2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
sziasztok! Nyussz igen fennt voltam de nem tudtam sokáig netezni.... Meg vagyunk,a csajok betegek voltak, ők már rendben most én vagyok dögrováson. az áram meg hát még mindig nincs. a szolgáltató semmit nem hajlandó elismerni, csak azt hajtogatja hogy fizessünk. jelenleg akkora összegről van szó amit nem tudunk kifizetni.... a levelünkre meg válaszoltak csak épp nem jól, nem a kérdésekre és a tényekre válaszoltak... most ott tartunk hogy azon gondolkozunk, hogy amíg nem lesz villanyunk keresünk valami albérletet. Hát ez van :( Már jönnék pedig!!! :)
Norchy, Polettnek meg küldök egy nagy puszit! (na persze nem náthásat!!)
nekem úgy magyarázta a doki, hogy amikor sötétebb hónapok vannak.
azt mondta már ősszel adhatok heti 2-3 cseppet, majd decembertől heti 5csepp
Kérdés:
D vitamint októbertől kell adnunk a babáknak, vagy mikortól kell újra? Már nem emlékszem, hogy volt Bazsimnál... aki tud, segítsen! Köszi
sziasztok,
muszáj elújságolnom, hogy Polett elindult :)
kedden lépett délelőtt 3at, nagyon megfontoltan :) délután már 6-8at. szerdán bejárta az étkezőt nagyim házában, ma meg mamájának mutogatta tudományát :)
magától még mászva indul inkább, de ha épp áll valahol, akkor megy, sokszor a kezünket se kéri h segítsünk :):)
lányok..
kukk meg...
írjon akit érdekel...
november elsejére....
hát ja..
a felesége az kiforditaná,ha megtudná,az nem védené..
dögöljön meg a vén f@sz,meg igy beszél róla.:)
részeg disznó,ha józan,akkor nem csinál ilyet..
Attila azt mondta,beszél vele,de józan állapotában kéne elkapni,olyan meg nem nagyon van neki,a leittasodás az alap állapota..de már nem sokáig,mert inkább nem szedi a gyógyszereit,csak hogy piálhasson...
Sziasztok!
Meezy milyen állatok vannak .Csak pislogok.
Ha a feleségével beszélsz még lehet te leszel a k...a!
Sajnos vannak akik foggal körömmel védik a házasságukat, úgysem hinne neked...
A faszival kell elbeszélgetni méghozzá komolyan mert nem ez az első eset hogy a nyálát csorgatja rád! Vén fasz, undorító...
hát ja....
bár én nem törölném...
abból elég csúnya világ lenne..de én is attól félek,hogy egyszer bekarmol ugy igazán,aztán nekem esik,akkor mi a f@szt csinálok,elég jó erőben van a fickó...
jóban vagyunk velük,lehet a feleségével kéne beszélnünk....attól félek,ha összeveszik vele Attila,még rosszúl lesz,aztán akkor meg Attilát hurcolják meg..nem jó ez igy sehogy sem..próbálom kikerűlni,de ma is a postással beszélgettem,és oda jött,de nem a posta izgatta...
a másik szomszéd asszonyt is ugyan igy inzultálja,csak ővele kevesebbszer fut össze,ő meg röhög csak rajta,én már nem bírok...
nincs olyan téma amiből ne kerekedhetne vita. De komolyan, A tök evidens dolgokról is alkotnak egyesek olyan véleményt, hogy a hajam égnek áll.
Írj ki egy cikket arról, milyen ronda dolog belecsinálni egy nyilvános wc-be és ott hagyni a végterméket. Lesz olyan aki nem fog ezzel egyetérteni! ;D
Na: ezért nem írok én cikket ezen a Nick-en. Mert ahhoz túlságosan szeretem a naplóimat, hogy néhány ökör miatt törölnöm kelljen..
lááááááááányok.. aszem apáca leszek..:(most környékezett meg a 70 éves szomszéd...puszikat küld meg,hogy kíván..ezt már egyszer eljátszotta,mondtam Attilának,azt mondta,ha mégegyszer a közelembe jön,és ilyeneket mond,akkor megveri..tiszteli az időseket,meg a szomszédot is,de azt mondta megveri...én meg nem akarok balhét,de AZ ÖREGET SEEEEEEEEEEEM...vén aklesz majom...
mondjam Attilának vagy sem????
áááááááááááááááááááááááááááááá
Lehet hogy még ma... Úgy értem 1-2 napig szokott kint lenni egy cikk...
Baba mama témában pedig amúgy is sok a várakozó...
Nekem is volt egy cikkem anno, amihez több 100 hozzászólás érkezett és a végén már vita volt belőle...
Le kell xarni...