Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
Na teljesen kész vagyok, ide is idelátogat a gólya!
Hali!
Pocok nagyon sajnálom, borzalmas!
na felkerült a konyhára a rács...:D:D::D lénabiztos terepnek meg kellett csinálni, mert persze hogy az a kedvenc helye!!!!:)
kösz!
asszem holnap csinálom majd, alábbhagyott a lendület..:):):):):):)::
az én sportszeletem receptem ilyen:
2 ek kakaópor
1 csésze kristálycukor
3/4 margarin
2 dl tej....össszefőzzük
majd belekeverünk 1 cs daráltkekszet
1 dl rum( vagy 1 rumaroma, de akkor 2,5dl tej kell)
1 vanília aroma
tetéjere 1 nagy tábla ét boci csoki felolvasztva 2 ek. olajjal
tragédia, nagyon sajnálom.
csavargott, nem lehet tudni pontosan. összeveszett a szülőkkel.
stella: nem lehetne arról szó, hogy nem küldenéd el nekem a sportszelet reszeptjét, mert isteni volt, mikor ott voltunk, és bár a férjem nem szereti a sütit, de ez még neki is nagyon ízlett! és szeretnék neki csinálni...lehetne róla szó????
hédi valamit elnyomott a dvd felvevőn, nem bírom nézni. tiszta műszaki zsenik ezek a gyerekek
tavaly télen nekünk is meghalt egy egyetemi évfolyamtársunk autóbalesetben. nem volt még 30 éves. vele volt a barátnője, aki másnao lett volna 20 éves. ő is meghalt. ráadásul a csaj szüleihez utaztak volna, nem messze voltak már onnan. annyira szörnyű dolgok ezek.
biztos csak egy számot félremond,vagy ír......
hahah....kis tűz,de az a jó!!!
:))))
Az én lányom ma a szennyeskosárral takarózott be. Volt nagy sírás, bár a tartó üres volt, így meg nem ütötte csak megijedt!
Háát... Tűzről pattant kis menyecske lesz, azmárhétszentség!!!! :))))))
léna ma kipakolta akonyhaszekrényből a szivacsokat és megrágta a dörzsit, ezt kb. 10mp alatt....
majd a szobában az éjjeliszekrénnyel egyazegyben betakarózott.....csak vagy 10mp-ig sírt, utána ment volna vissza megint.....
hát ez nem jó....sajna...:(
dejóóóóóóóóóóóó!:):):):)::)
Valaki imád szórakozni, ezt megállapítottam. Taxit rendelget az én telefonszámomat megadva... Folyamatosan hívnak a taxitársaságok, hogy taxi lett rendelve, de a megadott címen nincs senki és senki sem vár taxira... Tök jóóóó:S:S:S:S
Szörnyűűű... Nagyon sajnálom...:(((((
Úgy tudom még csak felesége van...de rég nem hallottam felőle:(((Szörnyű h ilyen hirt kell kapjak róla.....
sajnálom...
annyi tragédia van mostanában...:(((((
volt családja?
jajjj, szegény, sajnálom....
nekem kb 3-4 éve halt meg egy volt csoporttársam rákban, 2 gyerkőc maradt apukára:( szőrnyűségek!!!!
jaaaj csajok..nagyon zaklatott vagyok...egy volt egyetemista társam srác,ő is fogorvos,meghalt..33 évesen..iszonyat:((((((((((
ő volt az állitólagos debreceni h1n1 mostani áldozata..bár már kiderült h nem az volt...teljesen magam alatt vok.....
További ajánlott fórumok: