2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
sziasztok..
ezek a pasik.:DDD
A ciklus.hu azzal a módszerrel számol, hogy az y-os hímivarsejtek gyorsabbak, de rövidebb ideig élnek, az x-esek lassabbak de tovább élnek. Ezért gondolják az orvosok, hogy ha tüszőrepi előtt 2 nappal volt az akció akkor nagyobb az esély a lányra mert addigra az y-osok feladják a harcot. Tr idején és utána úgy egy napig meg gyorsabban odaér az y-os és azért nagyobb az esély a fiúra.
De ezzel az a baj, hogy a kalkulátor nagyon nem pontos, mert a tüszőrepi nem mindig ugyanazon a napon van. Még egy 28 napos ciklusnál se biztos, hogy félidőben. Mert pl nekem is időre jön meg mégis később -a 17. napomon volt most legutóbb- de rövid a luteális fázisom, ezért jön meg "időre"
Sokkal pontosabb ha vezetsz egy hőgörbét és nézed mikor van tojcsi nyákod illetve mikor fáj a hasad, mert ezek jelzik az ovulációt.
Sziasztok!
Nekünk a ebben hónapban nem jött össze a kistesó, de majd októberben!:-)))
Tényleg azt hiszem Annamari írta, hogy a ciklus.hu számítása alapján jött nekik össze Gergő, azt lehet tudni, hogy amikor első napra jelezte a fiút, akkor volt akció, vagy esetleg vmelyik másik fiús napon?
Bocs a kiváncsiságért csak apa nagyon kisfiút szeretne.
Puszika
A klubunkba kaptam és miután szénné röhögtem magam, gondoltam megosztom veletek :)
Egy család kiköltözik az USA-ba, a kisgyereket beadják az oviba. Az első szülői értekezleten az óvónő mondja az anyukának:
- Vigyék el pszichológushoz a gyereket, megmagyarázhatatlan kegyetlenség, agresszivitás látszik rajta.
- Miért, miből látszott?
- Égő ...tovább »csigát rajzolt. - mondja az óvónő.
- Égő csigát? De hát ez igen egyszerű. A magyar gyerekek a csigát így hívogatják ki a házukból: Csiga-biga gyere ki, ég a házad ideki. . Talán volt más is?
- Hát, mindenféle sérült madarakat rajzol, például a múltkor egy vak madarat. -így az óvónő.
- Hm, hogyan? Ja, igen. Ön nem hallotta azt a kedves magyar mondókát, hogy csip, csip, csóka, vak varjúcska. ?
- Na, jó. De a csonka tehén mégiscsak durva.
- Csonka tehén? Hm, . . Ja, igen. Egy nagyon helyes kis dalocskánk van: Boci, boci tarka, se füle, se farka. .
- . . . és mondja, kedves anyuka! Semmi vidám, kedves dalocskát nem énekelnek a magyar gyerekek?
- Dehogynem. Ott van például a Süss fel nap, fényes nap, . . kertek alatt a ludaink megfagynak. . . .
Sziasztok!
Én nem bántam volna ha ikrek lettek volna. Szívesen bevállalnék még egy harmadik babót de terhesség nélkül. Sajna a második eléggé megviselt.
Kérlek, nézd meg!
Az egész kórház személyzete "táncol" a mellrák gyógyításáért.
Ha sikerül ezt a videót 1 milliószor lejátszani, akkor a kórház a "Rózsaszínű Kesztyű" - cégtől egy nagyobb összeget kap a mellrák kutatása és gyógyítására.
Szóval..."forward it"
domino? keressek egyet?
kaptunk ajándékba néhányat...:)
Klub - 2009 augusztusiak, sub rosa:)
Oda van írva hogy jelentkezni szeretnél-e? aztán valaki beenged majd...
Oda írjuk azokat a dolgokat amik nem tartoznak minden hoxásra... Csak mi olvashatjuk és mi írhatunk bele... :)
Igen és nem bánjuk... :)
amúgy is terveztük csak pár hónappal későbbre...