2009-ben babát tervezők (beszélgetés)
Te mit sütsz karácsonyra?
Biztos vagyok benne, hogy jó lesz.
Még én sem, de nincs itthon sajtom csak szezámmagom. Így most ezt fogom kipróbálni.
Én még olyat nem sütöttem, de Isteni lehet.
Krumplis vagy sajtos? Hmmm.
Az biztos is. Ha Vera felébred pogácsát fogunk sütni:P
Azt elhiszem. Én is minden nap várom az Én párom. Szörnyen aludtam, mikor nem volt itthon, pedig van riasztónk, s nem kellett volna félnem...
De valahogy mégis akkor érzem magamat biztonságban, amikor itthon van.
Én már várom a karácsonyt amikor végre haza jön a drága párom és magamhoz ölelhetem. Úgy hiányzik!!!
Azt elhiszem. Nekem nem kellett kibújnom az ágyból 9-ig:) Ma nem volt tanítás, szerdán letanítottam, mikor a férjem Szombathelyen volt, amúgy ma sincs itthon, de most csak Villányba ment.
A hétfő mindig nehéz. Bár most nehezemre esett korán kelni.
Én is nagyon. Mindig attól féltem, hogy a munkahelyen úgy begörcsölök, hogy nem lesz majd se kedvem, se erőm dolgozni. A múlt hónapban szerencsém volt, most pedig úgy néz ki 1 hónapja nincs cisztám. Szerinem.
Értem. Hétfő nekem is hosszú lesz, lesz 4 órám, meg továbbképzés.
Ami napom nyugodnak mondható, mert kevés munka volt. Majd hétfőn. Akkor lesz mit mosni. Lesz hajtás 1000-rel hogy szerdára ki menjen minden.
Köszi meg vagyok.
Szerencsére nem görcsölök, de nincs is olyan sok a 3. napon, mint amennyinek ilyenkor lennie kéne.
Szia!
Most fejezted be a melót? Szegényke!
Most már akkor pihenj!
Szia Mgagi! Végre találkoztunk! Mi van veled?
Sziasztok!
Vége erre a hétre a munkának.
Akkor nagyon drukkolok, hogy ne is jöjjön meg!! Ez nagyon izgi! :)
Értem! :)
Köszi a privit.
Mindenesetre én nagyon drukkolok nektek!!!
Egyébként kb. hány naposak szoktak lenni a ciklusaid?
Az ember lánya ilyenkor mindig érez valamit, vagy úgy gondolja: érzi.
Tényleg? És érzel valamit?
Én jól vagyok, ma vagyok a 27. napomon.
Nem nekem nem lett semmi bajom, ha csak az nem, hogy majd felrobbantam mérgemben. :) A védőoltást megkaptam szerdán. Szerencsére nem lett semmi bajom tőle, ha csak az nem, hogy aznap kicsit zsibbadt a karom, azóta meg még mindig fáj egy kicsit, de ki lehet bírni.
Te hogy vagy?
Szia Mtt80! Nem semmi. Remélem neked nem lett bajod! Hogy vagy? Védőoltás?
Szia Moncsika! Üdv. a csapatban. Mindenkinek a szervezete más, de Én úgy tudom, hogy kicsi az esélye, hogy a mensi 1. napjához képest 7-8. napig teherbe essünk. Az Én szervezetemnél 14-15 nap környékén van tüszőérés. A tüszőérés idejét kellene megtudnod.
Szia Tumpika! Ne is mond, egyszer elsöpörtem a havat, s meg se látszik. Hogy vagy? Mi újság veled?
További ajánlott fórumok: