2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
Hát nagy gratula!!! NAgyon szépek a gyermekeid!!! :))))))
És most milyet szeretnétek, kisfiút??? Gondolom már van 2 lány lehetne egy fiúcska...
Nem dolizom, itthon vagyok még gyesen, Niki nov.-ben lesz 3 éves, Dorina márc.-ban 6.
De már szept.-ben a kicsi is megy oviba.
Jaj, dehogy gáz, hogy itt vagy!
Most néztem a képeket, tök helyesek vagytok!!!
Ugy látom 1. baba lesz, nekünk a 3.
A magne B6 görcsökre van inkább hasigörcsöket is enyhíti+ a hányingert is, és a terhesség alatt előfordulhat "depis korszak" ezek is magnéziumhiány miatt vannak. Tehát azt kezdetektől lehet szedni.
A folsav az szupi, én is szedtem az elején, kell is a babónak, Antioxant nem ismerem, de megnézem a neten, Igen valóban az Elevit székrekedést is okoz, én sem voltam vele megelégedve, hála égnek én már nem szedem, mert kiderült attól voltam állandóan rosszul. Meg azt mondta a védőnő, hogy az elevitet csak 8. hétig ajánlott, utánna már nem kell, jobb a természetes vitamin... Most csak pezsgőtablettát szedek Magne B6-al.
Elhiszem amit érzel.
Pihenj és nehogy cipekedj!
Voltam pénteken és tegnap is orvosnál.Ma nem megyek,mert azért naponta nem jó,ha túrkálnak bennem,akkor tutti elmegy a baba.Tegnap a kórházban is azt mondta a doki,hogy minden a babán múlik,én csak azzal segíthetek,hogy pihenek.De ráírta a papíromra,hogy fenyegető vetélés veszélye...
Brrr....
Azért aggódom most túl magam,mert 8 évig nem sikerült teherbe esnem,ezt a babát mindennél jobban szeretném!!
De viszont a "keményedésre"
jo a Magne.
Nem keresel fel dokit?
Nem vagyok erőszakos,sőt! :)) Minden hsz-nek örülök és köszönöm!!!
Rutascorbint mindenképp veszek,magne sztem nem kell,mert ezek abszolút mensis görcsök,olyan mindjártmegjön-érzésem van.Arra meg nem jó azt hiszem.
Magne már ilyenkor is jo, nemcsak késöbb?
Én most Antioxant kapszulát szedem, ami véd a vetélés ellen. Nézz utána neten.
Folsavat szedtem, de pont 2 napja fogyott el.
Mást nem szedek. Nekem a doki jobban ajánlotta a gravidát, mert ebben jod is van.
Sziasztok! Bocs hogy ide írok!!! Mi egy hónappal előrébb járunk, márciusban fogok szülni!
bmkriszta: kaptál valamilyen gyógyszert a görcsödre, meg a barnázásra??? Én is barnáztam, és nekem az Elevit, Magne B6, és Rutascorbint kellett szednem, és azóta semmi lyesmi nincs...
Remélem erös a kettötök közti kötelék és nem lesz semmi baj!
Én is tartok a rossztol, mert nekem már febr.-ban elment a baba.
Köszi a drukkot,nagyon rámfér. :))
Nem,nem kaptam,soha nem volt baj a progimmal,a doki most sem látta indokoltnak,hogy felírjon. :S
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Miskolci anyukák, babát várók, beszélgessünk!
- Első babát várók, beszélgessünk!!!
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!