2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
hello
mit vársz két gyerektől.... ilyen hozzáállással csodálkozom h kárt nem tettek a gyerekben.
18-19évesek és majd' 2 éves gyerekük van.
nem nőttek fel tuti és "be voltak tépve"
jó ég...tisztára, mint a Barátok közt...ott is pozitív tesztért fizetett a Vanda...
lehet, hogy az eladó pont a BK miatt akarja eladni a tesztet, hátha a valóságban is vannak ilyen őrült tinilányok, akik azzal szívatják meg a pasijukat, hogy babát várnak, hátha így nem lép le...
Szia! Köszi a kérdésedet. Viszonylag jól telik neki, jól is érzi magát, csak a reggeli elválások nehezen mennek még.
Sír, hogy nem akar ott maradni, haza akar jönni, de mindig azt mondják az óvónők, hogy ahogy elmegyek, 5 percig sír, aztán megnyugszik, elfoglalja magát.
Majd alakul ez is...:)
Sziasztok!
Zsókának most jön a 12. foga. Már látni sem akarja a cicit!
Pedig még mindig van tejem.
Sziasztok! Petra is 8 fogú, a 8. most bújt ki a napokban, kínkeservek árán...
Pocak, milyen az ovi? Tetszik Bazsinak?
Sziasztok!
Köszi a válaszokat!
Az alap gondolatot én is ismertem, hogy mikor melyik hímivarsejt hogyan és akkor milyen nemű lesz, csak az a baj, hogy a nyákot én is szoktam figyelni, viszont a hasam nem szokott fájni, sőt szurkálni sem. Szóval így nem könnyű!
A hőmérőzés sem megy egyszerüen, mert a Nóri mostanában mindíg máskor ébred, és úgy nem lehet pontosan mérni ha nem egy időpontban van(már ha jól értesültem). Na de sebaj, majd valahogy megoldjuk, max. kiscsajszi lesz!
Én mondjuk úgy gondolom, hogy nyilván akinek van már egy kislánya az kisfiút szeretne, és fordítva, úgyhogy nem ítélem el, aki az ellenkező nemű babóra vágyik!:-))
Mi is próbáltuk a Jónást, de ebben a hónapban nem sikerült, a következő meg lányos lesz.szóval ezt most kihagyjuk, de november megint fiús lesz, ha addig nem leszek babás, akkor megint bevetjük Jónás bácsit is!
Nekünk csak 6 fogacskánk van, de Norcus sem kapkodja el a dolgokat.
Puszika!
Sziasztok!
Vagyok ám én is, csak most nagy a nyüzsi, az izgalom az ovi miatt az életünkben, de azért vagyok! Olvasgatlak Titeket!
Bidimnek is most jött ki a 8-dik foga nem olyan régen. Ő se kapkodja el ezt a fogszaporodást:)
:DDDDDDDDD
Lilinek már majdnem 20 van..:)))
Ő a fő cápika..:)))
sziasztok..
voltunk maagyerek dokkernél dalmával,mert taknyosan ébredt tegnap reggel,mára volt időpont,de nem nagyon talált semmit,csak allul két kis fogacskát..ugyhogy 12 fogunk van,az összes többi pedig kibújóban,összesen 8...mert 20 fogacska lesz elöször...
Bernivel a kardiológián voltunk,mert ő lukas szívvel született,de rendben van minden,majd 3 év múlva újra kontroll...
De majd még meglátjuk.
Mennem kell ebédeltetni Zsókát!
Sziasztok!
Sziasztok!
Irigylem azokat akik várják a kistesót vagy tervezik.
Én is szeretném de már szerintem nem lesz több tesó.
Ha jól emlékszem a fiús napok (kb. 5-6 nap) 2. és utolsó napján voltunk együtt, így ebből a kettőből valamelyik "betalált" :)
Sok szerencsét! Aztán várjuk a gólyahíreket! :)