2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
Sztem ez itt is ugyanilyen. Nekem is csak 12 hetes UH lesz, vagyis 12+4. Több, mint 4 hét a két UH közt. Addig nincs vv sem, mert ahhoz a védőnőhöz aki beutalót ad, csak a nucha szűréssel mehetek.
Mondjuk hétfőn kell menjek a nőgyogyihoz, mert 2 hetente kell járjak, de sztem nem csinál UH-t.
Az álom, hogy a szülésnél ott van a doki, itt sincs ott, ha nincs komlikáció, vagy nem császár van.
Sztem nagyjából ugyanúgy mennek ott is a dolgok.
Talán a tojás volt a bűnös.Hánytam is tőle nem sokkal később.4főtt tojást ettem meg,de a 4.már nehezen csúszott le.
Csak akkor az egyszer hánytam,remélem most már nem is fogok,kedden betöltöttem a 10.hetet,és szinte semmi bajom nincs azóta.Lehet,hogy ennyi volt a rosszullét(remélem).Bár egy pár nap eltelt a tojásevés és a viszketés között.Hát nem tudom.Remélem semmi komoly.
Én is csak azzal nyugtatom magam,hogy más is megszült valahogy.Csak nem tudom,hogy miért nem használják ki a tudományt.Jobb lenne örülnének,hogy ilyen fejlettek,meg sok mindent ki tudnak szűrni,erre alig csinálnak vizsgálatot.Na mindegy,6.-án okosabb leszek.
Biztos nem csípés,mert mind a két karomon előjött,és rengeteg apró piros pöttyöcske.Az éjszaka közepén ébredtem a viszketésre.Mostmár nem annyira viszket,de még látszódnak a pöttyök.
Lehetséges az esetleg,hogy a terhes ember hajlamos lesz valami kaja allergiára?Mert én eddig soha semmire nem voltam allergiás.
Nyugi, majd megy minden simán ahogyan másnál is!!
Érdekesen mennek ott a dolgok mindenesetre, de nyilván másoknál is így megy és szépen megszületnek a gyerekek.
Én sem tudok még semmit, nem voltam még vérvételen, védőnőnél sehol sem.
Sziasztok.Most voltam a körzeti orvosnál regisztrálni.A védőnőhöz október 6-ra adtak időpontot,addigra 12+6 hetes leszek.Tehát a 8.heti vizsgálatom után majd csak akkor láthatom újra a picimet.Felidegesítettem magam,mert az még soká lesz és ha valami baj van közben,tudni se fogom.
Persze tolmácsot nem tudnak szerezni,szerezzek magamnak(van spanyol,olasz,stb.,mindenféle tolmács,csak magyar nem).
Legalább azt megtudtam,hogy orvos nem is fog látni,csak ha valami komplikáció van.Mindent a védőnő csinál itt.A szülést is ő vezeti le,orvost nem hívnak,csak vészhelyzetbe.Szóval 2in1 intézik a dolgokat.Örülök,hogy nő lesz,remélem kedves lesz,de azért halálra aggódom magam,mikor lesz még a vérvétel is(1000év,mire megjön az eredmény),és ha van valami bajom és későn derül ki?Ti már sokan tudjátok az eredményt.Sőt,ha csinálnak itt egyáltalán tarkóredő vizsgálatot,az is egy nap híján a 13.hetemben lesz.ÁÁÁÁÁÁ...,kivagyok!!!
Ugye olvastad, mi a cél????
80 kg!!!:)))
Látom suly téma.
Én mig nem voltam terhes 55-57kg voltam. Tegnap mért a védőnő és 59 vagyok. De nem vagyok elhizva, ezt ő is megjegyezte.
2 hét mulva ismét mennem kell, akkor főorvosi lesz.
sziasztok
látom ma a súly a téma :)
Mi is jól nézünk ki egymás mellett a férjemmel, már most. Magas vékony, akármennyit eszik nem hízik. Én is magas vagyok, de rajtam még az is meglátszik, ha ránézek egy kajára, hátha még meg is eszem.
Bár igazából szerencsés is vagyok, mert lefelé is könnyen megy. Csak én nem tudok sajnos normálisan diétázni és türelmetlen vagyok és ezért drasztikus is!
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Miskolci anyukák, babát várók, beszélgessünk!
- Első babát várók, beszélgessünk!!!
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!