2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
Én még nem voltam sem vérvételen, sem pedig védőnőnél. Most hétfőn megyek dokihoz, remélhetőleg azt állapítja meg, hogy 10 hetes vagyok és majd mond valamit.
Neked is gondod van a mérleggel???
Csak nem te is a 80-as kategóriába tartozol???
Én ma tejbegrizt ettem, de kívánom a csípős leveseket is, igaz ez nem túl egészséges, így csak ritkán eszem.
Mindenki jól van, nagyon pörögnek itt a levelek, alig győzöm vissza olvasni.
A labor eredményeim jók lettek, csak egy kicsit vashiányos vagyok, pedig szedem az elevitet, de a többi jó. Két hét múlva megyek dokihoz, védőnőnél már voltatok? Én jövőhéten tervezem, hogy elmegyek, de semmi kedvem a mérlegelésekhez, utálom!!!!!!!!!!!!!!!!
Puszi mindenkinek!
Te merre laksz? Városban? Faluban?
Melyik megyében?
Én most reggeliztem még, szerintem elég sokat is, hát nem tudom milyen lesz a napom???!!!
Ráadásul nem is volt valami könnyű reggeli. Mindegy, de jól esett.
Sziasztok!Én azt hittem,hogy a 10.héttől minden ok lesz,de pár napja megint nagyon rosszul vagyok,elég sokat görcsölök is,ráadásul váratlanul jön és nagyon kellemetlen.
Szilvi,minden elismerésem a gyantázás miatt.Nekem most még a szemöldökszedés is 1000x jobban fáj,mint eddig,már úgy nézek ki,mint egy majom,nem merem elkezdeni kiszedni.
Ma én is egész jól vagyok eddig még...
Reggel 8-ra kozmetikushoz mentem, most értem haza. Bár itt van a falunkban, de teljes "generálon" voltam. Teljes láb gyanta, fazon gyanta, hónalj gyanta, kar gyanta, szempilla-szemöldök festés, és egy kis arcmaszírozás. Na ebben az egészben az utóbbi volt jó. A gyantázások most valahogy nagyon fájtak...
Szia!
Nem vagy egyedül, hogy ilyen férjed van, hisz az enyém nem egyszer takaritotta utánam a wc-t. Én sose tudnám megtenni, mert még attol is hánynék.
Sőt mikor a gyerekek is hánynak csak ő takarit.
Szegényt ugy sajnálom, de nem maradhat ott.
Már 3 napja nem hánytam. A védőnő ajánlotta hányinger ellen a jégkocka vagy fagyi nyalogatását.
Még nem probáltam, de nekem könnyebb, ha kijön.
Sziasztok.Nekem is rettenetesen előjöttek a pattanások,leginkább az államtól az arccsontomon végig a fülem tövéig.
Először azt hittem,hogy apa szakállától,mert volt már arra is példa,és most ugye 3hétig nem láttam őt.De ez már egyre szörnyűbb,én is mosom minden este szappannal,de csak rosszabb lesz,mert még ki is szárad az arcom,és fáj nagyon.Majd elmúlik magától.
Sziasztok!
Örülök, hogy mindenki jól van. Ne izgulj, Pocok, minden rendben odabent:)
Pattanás: langyos víz (tágítja a pórusokat) + szappan! (mert szárít). Most nincs pattanásom de tizenévesen volt. Szappan. Minden "okos" reklám ellenére;)
Szia!
Hát sajnálom, hogy nem csinált Uh-t.
De, ha a vizsgálatkor mindent rendben talált, akkor biztosan úgy is van.
Ne szomorkodj! Majd 3 hét múlva nagyon nagy babát fogsz látni!
Nem is kell menned védőnőhöz és vérvételre??
sziasztok lányok....megjöttem
Kicsit csalódott vagyok mert nem csinált uh-t.
Azt mondta láttunk a múltkor szivhangot,jól vagyok semmi gond..felesleges abajgatni a babát.
Megvizsgált meg levette a citológiát és mindent rendben talált.A méhszáj tökéletes.A hasam puha,a méhem öklömnyi.Azt mondta ha kicsit rózsaszineznék a citológia leveétel miatt van ne ijedjek meg,de eddig nem volt semmi.
Majd okt.14-én kell mennem a 12 hetesre...bár akkor már majdnem 13 leszek....de jobb ha picit később csináljuk mintha korábban mert ő csak keddenként van a geneteikán igy vagy a kicsit korábban vagy a kicsit később maradt:))
Hááát ez van!!
Sztem nyaron is van idopont kisebb helyeken, vagy pl. de. , mert mindenki du. megy.
De. eskuvo utan lehet ebed is, talan kismamanak az kevesbe megterhelo.
Nekunk is mindenki ezt mondta anno, de mi oktoberben szerettuk volna, juniusban kertunk idopontot, akkorara volt idpont amikor szerettuk volna es csodas ido vaol, 23-25C.
Imadom az oszt!!!!
Nem tudom,miért mondják azt,hogy fél évet kell várni,mi februárba bementünk a hivatalba,március közepén meg is volt minden.Talán a nyári időszakban kell többet várni,nem?
Amúgy a párommal mi is decemberben házasodunk a pici miatt,az anyukája fogja intézni,de még nem kezdte el,szerintem decemberre sokkal több lesz a hely,illetve a szabad dátum.
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Miskolci anyukák, babát várók, beszélgessünk!
- Első babát várók, beszélgessünk!!!
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!