2009-ben babát tervezők (beszélgetés)
de a beágyazódásnál lehetnek ilyen fájdalmak...
vagy mielőtt megjön...
én is ezt mondtam 1,5 hónapja... :)
Amikor beágyazódás előtt voltam szurkált, hol jobb, hol bal oldalon, de legtöbbször középen. Nem görcs volt, szurkálás.
Mindenesetre, ekem is a hőm 36,9 volt :) És ez bíztató. Mindegy, tesztet még ne csinálj, max szombat, vagy vasárnap!!!
De kisbogre neked a hasszurkalas, meg a fajas mennyire eros? Mindenhol mast olvasok. Van aki szerint az eros fajas nem ok, van aki szerint ez hulyeseg, mert igenis fajhat...
Nem tudom mar mit hihetek..Az az igazsag, h nem ugy van ez most, h ezen gorcsolok, h az legyek, en mar mindent elfogadok, tenyleg, csak jojjon mar meg, vagy deruljon ki, h mi a baj, vagy nem baj...
Sziasztok lanyok!
Tegnap olyan szinten pocsekul voltam, annyira fajt a hasam, nem is tudom, nem is csak gorcs, hanem mintha kessel szurnak, meg mintha csavarnak a dolgokat ott..Neha kierzem az egyik oldalt, neha a masikat, neha kozepen...Nem birtam ki, kellett bevennem nospat meg algopyrint. Ma reggel 36.9 volt a hom, ami nekem magasabb a szokasosnal, es ugy is ebredte,, h forro vagyok, pedig nalunk mindig egyforma a homerseklet a lakasban.
Amugy a melleim tovabbra is szetdurrannak, a mellbimboimhoz hozza sem lehet erni, es pocsekul erzem magam.
Ez a 27.nap... Amilyen koran kezdte a PE, meg a mellfajas, h ha megjon az holnap kellene h legyen...Eldontottem, h holnap tesztelek, ha nem jon meg, mert attol felek, h vmi bajom van...mehen kivuli terhesseg, vagy ilyesmi...nem tudom...aggodom.
Szia Viki!
Nálunk is esik a hó. Épp hóembert építettünk.
Nekem ég nem jött meg. Pedig ma reggel a hőm 36.5 volt. De lehet hogy igazad van és a hőt befolyásolja a fűtés is. Bár nálunk éjszaka 22 fokra van beállítva a termosztát, de én fázni szoktam. Nem tudom hogy is van ez.
Sziasztok csajok! Kivel mi újság?
Én ma a 24. napomon vagyok. Nincs semmi különös, azt leszámítva, hogy minden tiszta hó, itt Pécsett. Éjjel leállt a fűtésünk, fel kellett kelni beindítani, kicsit hidi volt. Amúgy ma a hőm: 37,08 volt, reggelre a szobában meleg lett, szerintem a hőt az is befolyásolja, hogy milyen a szoba hőmérséklet. Ha korán kelek, s nincs fűtés 36,8-36,9 a hőm, ha van fűtés 37,1-37,2 a hőm.
Sziasztok! Tegnap már nem értem ide!
Kisbögre, én nem hánytam a terhességnél, de a szagokra én is nagyon érzékeny voltam. Főleg a káposztástésztáéra :-(
Mtt80, nekem is azt mondta a doki 2x a terhesség alatt, hogy lány, aztán mire kibújt, kinött a pöcse! :-)) Igaz az 16 évvel ezelőtt volt, nem voltak ilyen modern berendezések!
Mgagi, Vera jobban van?
Viki puszi neked is! Remélem minden oké nálatok és hamarosan te is jó hírrel jössz!
Zizoo még nem írtak a linkről az avivával kapcsolatban, de igyekszem beszerezni neked!
Szép napot mindenkinek!
Szia Mtt!!!
Gratulálok!!! Gondolom milyen jó volt látni!!! Örülök nektek!!!
Hát akkor lehet, hogy még én is a hányós korszak előtt állok, ár nem volna jó...
Az oltásal minden oké volt, nem fájt és nem volt bajom tőle...még a karom sem fájt, pedig a páromnak igen...
Jaj, köszi a vizsgát...Ez még csak a 3. volt...hol a vége... ???
Sziasztok!
Remélem jól van mindenki!
Kisbögre, én kb. a 7.-8. héten hánytam először, és kb. úgy a 14. hétig fordult ez elő velem. Ha jól emlékszem. Persze nem minden nap szerencsére, viszont a hányinger minden nap megvolt. :(
Az oltással minden rendben volt? Nem lett semmi bajod tőle?
Gratulálok a vizsgádhoz!
Képzeljétek ma voltam uh-on! A babó nem nagyon akarta megmutatni magát, de azért a doki inkább a kislány felé hajlott. :) Azt mondta, hogy ő úgy gondolja, hogy inkább kislány, mert nem látja a zacskókat. :)) Persze ez nem 100%, azt is mondta, hogy erre azért még ne fogadjunk.
Persze a legfontosabb, hogy minden rendben van vele. Éppen ásított, amikor nézte a doki. :) Na meg forgolódott. :) A becsült súlya 315 g, de egy pár nappal fiatalabb, mint a számított kora.
Ági, Zizooo nagyon drukkolok nektek, hogy ne jöjjön meg! +++++
Viki, veled mi újság? Ne dolgozz, túl sokat! :)
Akkor bocsi :))) Jaj köszi!!!
Zizooo, tényleg vedd le, ha ennyire rossz!!!
Szia Kisbögre! Én már köszöntem. De akkor még egyszer:szijjaaa!!!! Gratula a vizsgához!
Zizoooo! Nem tudom mit mondjak, ha nagyon kényelmetlen, vedd le a cicitartót! Ha van rajtad pulcsi senki nem veszi észre!!!!
Sziasztok csajok! Most itthonról írok, bevásároltam, megcsináltam a vacsorát, mosok, mosogattam. Pörgök ezerrel. Mindjárt vissza kell mennem a suliba, van esti órám.
Képzeljétek el vettem gesztenyét, sütni, 500 gramm, egy csomag. Találjátok ki mennyi a jó (nem hibás)
Úgyse fog menni:)
18 szem!!!!! A többi mind rossz! Ahogy bevágtam látszik, hogy penészes. Ez a nem semmi. Gondolom meg lett mosva, hogy könnyebben eladható legyen, s nem lett kiszárítva!