Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
2009-ben babát tervezők (beszélgetés)
Ez azért szerintem nem igaz, tőlem megkérdezte melyiket írja fel. S azt mondta szervezettől függ, kinek melyik a jobb.
Szemetek. Ők is csak a sötétben tapogatóznak. Biztos kapnak valami jutalékot a felírt gyógyszerek után. Ezért mindig a drágábbat írják.
Nekem is nagyra nyílt a szemem amikor olvasatam.
Lányok tisztára ledöbbentem. Biztos látta rajtam az orvos, de nagyra kinyíltak a szemeim.
Szia Viki!
Jó drága az a gyógyszer.
Kisbögre!
Köszi jól vagyok. Keddtől dolgozom.
Igen, néztem. De egy két cikket találtam. Ez sem csodagyógyszer. A Closti előtt is azt gondoltam, hogy na majd ezzel sikerül.
Ez fél havi netto jövedelmem.
Ez tényleg drága, de ha összejön a bébi sztem megéri!!! Azért előbb informálódj a gyógyszerrel kapcsolatban! Nézted már neten?
Igen gyógyult vagyok, hétfőn mehetek dolgozni, csak még nem táncolhatok.
Én azt hiszem stimulációs gyógyszer, a Closti mellé. Lányok ez baromira drága.
Szia Viki!
Akkor mostmár meggyógyultál?
Mi ez a drága valami?
Sziasztok!
Zizoo felrobbant egy hőálló teáskancsó a konyhámban.
Lányok!
Kiszedték a varratok! Hurrá!
Ma beszélgettem az orvossal, nekem ajánlotta a H1N1 védőoltást.
A másik, hogy kaptam egy receptet, Gonal F 450 gyógyszerre, Ovitrell-re (50.000 Ft) Nem írtam el a nullákat. Van valakinek erre a gyógyszerre tapasztalata?
Szoritunk, minden rendben menjen!
Amugy h todtad igy leforrazni a labadat?
Sziasztok!
Bocsi, csak most válaszolok, de este tesómmal beszéltem sokáig skypon.
Anyóséknál voltunk (70 km tőlünk) aztán délután fogadóórán. Jó későn értünk haza, és még el kellett intéznem pár dolgot.
Sziasztok csajok. 15:30-kor lesz a varratszedésem. Most a lábamat fogják előtte kötni 11:00-12:00 között. Puszilok mindenkit. Szép pénteket kívánok!
Szia Tumpika!
Merre jártatok?
Még kicsit bekukkantok.
Viki ne félj, semmit nem fogsz érezni. Én is meglepődtem. Hányra mész?
Puszi! Vigyázz magadra, holnap drukkolunk:))
Na akkor egy az ízlésünk. Lányok. Nekem most majd egy fél óra a mosdás. Megyek elpakolom holnapra magamat. Délelőtt kötik a lábam, délután szedik a varratot, szorítsatok:)
Pusszantás mindenkinek, holnap jövök.
Ha ásványvíz, akkor nekem is a szentkirályi:)Az a befutó favorit:)
Most nálunk is Sparos ásványvíz van, nekem ízre a Szentkirályi a legfinomabb.Én eddig nem néztem a PH-ját.
Lehet búzafű kapszulát is venni, de én olyan rossz gyógyszer szedő vagyok, hogy inkább a port választottam.
Mi a verde ásványvizet isszuk.
Spárból hozzuk. Az jó.
Húú, hát nem is tudom, Én mostanára tudtam csak a Palástfű teát megszokni, pedig gondolom az semmi ezekhez képest.
Ja és milyen mennyiségben.
Ez nem ásványvíz. Olyan íze van mint a sima csapvíznek, csak hatásosabb:) Itt 660 ft 5 liter.
Nem.
Nézd meg miben mennyi ásványi anyag van.
Nekem is csinálni kéne vmit. Egyenlőre a csokiról és a süti zabálásról egy kicsit lemondtam.
További ajánlott fórumok: