2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
Pancsinak boldog hófordulót!!!
És jóóóóóóóóót aludtunk... :)
jó reggelt!
várom, hogy a kistyúk felébredjen és megyünk a mhelyemre. visszaolvasok,mert az este igen hamar bealudtam...kistyúk apáé volt este 11ig nyomták a bandázást, akkor nonó feladta és elaludt, kíváncsi leszek mikor ébred.
Jó reggelt!
látom, csak engem nem hagytak aludni.
Jóéjt Mindenki!!
ÉÉs mielőtt még elfelejtem, nagy puszi Zsófinak, anya adja át holnap!!
na, elkezdtem naplózni, Monik, látom, kevés volt a múltkori jobbulást-képecském, most próbálok az éteren keresztül küldeni egy nagy adag gyógyi-puszit kis Grétikének!
Stella, átérzem az éjszakai keléseket, bár mi elintézzük 1-2-vel, de nekem is hiányzik az egyhuzamban legalább 4 óra alvás. olyan jó lenne...
én nurofent már nem adok, igaz, segített mindig, de ugye 3 napnál tovább nem ajánlott. Most minden lefekvés előtt kap két bogyót (ezért dentinoxot nem adhatok), az talán segít valamit, meg ugye a cici az mindig:)
na, alszom egyet, amíg lehet, holnap folytatom
jó éjt!
Jöttem már....:)))
nekem nagyon sokat ég a gyomrom még mindig,terhesség előtt sosem,de azóta is...nagyon....
Amúgy... ég a gyomrom, mint állat (alig ettem ma), még Beni a pocakban volt, mikor utoljára savam volt...
Szülés előtti este riadtan tudatosítottam, hogy csak éjfélig ihatok (a császár miatt ugye), gondoltam, mi lesz velem reggelig, a sav megöl!!!!!!!!!!! (Rettentően égett a gyomrom a 9-ből min 5-6 hónapig!!!)
Aztán másnap mint akiről levágták... Azóta nem éreztem, milyen sz@r is ez...
Köszönöm csajok a válaszokat,megpróbáltuk végül..meglátjuk..bár tudom egy kúp még semmi..
Na megyek is aludni..kiesik a szemem
Pusszancs mindenkinek
Csajok!
Videót nem tudom, mikor tudok feltölteni, mert a youtube reggel óta nem tölti fel...
Lassú a netünk így hóvégére...
Igen, mi 6 foggal némi tapasztalat után mondjuk nekünk semmit nem ért....
Virág, Dia köszi a drukkokat.
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Miskolci anyukák, babát várók, beszélgessünk!
- Első babát várók, beszélgessünk!!!
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!