérséklet! Ráadásul a héten mi sem mehetünk strandolni Robika miatt!
Jobbulást kívánok nektek!