2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
Jaaj mi is kérünk fogakat,éjjel 2-fél 5ig nem volt alvás,én meg dolgoztam de. meg du. is:((
Igazi zombi vagyok.....
Jaaaj kitaláltad a gondolatom mert ma vettem viburcolt és pont kérdezni akartam h valaki használta e már,mert kicsit félek adni neki,de én mááá csak ilyen hüle vagyok:(
Valaki használta még???
Sziasztok!
Köszönjük a köszöntéseket.
sziasztok!
még mindig nem tudok naplókat olvasni, de talán holnap... Grétit bekerítettük (kép a naplómban), nagyon tetszik neki, igaz a nappalinkból most már tényleg játszótér lett, dehát a gyerek az első:)) És így meg persze állandóan feláll a rácsokba kapaszkodva, leülni meg nem mindig tud, olyankor nyüszit, hogy segítsek:)
tápszer: tegnap 120-at megevett kanállal, de asszem, felesleges móka, tényleg abbahagyom.
ínye kb 4 helyen dudorodik, most már lehetne valahol egy ötödik fogunk...
Stella!
Elzavartam a fogtündért, remélem nem téved el menet közben. :)))) Olvastam a naplódat, ha nem akarsz neki nurofent adni, próbáljátok ki a VIBURCOL homeós kúpot. Babáknak lett kifejlesztve, igaz nem olcsó, ha jól emlékszem 1960ft egy doboz és 12db kúp van benne, de nekünk nagyon bevált. Nem ajánlanám, ha nem lenne jó. Nekem is úgy ajánlották, nálunk nagyon bevált :D(én sem szeretem Balut gyógyszerezni, ha egyszer nem muszáj).
Anett! mi is várjuk a vidit:)
Szimonic!!
Sztem ha van tejci, teljesen felesleges a tápszer...ez mondjuk az én véleményem...én is kelek Bumbikához min 2szer, gyors szopi, aztán alvás. Elmúlik majd ez az idő is, és szépen alszanak reggelig.
Domi is mászni fog. meg állni, menni, szaladni....
tuttibiztos!!
Maffia!
Gratulálok neked a vizsgákhoz, nagyon ügyes vagy!
Virág! nagyon jó a vidi, és milyen ügyesen mászik Bumbika!
Jajj csajok, megesz az irígység, hogy minden kiskölyök mászik, mi meg még semmit. Olyan jó lenne ha Domi is mászna. Légyszi küldjétek ide a mászni tanító tündért, kérlek!
ha már a fogtündér nem jön, hát maradjon ott ahol van, de legalább már had másszunk!
Anett,várom a vidit.......
Maffia,gratulálok,most már fújj egy kicsit!És várom a képeket Pancsiról!
Kinga,irigykedem a fogacska miatt,most már tessék ideküldeni a fogtündért kis manóm ne szenvedjen már........:(
Ahhh,Virág,végre videó!
Nagyon cukkki!!!
Menyó! Nagyon szépen köszönjük! :)))))
Maffia, nagyon ügyes vagy, gratulálunk:)
Virág! Bumbika gyönyörű, és elképesztően Édes a videókon:)
Jelentem, ha Beni nem hagyja abba az indiánosdit (felvettem, majd felrekom ;)), akkor hamarosan átkereszteljük vagy Sebesenszáguldónyílvessző vagy ... még nem is tudom mivé...
Várom az ötleteket!!! :)))))))))))
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Miskolci anyukák, babát várók, beszélgessünk!
- Első babát várók, beszélgessünk!!!
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!